reklama

Czerwiec 2010

Boze co ja przezylam przed chwila: rozmrozilam dla Lili kilka pierogow z miesem bo lubi sobie z jednym chodzic w rece i przynajmniej go wtedy zje, ale dalam najpierw mezowi ugryzc bo patrzyl z takim apetytem. On odgryzl i wyciaga z buzi 1,5cm kawal szpiczastego odlamka od kosci!!!!! Boze jakby to Lila polknela to koniec :szok::wściekła/y::no:

Kajdusia wasz ogrod niezmiernie kuszaco wyglada, zdjecie z rozyczka za uchem i z R. koniecznie do kalendarza! SLiczna ksiezniczka, juz sie nie moge doczekac :tak: Tak pytam zeby sie upewnic czy w sierpniu lokalnie planujecie wystepowac czy was bedzie trzeba scigac po gorach i dolinach. Milego wypoczynku!
milusia ;-)
Perfecta ty sie nie martw, ja wierze ze kazda nowa umiejetnosc polepsza samopoczucie i samoocene :tak: Ja licze na podciecie koncowek!!! A co do wizyty w Warszawie to ja juz sie poddalam i nic nie planuje na czas pobytu, ciagle dostaje jakies przemile zaskakujace wiadomosci :-D

Mi tez przestalo leciec po jakichs 3 tygodniach z piersi, teraz juz sa zdecydowanie puste :-)

Dobrze że Aniołki czuwają nad Wami Kochana!!!!! A końcówki masz jak w banku :)

reklama
iza-hura to teraz się kładx kochana i odpocznij

ale wywiejkowo dzisiaj u nas, jak Łuki wstanie to musze iść na spacer bo mleka nie mamy już.
W Dziwnowie otworzyli dwie budki, w których robią różne gadżety ze zdjęciem i zamówiłam kubek dla męża ze zdjęciem Łukaszka ale okropnie zrobili, kolory okropne, jakieś cienie, przebarwienia nie jestem zadowolona i się zastanawiam czy w drugim punkcie nie zrobić drugiego, z zastrzeżeniem, ze jak bedzie kiepski to nie zapłacę. Mogłam tamtego też nie odbierać jakas mało asertywna jestem ://

mam ochotę farbnąć włosy, czy na ciemnych włosach wyjdzie jakiś odcień czerwieni??

Moi rodzice pojechali na tydzień:((( boję się być sama, buuu. Do niedzieli będzie mąż a potem sama z Łukim, masakra, nawet nie ma jak śmieci wynieść, kurde. Dziwnie będzie. Może któraś chciałaby przyjechać?? Od poniedziałku zapowiadają ładną pogodę

Ostatnia edycja:
izia dokladnie kladz sie i odpoczywaj ;-)
koriander, dobrze ze maz trafil na tego pieroga:tak:

Moj spi na dworze od 10:20, starszaki wlasnie obiad jedza, ja dom ogarnelam i tye, jutro podlogi pomyje

kajdusia,ale fajny masz ten ogród i te domek cudo !!!! ( nie ukrywam ,ze czekam na wiadomosc :-) )

A wiecie, wczoraj na moje podwórko przyszła kura - nie wiadomo skad co i jak :-) chyba chciała byc juz rosołem ;-D

Ale mi sie spac chce masakra :szok: , wogole ta pogoda jest przygnebiająca - jakos tak pochmurno .

Nie wiecie czy w Polo market mozna płacic kartą?

Matko od wczoraj próbuje się dostać na bb i dopiero dziś się udało to chyba coś z kompem u mnie :wściekła/y:
koriander-szczęście że Lila nie zjadła tego pieroga
agast -udanego wypadu
zyraffka-u mnie 4 tydz bez cyca a jak nacisne to mleka jeszcze troszke leci

Nie pamietam dokładnie kto wstawiał kiedyś linka takiego fajnego drewnianego jężdzika chyba to była biedronka:baffled: chyba koriander nigdzie niemoge znależć takiego kto wie gdzie go szukać

hej
a mi sie nie chce już pisac
jestem zawiedziona
myslałam ,że na kilka osób mogę tu liczyc, ale potwierdza się teoria ,że utworzyła się grupa "wzajemnej adoracji"
to bardzo przykre ,że po dwóch latach takie coś ma miejsce
:-(

ewelinka o to ci chodzi:
on91029.jpg

my go nie mamy ale nie polecam kiedys sadzalam na nim Lile i byc moze jest jeszcze za mala, ale nie jest zbyt stabilne i strasznie szerokie

emalia o co chodzi?? O zyczenia imieninowe? Ja nie wiedzialam ze obchodzisz imieniny, ale zlozylam ci spoznione :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry