reklama

Czerwiec 2010

Miluśka- A dlaczemu ma się nie spełnic? Kochana!!! Ja czekałam na ten moment od liceum:) Gdzies miałam jakieś chore ambicje po drodze... Wieelki buissnes mnie się zamarzył a po 5 latach wypaliłam się ... poza tym kryzys przyszedł i wiele transakcji poooszłooo
Teraz sobie tak pomyslałam że to co chciałam w życiu osiągnąć i było dla mnie priorytetem mam! Mam męża i najkochańszego brzdąca na świecie :) Więc trza dalej realizować swoje marzenia :) I tutaj myślę że o wypaleniu nie będzie mowy , bo odkąd pamiętam czesałam moich kuzynów w wieku 12 lat na cukier a potem mnie ciotunia ze ścierka ganiała że wymalowałam jej synów i włosów 2 dni nie mogła domyć po cukrze:P
Kochana jestem pewna że przyjdzie czas że czas i sytuacja pozwoli Ci na to by zrobić coś takiego bo zwróci Ci się to z nawiązką już kilka miesięcy po kursie:)

Dziewczyny dziękuję Wam najmocniej jak potrafię że wygoniłyscie tego chochlika z mojej głowy!!!!!! Już wróciłam do normalności

BO KTO DA RADĘ JAK NIE JA!!!!! Trzeba byc twardym nie miętkim!!!! A wszystkie macie u mnie fryce i makeupy for fri olłejs!!!!:)

Żyrafko - Jak na mój gust to te pasemka trzeba najpierw rozjaśnić a pózniej je farbnać farbą. Polecam Ci kupic w necie farbę SORED z linii Matrix'a tam sa piękne czerwienie i rude:) Rozjaśnij najpierw pasma jakims Garnierkiem ze sklepu zwykłego. Póżniej SORED i normalnie Kelly lub Riyana jak nic!:) Tylko do Matrixa musisz sobie trzasnąć wode utlenioną

może kiedyś tam kiedyś...ale mnie tez do tego ciągnie:)

reklama
hej laski humor trochę wrócił po baaaardzo miłym spotkaniu KAJDUSIU dziękujemy!oto obiecane fotki spotkanie z kajdusią 006 [800x600].jpgspotkanie z kajdusią 004 [800x600].jpgspotkanie z kajdusią 011 [800x600].jpg mam nadzieję że podróż przebiega bez problemów i że nie wpakowałam was w maliny;-):-)

Ostatnia edycja:
zaraz wyjde z siebie i stanę obok...:baffled: moje urwisy mnie wkurzyły więc obu patataj w wózek i pojechali, zasneli obaj ok.20, a potem Szymon sobie sie obudził i walczę z nim:baffled: a ten drze tą swoja japke na cały dom:sorry2: Mariana pod pachie i myśli że ro rano chyba:cool: no zobaczymy kto kogo uchodzi pierwszy:-D

dziewczynki ale fajniutkie zdjęcia:-) nowa para na forum??:-D Małgosia jaka smiała a Michaś chyba onieśnielony:-):-D

idę walczyć:confused:

kajdusia - milego urlopu :) Ale z Gosi mała księżniczka...szczególnie z tym kwiatkiem :)
Jak sie spotkanie udalo?? :)
lenaDTR - ciesze się, że już z Gaja wszystko ok :)
izia_tcz - ale różnica wzrostowa :) Michałek wygląda na ciutek zdziwionego :) Fajne spotkanie?

My dzisiaj mieliśmy fajny dzień w galerii handlowej - strasznie dawno nie byłam :) 12-latka wyslalam do kina, a z mamą i Krystiankiem poszliśmy do Jeffsa. Mały podbierał nam wszystko z talerzy - wszystkiego skosztował :)
Wszystkim życze miłej nocki :)

Michał był bardzo poważny jak na mężczyznę przystało;-):-Da Gośka super laseczka mała śmieszka
milusia owocnej walki!:-D
asencja to widzę że dzień można zaliczyć do udanych:tak:

Ostatnia edycja:
Michał był bardzo poważny jak na mężczyznę przystało;-):-Da Gośka super laseczka mała śmieszka
milusia owocnej walki!:-D
asencja to widzę że dzień można zaliczyć do udanych:tak:

he dzięki on o spaniu nie mysli:p patrzy mi w ekran:D przytulił własnie mariana to może polegnie zaraz...

edit własnie rzucił mi go na laptopa:D i tyle było spania

reklama
Heheheheeh jak czytam "... Mariana pod pachę..." "Przytulił właśnie Mariana..." to mi się gęba usmiecha od razu:) Marian ....ahahahah genialnie to musi wygladać jak taki mały szkrab sie taz z maskotkunia zaprzyjaznił:)
Łer is nasmaczniejsze zioło ewer???? Kolenderko łer ar ju?
Kasiek ar ju der???
Gosia Ar ju du ju łer ar ju tu ?:tak::-p
Co Wy Ju sobie tfinkacie ? Łer ar ju jesteście? to że łikend się startet to nie znaczy że ja łil not si ju hir? Aj mis ju ol. Kobaknijcie się tutaj raj nał plis:P
Kajdusia - No miałam pisać i wyszło z tej rudj łepetynki mojej. Kochana Gosiaka zdjęcia przecudne!!!! Zresztą jak zwykle Mała Królewna!
Izia, Kajdusia - Cudnie udokumentowane spotkanie:) Ale Wam fajowo!:)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa miałam się farbować i se zapomniałam lecieć ... Bo przeciez nie pójdę na kurs z odrostami po pachy....

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry