reklama

Czerwiec 2010

ja jeszcze w pizamie siedze
herbatke pokrzywowa popijam i ogarniam wirtualnie okolice nowego mieszkania
znalazlam nawet kosciol niedaleko, w ktorym dwa razy w niedz sa msze po polsku, po prostu jakbym w Toruniu byla

Kajdusiu fajne imprezki ale nie dziwie sie ze jestes zmeczona, 12 przyjezdnych gosci to faktycznie sporo
Agast powodzenia i uwazaj na dziadow, blondynki uwielbiaja, ale za to ciuchy maja tanie firmowe i mozna sie obkupic,
znam kilka osob, ktore co roku jezdza do Turcji w jednej sukience a wracaja z pelna waliza

reklama
Witam się porannie :)

Kajdusiu - super, ze imprezka udana :)

A ja mam dzisiaj średni humor - wczoraj mój mąż znowu wieczorem miał kiepski humor (od kilku dni tak ma) i byl nie do życia. Nawet mu piwo kupilam na poprawe humoru, a on do mnie, że mnie nie prosił. Ehh...do tego pogadać poważnie się nie dało, bo nie chciałam przy jego bracie. Wkurzył mnie bardzo, bo siedze z Krystiankiem caly dzień sama i z jego 12-letnim bratem, którego on zaprosił do nas. Mógłby chociaż wieczorem wykrzesać z siebie troche energii i coś z nim zrobić. A on po 5 min. oglądania tv poszedł na kompa i tyle go widzieliśmy. Nigdy się jakoś z mężem nie kłucimy, ale tym razem nie popuszcze. Nie dość, że chodzi tylko o 2 godz. dziennie, żeby coś zrobić, to do tego psuje nam humor.
ufff....to tyle :P Sorry za wyżalenie, ale hormony po prostu mi szaleją :P

Witam się ! Deszcz pada i nie fajnie jest na zewnątrz co wpływa na mój humorek chyba dzisiaj... Albo może dopadł mnie jak to Lencja ujęła "Kurse Fiber" :( Zaczęłam się obawiac czy ja sobie poradzę:( i czy pieniądze wydane na kurs nie będą wyrzucone w błotko...
Milusia- Jak czytam Twoje posty to mnie się humor od razu poprawia wiesz? :) :*
Lizka- Kochana jaka wyrodna matka? hę ? Karmiłaś Mikiego dłuuuugo Kochana jesteś SUPER MAMĄ!!! Oby cycuchy szybko wróciły do normy!!!
Lencja - Już Ci mówiłam i będe powtarzać chyba codzień jak będzie trzeba:) Kochana musisz wrócic do fotografowania! Twoje zdjęcia są cuuudowne! Z duszą i sercem!
Koriander- super że zakupy udane! Kochana a zakupki dla siebie zrobisz w PL :) Przyjedziesz do Wawy:P:P:P a ja Cię oprowadzę po wszystkich moich super luksusowych lumpkach:P:) heheheh wcale Ci nie sugeruję przyjazdu do Stolycy - absolutnie:P:P:)
Agast - Kciukasy zaciśnięte od wczoraj! Udanego wypoczynku i spokojnej podróży!!!
Agi - Superaśnie ze podróż tak pięknie minęła:) Polunia jest dzielna!!! Miłego dnia pieknościowego!:)
Kajdusiu- Dobrze zrozumiałam że dizsiaj rano jedziecie??? Szerokiej i spokojnej drogi!!! Wypoczywajcie!!!!
Lena - zdrówka dla Gai
Emalia- Kochana Najserdeczniejsze życzenia z okazji IMienin:) Przepraszam że dopiero teraz doczytałam. Wstyd się przyznac ale ja nie wiedziałam jak Ci na imię Kochana!!11 Jeszcze raz wszystkiego naj naj naj:* Chciałam zapytac jak się ma Olunia???
Agnieszka73 - O matko! Jakbym Cielpła tym mopem... :) Masz Kobieto stalowe nerwy:)
Asencja- Kochana strzel Go lekko z tyłu! :) Ehhh Ci nasi Panowie Władcowie... Przytulam!
Klementinko- mmmm pokrzywowe ziółka - lubić ja bardzo! W zasadzie to ja lubię każde ziołowe herbatki:) Smacznego ! Widzę że już duszą jesteś w nowym mieszkanku:)
A gdzie jest Gosia nasza Kochana???? Gosiu wszystko w porządku??????

Ostatnia edycja:
witajcie,

u nas nocka w miarę :) wstaliśmy o 7 więc to duży sukces bo zazwyczaj jest 5:30-6 :)

kajdusia super że imprezka udana, straszna historia z Twoim mężem, dobrze że wyszedł z tego!!!!!!
Asnecja co za mąż!!!! nie daj się! Powodzenia!!!
Agast udanego wypoczynku!!
Perfecta dasz radę z tym kursem!!!
gosiu no własnie gdzie jesteś?????????

narazie uciekam bo mały Łobuz już woła a jak zobaczy laptopa to jest koniec, jak mu nie dam to zacznie się rzucać!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny, moje Skarbnice wiedzy powiedzcie proszę czy to normalne ze po 2 miesiącach od zaprzestania karmienia jak nacisnę sutek to mam taka żółtawą wydzielinę przypominającą siarę??

nadika my też zazwyczaj wstajemy 5:30-6 a dzisiaj o 7 i noc spokojniejsza od 2 wcześniejszych:PP

perfecta Ty nie dasz rady, jakoś sobie nie mogę tego wyobrazić, kochana bułeczka z masełkiem będzie, trzymam kciukasy i powodzenia! ciesz się kursem i raduj zamiast stresowac:)))

asencja- mam nadzieję, że mężowi wylecą szybko muchy z nosa, kopnij go w tyłek może się opamięta:)))

Ostatnia edycja:
dlaczego tak cichooooooo?
zyrafka ja nie mam pojecia jak byłam w ciazy to leciało, ale jak przestałam karmin to juz nie...(a może.....???:-D:baffled:D

Ostatnia edycja:
reklama
cześć laseczki moje kofane!
U nas ostatnio nie dość że burza tyle że nie na zewnątrz a w domu to jeszcze Michał daje do wiwatu w dzień spać nie chce bo przecież po co lepiej matkę wk..... narudowaniem a w nocy oczywiście powtórka bo zmęczenie też daje o sobie znać wczoraj przez cały dzień nie zdrzemnoł się ani minuty zasnoł wkońcu w wuzku wieczorem ok 18;30 myślałam że jak go przełożę do łóżeczka będzie spał ale się pomyliłam takim sposobem po 20 minutowej drzemce bawił się do 23 a w nocy pobudki przynajmiej 1 na godz padan z nóg i zaraz szlag mnie trafi bo marudzi ale spać nie jak zaśnie to troche poodpisuje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry