reklama

Czerwiec 2010

wtajta:-)

ciekawe jak tam agast....:)
Zyrraffko - no mi też takie coś troszkę leci jeszcze.....
izia_tcz - bez stresu kobito!się nie denerwuj! wiem o co chodzi Ci z tym spaniem bo moja ostatnio robi to samo:( ale głowa do góry! wykończ go dzisiaj zabawą in wieczorkiem padnie, no i oczywiście ty idź spać z nim!

reklama
olavip- to mnie pocieszyłaś:-):-):-)

milusia- Tragedii by nie było w sumie:)) muszę zacząć kwas brać ale nie moge się do apteki wybrać :dry:

Ostatnia edycja:
Uwaga, uwaga - mój mąz do mnie zadzwonil z pracy i przeprosił za wczorajszy dzień :) Powiedział, że stresy w pracy odbily sie w domu i ze juz nie bedzie :) Od razu humor lepszy :)

zyrraffka - mi jak sie skonczyło mleko po 2 tyg, to już potem nic nie leciało...może do jakiegos lekarza trzeba? Albo chociaż zadzwon do poradni laktacyjnej, to sie uspokoisz.
izia_tcz - współczuje wczoraj i dzisiaj. Może Michał jest homeopatą i tak reaguje na złą pogode? Mam nadzieje, ze szybko zasnie...

zyrraffka to normalne! moze leciec siara czy tam nawet mleko nawet przez 2 lata od zaprzestania karmienia! moja kolezanka tak nawet miala ;)

Miki spi, ogarne gore i ide narwac im czeresni.:P

asencja to super że mąż przeprosił, mojemu to słowo przez gardło nie przechodzi

dzięki dziewczyny za info:))

iza- to ci dopiero Michaello buntownik spaniowy, biedna wykończysz się. Mój zasypia jak mu robię masażyki na plecach, kładzie się na brzuszku, dupkę wypina, ja go smyram i wierszyki mówię i zasypia. Mam nadzieję ze bunt szybko się skończy albo znajdziesz sposób na bezsennika.

Uwaga, uwaga - mój mąz do mnie zadzwonil z pracy i przeprosił za wczorajszy dzień :) Powiedział, że stresy w pracy odbily sie w domu i ze juz nie bedzie :) Od razu humor lepszy :)

zyrraffka - mi jak sie skonczyło mleko po 2 tyg, to już potem nic nie leciało...może do jakiegos lekarza trzeba? Albo chociaż zadzwon do poradni laktacyjnej, to sie uspokoisz.
izia_tcz - współczuje wczoraj i dzisiaj. Może Michał jest homeopatą i tak reaguje na złą pogode? Mam nadzieje, ze szybko zasnie...

Asencja- :) superancko:) Może też podczytuje forum i pocztał i może przestraszył się troszke że skorzystasz z naszych rad i na wejściu do domku dostanie patelnią w łeb:):):) Ehh ta moja wyobraznia:) Super Kochana że już w porządku!
Izia- Kochana przytulam i przesyłam z 10 wiader siły!:) Ja wczoraj Jaśka usypiałam od 20 do 23 więc chyba taki okres jakiś przechodzą te nasze szkraby. Przytulam i niech ten dzień będzie lepszy od poprzedniego!
Zyrafko- Ja nie pomogę bo mnie laktacja zanikła dawno temu:(
Nadika, Żyrafka - Dziękuję za wsparcie !!!! Troszke straciłam na pewności odkąd moja teściowa powtarza mi że sobie nie poradzę. Nie słucham tego ale gdzieś mały straszek się pojawił!

Matyldo cały czas pada i pada i pada i pada!

Buuu, pojechali, już tęsknię za tym moim bąblem kochanym :-(Najlepsze, ze po nim to spływa zupełnie, nie myśli o tym, czy będzie tęsknił, czy nie, cały zadowolony, ze jedzie z babcią na wakacje, a ja głupia stara baba siedzę i rozpaczam

koriander- nad morze jedziemy teraz zaraz (do Łeby), wracamy 10tego, a później jak się uda to pod koniec sierpnia na tydzień do Ustronia....
Liza- powodzenia w odstawianiu od cycka, współczuję bólu
Asnecja- nie dajmy się męskiej nacji!!! Trzymaj się!!! :tak:no., doczytałam... zuch chłopak, że potrafi się przyznać do błędu i przeprosić, oby tylko teraz bardziej "pracował" nad sobą :-)
Perfecta- no ta dzisiejsza pogoda nikogo nie nastraja pozytywnie, uszy do góry, od poniedziałku ma być słońce :-) ( przy okazji polecam Pogodynka.pl - serwis pogodowy - korzystamy często i prognoza 3-dniowa sprawdza się prawie co do godziny :-))
żyrafka- ja nie mam takiej wydzieliny, ale być może za słabo naciskam :-p:-D
iziatcz- to musisz być strasznie zmęczona :-( Dziś taka senna pogoda, to może Michał odeśpi i da mamie trochę spokoju....

Dobra, muszę nas do końca spakować i wioooo
Jeszcze kilka zdjęc pokażę z roczku, a co...

P1150215.jpgP1150221.jpgP1150224.jpgP1150235.jpgP1150238.jpgP1150230.jpgP1150191.jpg

Załączniki

• P1150178.jpg
    P1150178.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 54
  • P1150186.jpg
    P1150186.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 51
Boze co ja przezylam przed chwila: rozmrozilam dla Lili kilka pierogow z miesem bo lubi sobie z jednym chodzic w rece i przynajmniej go wtedy zje, ale dalam najpierw mezowi ugryzc bo patrzyl z takim apetytem. On odgryzl i wyciaga z buzi 1,5cm kawal szpiczastego odlamka od kosci!!!!! Boze jakby to Lila polknela to koniec :szok::wściekła/y::no:

Kajdusia wasz ogrod niezmiernie kuszaco wyglada, zdjecie z rozyczka za uchem i z R. koniecznie do kalendarza! SLiczna ksiezniczka, juz sie nie moge doczekac :tak: Tak pytam zeby sie upewnic czy w sierpniu lokalnie planujecie wystepowac czy was bedzie trzeba scigac po gorach i dolinach. Milego wypoczynku!
milusia ;-)
Perfecta ty sie nie martw, ja wierze ze kazda nowa umiejetnosc polepsza samopoczucie i samoocene :tak: Ja licze na podciecie koncowek!!! A co do wizyty w Warszawie to ja juz sie poddalam i nic nie planuje na czas pobytu, ciagle dostaje jakies przemile zaskakujace wiadomosci :-D

izia wspolczuje nocki
Asnecja mily gest meza wazne ze zauwazyl blad :)

Mi tez przestalo leciec po jakichs 3 tygodniach z piersi, teraz juz sa zdecydowanie puste :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry