Boze co ja przezylam przed chwila: rozmrozilam dla Lili kilka pierogow z miesem bo lubi sobie z jednym chodzic w rece i przynajmniej go wtedy zje, ale dalam najpierw mezowi ugryzc bo patrzyl z takim apetytem. On odgryzl i wyciaga z buzi 1,5cm kawal szpiczastego odlamka od kosci!!!!! Boze jakby to Lila polknela to koniec
Kajdusia wasz ogrod niezmiernie kuszaco wyglada, zdjecie z rozyczka za uchem i z R. koniecznie do kalendarza! SLiczna ksiezniczka, juz sie nie moge doczekacTak pytam zeby sie upewnic czy w sierpniu lokalnie planujecie wystepowac czy was bedzie trzeba scigac po gorach i dolinach. Milego wypoczynku!
milusia ;-)
Perfecta ty sie nie martw, ja wierze ze kazda nowa umiejetnosc polepsza samopoczucie i samooceneJa licze na podciecie koncowek!!! A co do wizyty w Warszawie to ja juz sie poddalam i nic nie planuje na czas pobytu, ciagle dostaje jakies przemile zaskakujace wiadomosci
Mi tez przestalo leciec po jakichs 3 tygodniach z piersi, teraz juz sa zdecydowanie puste :-)
Dobrze że Aniołki czuwają nad Wami Kochana!!!!! A końcówki masz jak w banku

Tak pytam zeby sie upewnic czy w sierpniu lokalnie planujecie wystepowac czy was bedzie trzeba scigac po gorach i dolinach. Milego wypoczynku!
chyba koriander nigdzie niemoge znależć takiego kto wie gdzie go szukać