reklama

Czerwiec 2010

koriander-właśnie o to mi chodziło tak siedze i z nudów wymyślam co by tu małej kupić i mi się to przypomiało ale może to jest dla starszych dzieci chyba się zdecyduje na jeżdzik playskoola jednak bo dużo dziewczyn polecało:-)

reklama
dziewczyny jak jest silny wiatr to zakładacie czapke zakrywającą uszka?? Kurcze mój Łuki wyrósł już ze wszystkich :(((
:tak:

emalienko kochana...ja nie składam jak zauważyłaś nikomu, bo jak kilka dziewczyn pisało, jeśli pisać tylko do wybranych to lepiej wcale...o moich tak słynnych tez nikt nie pamiętał:no: ale i tak mi wstyd i idę za to dam se paskiem po dupie:-D (BUŹKUJĘ NAJMOCNIEJ-3 dni przed trzy mni po sie liczy:-D)

koriander co za...:wściekła/y: na pewno ktos kto robi takie jedzenie sam go nie zje:wściekła/y::wściekła/y: ale dobrze że Lila tego nie zjadła..

kajdusia ale superasnie, a to z kwiatkiem wymiata:-D(kwiaty we włosach potargał wiatr...):-D

Perfecta jakie szkolenie bo coś mnie umknęło:baffled:
izia jak idzie spanie?

moje dziecie włśnie sie budzi ! 3 godz w dzień to dla niego rekord :szok:
lenka niezłe przeboje z Gajka bidulka a;e moj tez stale gdzies sie walnie i jak nie siniak to zdarte
kajdusia może do nas zajedzieciepo drodze nad morze nie warto sie dzisiaj spieszyć pada
emalia super ze byli tescie sie tak interesuja a wczesniej tez tak było?
perfecta moze z toba pojde przypomne sobie co nieco

agast mam nadzieje ze dolecieliscie bez problemu
asencja mąż niezły ale zachował sie super ja od mojego bym pewnie sie nie doczekała
ale na raty odpisuje hehe:-D
no dobra spadam do maleństwa i po zakupy

reklama
hehe, a my w samochodzie, laptopuję sobie, a mąż prowadzi :-)
Dziękujemy za komplementy zdjęciowe!
iziatcz- a Ty mieszkasz po drodze? Gdzie dokładnie, zaraz sprawdzę googlemap i policzę co i jak....:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry