reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

kurna moj wyszedl do pracy a ja nie wiem w co rece wsadzic :baffled: Mloda ciagle domaga sie noszenia, w domu balagan... gggrrr.... a jeszcze obiad musze zrobic :baffled:n no i na spacer chcialam wyjsc z dziecmi.....
RATUNKUUUUUUUU :sorry:

reklama
larvunia zycie z dwoja dzieciakow;-) ja juz przerobila taki okres rozowo wcale nie bylo
jedynie co to mialm wolne wieczory i dopiero wtedy bralam sie za sprzatanie a ile razy obiadu nie bylo bo sie nie wyrobilam:sorry::sorry:

larvunia zycie z dwoja dzieciakow;-) ja juz przerobila taki okres rozowo wcale nie bylo
jedynie co to mialm wolne wieczory i dopiero wtedy bralam sie za sprzatanie a ile razy obiadu nie bylo bo sie nie wyrobilam:sorry::sorry:
ja z mlodym nie mam problemow zadnych, robi co powiem i grzecznie sie bawi, gorzej z mloda... ta to ciagle na rekach by wisiala przy cycku :confused2: dwa razy juz wode dolewalam do gara z zupa bo sie wygotowala :confused2:

jak ma sie jedno dziecko jest latwiej bo np. nie trzeba zajac sie drugim a tak to ma sie podwojnie obowiazki
czas dzielisz na dwoje, a pozniej jeszcze dla meza,

Hej!
My wróciliśmy z miasta godzinę temu. Jakub się wyhasał na placu zabaw w parku,zaliczyliśmy McDonalda,vouchery wydrukowane.Franek też był szczęśliwy,bo 2 godziny był na dworze. Teraz szaleje na podłodze,a ja kończę jeść bób...

Oj witam sie dzis w nie najlepszym nastroju
od rana spac sie nie dalo.. bo kolo trzciela smiertelny wypadek byl w ktorym zginely 2 osoby i kawalek dalej w brójcach kolejny wypadek smiertelny i 1 osoba zginela i policjanci wyznaczyli objazdprzez miedzyrzecz. od rana pod oknami mialam halasujace tiry. do tego caly czas straze i karetki jezdzily...
wczoraj tez byl wypadek na a2 kolo siwebodzina gdzie zginela jedna osoba a 5 rannych w tym 2 dzieci.
szokujace statystyki jak na 2 dni...

na miescie balagan przez to swiatla nie dzialaja nawet normalnie neidalo sie poruszac...
teraz chwila wytchneinia i musz epodlogi umyc bo od rana nie bylo kiedy...
doszly do mnie wygrane pampersy... ciesze sie bardzo! mam ulotki do rzdania i chetnie wyslucham opinii mam ktore stosuja te pieluszki by wypelnic raport.

Pozniej obkupilam jule... sklep dzieciecy likwiduja i wsyztskie ciuchy o 50% taniej...

reklama
Do góry