reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

IiM - dziękuję :*:*:* aż się zawstydziłam ;)
Włoski masz super!!!! Bardzo mi się podobają!!! I Ty też śliczna jesteś!!!
ja na tamtym zdjęciu na dole miałam kompletnie inną fryzurę :p
Rysica-Lisica? hehe, ciekawe ;) a Rysica od tego, że mój mąż to Ryś :p i tak się przyjęło, że jesteśmy "Ryśki" (nawet moja rodzina mówi o nas "Ryśki" np "jedziemy do Ryśków' :p)

reklama
Śliczne z was kobietki :) a dzieciaczki sama słodycz :) ja wam w poniedziałek postaram się jakie foto pokazać bo w niedzielę idziemy na folklor to może jakie ładne zdjęcie uda się nam zrobić bo mi wstyd, że wy takie ładne a ja nie :)

witam u mnie hmm dzis bylam u gina - w sumie powiedzial ze z szyja jest ok , dal duphaston zeby jak cos sie dzialo brac ;] za 3 tygodnie usg mam - bo jedzie na urlop no i mam L4 na miesiac .no i wlasnie m8i powiedzial zeby isc za 3-5 dni isc robic bete i potem za 3 dni znow wtedy mnie supokoi wynik tzn jelsi rosnie znaczy ze ok a jesli bedzie spadac znaczy ze ciaza martwa . boje sie zaniesc te L4

Kasiurek - dobre wieści!!! :D na pewno beta rośnie i jest wszystko ok!!! a jeszcze jak duphaston dostałaś, to już możesz być spokojna! :D
a z L-4 męża wyślij :) ja tak robię :) męża wysyłam, albo bratu daję (pracuje budynek obok) i już :p

Edit wieczorny:
Mąż mi kupił Castagnusa 2 op, będę brać od jutra (czy dziś wziąć mimo iż jest wieczór??)
i pytanko do Was:
który termometr lepszy, jak myślicie?
http://allegro.pl/termometr-owulacyjny-microlife-16c2-warszawa-f-vat-i1667923101.html
http://allegro.pl/super-dokladny-termometr-owulacyjny-do-0-01-st-i1689361090.html

co tu tak pusto??

Ostatnia edycja:
Kasiurek - dobre wieści!!! :D na pewno beta rośnie i jest wszystko ok!!! a jeszcze jak duphaston dostałaś, to już możesz być spokojna! :D
a z L-4 męża wyślij :) ja tak robię :) męża wysyłam, albo bratu daję (pracuje budynek obok) i już :p

Edit wieczorny:
Mąż mi kupił Castagnusa 2 op, będę brać od jutra (czy dziś wziąć mimo iż jest wieczór??)
i pytanko do Was:
który termometr lepszy, jak myślicie?
Termometr Owulacyjny Microlife 16C2 Warszawa F.VAT (1667923101) - Aukcje internetowe Allegro
SUPER DOKŁADNY TERMOMETR OWULACYJNY ~ DO 0,01 ST (1689361090) - Aukcje internetowe Allegro

co tu tak pusto??
po primo to ty i IZameliska jestescie sliczne ;] bardzo ;]

co do L4 to ide w pon ale powiem ze ejstem w ciazy dam 4 dokończe sprawy i pojde w długa haha

http://allegro.pl/termometr-owulacyjny-microlife-16c2-warszawa-f-vat-i1667923101.html ten najlepszy wiele o nim czytalam i tez go wybralam ;] casyangusa mam 3/4 opakowania jak chcesz moge ci przeslac

Ostatnia edycja:
Kasiurek super, ze masz L4, nic sie nie boj tylko dbaj o siebie. U nas sie mowi, ze kobieta w ciazy jest " iki canlı" - to znaczy, ze ma dwie dusze:-) Teraz jest wyjatkowy czas dla Was i tylko to sie liczy.

MOU dzisiaj nas nie odwiedzila i pusto bez niej, nievh szybko wraca...

Ollena jestem zachwycona zdjeciami, Las Vegas boskie... Super rodzinka jestescie. Zastanawia mnie jak zrzucilas tyle kilogramow:-)

IiM ja tez Was ogladnelam, jestem pod wrazeniem Twoich wlosow...masz przepiekne! Ja zawsze wlosow najbardziej kobietom zazdroszcze bo sama mam bardzo, bardzo malo:( wlasnie dzis sie na krociutko obcielam...chcialabym moc miec takie dlugie.. Melisa jest przesliczna!
Jak zrzucilam kg? w ciazy przytylam tylko 5kg, a zaraz po porodzie spadlo mi wszystko to co przytylam w USA...moze te aktywne noce, dziecko nie spalo tylko sie darlo, ciagle biegalam robic butelki z mlekiem, stres tez swoje robi. Szybko spadlo, bardzo szybko a spodziewalam se przytyc z 20kg w ciazy i nie zrzucic tego wszystkiego nigdy. Jak zaszlam w ciaze mialam 70kg, dzis mam 53 i niech tak zostanie;) Ty tez laska jestes wiec cicho sza;)
Martwie sie o MOU...ona codziennie sie odzywala chocby slowem a dzis cisza :(

Kasiurek super, ze masz L4, nic sie nie boj tylko dbaj o siebie. U nas sie mowi, ze kobieta w ciazy jest " iki canlı" - to znaczy, ze ma dwie dusze:-) Teraz jest wyjatkowy czas dla Was i tylko to sie liczy.

MOU dzisiaj nas nie odwiedzila i pusto bez niej, nievh szybko wraca...

Ollena jestem zachwycona zdjeciami, Las Vegas boskie... Super rodzinka jestescie. Zastanawia mnie jak zrzucilas tyle kilogramow:-)
no faktycznie jak mou nie ma to cisza jest

reklama
MOUUUU wracaj:-) Bedzimy sie razem starac, jesli jednak sie nie udalo:-)

Kasiurek sliczny suwaczek:-)

Kochane dzieki za komplemenciaki i zmykam spac, u nas juz prawie polnoc. A wlosy to ja mam takie dlugie glownie dlatego, ze w Turcji sa dupiaci fryzjerzy.

Do góry