reklama

Czerwiec 2010

ewelinka jesli chodzi o biedronki to my juz raczej o czyms takim myslimy::-)
article16544917.jpg
albo o biegaczu ale to rzeczywiscie troche pozniej

reklama
emalia nie obrazaj sie,ze dziewczyny nie poskładały ci zyczen ,ja tak sadze jak milusia,ze to bezsensu , myslami zyczylam ci wszystkiego najlepszego,ale nie pisalam tego i juz.

A co Karo ma sie tez dzis obrazic,bo ma urodziny i nikt na bb jej zyczen nie złozył?

Izia wspolczuje tego niespania, ja ciagle szczesliwa jestem ze Jas ma dwie drzemki w ciagu dnia a potem i tak zasypia okolo 20
dzisiaj wstal o 7 i to zupelnie nie nasza pora

Koriander a pierogi sama robilas czy kupne? co za szczescie ze maz mial na nie apetyt
Liza zazdroszcze tych czeresni, bym nawet pozrywala, w ogole chyba lednie mieszkasz, duzo przestrzeni i jeszcze swieze owoce
Kajdusiu zdjecia super, domek tez swietny, widac ze Malgosi sie podoba, milego spotkania:)
Ewela byl dzisiaj rosol na obiad?
Perfecta a jak ty nie dasz rady to kto da? oczywiscie ze to dobry krok, ja czekam juz na te twoje kursy, obiecalas metamorfoze
zyraffko mysle ze kolor wyjdzie, moze nie tak jak na opakowaniu ale beda fajne przeblyski
ja bym sprobowala
hej
a mi sie nie chce już pisac
jestem zawiedziona
myslałam ,że na kilka osób mogę tu liczyc, ale potwierdza się teoria ,że utworzyła się grupa "wzajemnej adoracji"
to bardzo przykre ,że po dwóch latach takie coś ma miejsce
:-(

:nerd:chodzi o twoje imieniny?

Ostatnia edycja:
Perfecta przez duż P kochana spełniaj się a przy okazji odbioj sobie i za mnie bo to moje marenie, które raczej już sie sie spełni..........ja zapisuje sie jako pierwsza :-)(a co mi tam moge byc królikiem doświadczalnym):-D

Miluśka- A dlaczemu ma się nie spełnic? Kochana!!! Ja czekałam na ten moment od liceum:) Gdzies miałam jakieś chore ambicje po drodze... Wieelki buissnes mnie się zamarzył a po 5 latach wypaliłam się ... poza tym kryzys przyszedł i wiele transakcji poooszłooo
Teraz sobie tak pomyslałam że to co chciałam w życiu osiągnąć i było dla mnie priorytetem mam! Mam męża i najkochańszego brzdąca na świecie :) Więc trza dalej realizować swoje marzenia :) I tutaj myślę że o wypaleniu nie będzie mowy , bo odkąd pamiętam czesałam moich kuzynów w wieku 12 lat na cukier a potem mnie ciotunia ze ścierka ganiała że wymalowałam jej synów i włosów 2 dni nie mogła domyć po cukrze:P
Kochana jestem pewna że przyjdzie czas że czas i sytuacja pozwoli Ci na to by zrobić coś takiego bo zwróci Ci się to z nawiązką już kilka miesięcy po kursie:)

Dziewczyny dziękuję Wam najmocniej jak potrafię że wygoniłyscie tego chochlika z mojej głowy!!!!!! Już wróciłam do normalności

BO KTO DA RADĘ JAK NIE JA!!!!! Trzeba byc twardym nie miętkim!!!! A wszystkie macie u mnie fryce i makeupy for fri olłejs!!!!:)

Żyrafko - Jak na mój gust to te pasemka trzeba najpierw rozjaśnić a pózniej je farbnać farbą. Polecam Ci kupic w necie farbę SORED z linii Matrix'a tam sa piękne czerwienie i rude:) Rozjaśnij najpierw pasma jakims Garnierkiem ze sklepu zwykłego. Póżniej SORED i normalnie Kelly lub Riyana jak nic!:) Tylko do Matrixa musisz sobie trzasnąć wode utlenioną

Ostatnia edycja:
reklama
Wszystkiego najlepsiejszego dla dzisiejszych solenizantów Filipka i Zuzi z okazji 13 miesięcznicy!!!! Rośnijcie zdrowo i z usmiechem na buziakach!!!

Dla Karo z okazji urodzin Sto lat , pomyślności zdrowia i wiele radości!

A dla Emalii jeszcze raz sto lat i ot takie małe conieco:P
Zobacz załącznik 368513

Dołączam sie do życzen!!!! :-)

Ale u mnie zaczeło lać:szok:
Klementinka no ja mieszkam na pustkowiu, 5 domów na krzyz, 3km od centrum wsi w dodatku, takze cisza (chyba ze pryskają w sadach bo to te sadownicze rejony niestety;-))

wiecie co moj syn najmlodszy oczywiscie zjadlby malin chyba ze dwa opakowania, mamy troszke swoich przy domku i juz są poszlam z nim do krzaczka rwe i daje, on wcina az sie uszy trzesly, a jak sie skonczyly i mowie choc idziemy to krzyk placz i on chce wiecej :szok: malinowy potwór mi rosnie, a maliny w tym roku drogieee jak narazie:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry