reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
Ja w sumie też przy dwójce mogę się ponudzić, synuś zajmuje się małą jak nie śpi. A dzisiaj mieliśmy debiut łyżeczkowy! Agnes dostała kaszkę mannę. No i jestem w szoku jak szybko załapała jedzenie łyżeczką. No a najlepsze, że synuś wyrywał się, żeby ja karmić i naprawdę jadła od niego elegancko, w ogóle nie wypluwała i śliniak był całkiem czysty. Takiego mam pomocnika :-)
Agnes-jedzenie.jpg

Moje dziecię żadnych sylab nie wymawia, a wydaje się że powinno... A jak Wasze dzieciaczki?
Nocki u nas znowu koszmarne, wstaję częściej niż co dwie godziny... Strasznie przez to zmęczona jestem. Pewnie znów padnę o 21ej :(

pamietacie agapa??? bedzie grudniowka :)

oooo super))))skad masz takie info?
a wiecie ze dzis to liczylam co by bylo gdybym zaszla w ciaze))))i pomyslalam NAWET ZE FAJNIE TAK W JEDNYM ROKU HHIHII w klasie w podstawowce mialam takie kolezanki,mowili na nie blizniaczki bo podobne byly a miedzy nimi byl prawie rok roznicy jedna ze stycznia druga z grudnia)))ale mama poslala je do jednej klasy)))

oooo super))))skad masz takie info?
a wiecie ze dzis to liczylam co by bylo gdybym zaszla w ciaze))))i pomyslalam NAWET ZE FAJNIE TAK W JEDNYM ROKU HHIHII w klasie w podstawowce mialam takie kolezanki,mowili na nie blizniaczki bo podobne byly a miedzy nimi byl prawie rok roznicy jedna ze stycznia druga z grudnia)))ale mama poslala je do jednej klasy)))
Za mną chodzi dziś takie myślenie ciążowe ;) Jestem czy nie jestem... Karmię często i w nocy też, antykoncepcji żadnej poza przerywanym (skuteczność wiadoma...), ale raz przez tydzień Mała spała porządnie, karmienia w nocy po jednym i akurat przytulanko. I dziś się rozczuliłam jak zobaczyła brzuszek szwagierki - że taki śliczny! Chciałam żeby był mój normalnie...

reklama
Do góry