reklama
polis1010
Leniuszkowa mama
Oj ja lubie patrzec na Viki bo wtedy wiem co mnie czeka za kilka tygodni :-)
Sorbus siedzi sobie corcia to zadowolona-na pewno ma lepsze widoki niz w pozycji lezacej
Doriss chyba za wolno podawalas lyzeczke skoro corcia zdecydowala sie na samoobsluge ;-)
Sorbus siedzi sobie corcia to zadowolona-na pewno ma lepsze widoki niz w pozycji lezacej
Doriss chyba za wolno podawalas lyzeczke skoro corcia zdecydowala sie na samoobsluge ;-)
brawo super vikiigus twoje dziecko to wyprzedza moje o jakieś dwa trzy miesiące normalnie - moja narazie przewraca się na brzuszek i dopiero sporadycznie spowrotem.
Sonia z tym raczkowaniem to fajnie jak dziecko tak zasuwa ale wierz mi znajdzie wtedy każdy najdrobniejszy paproszek na podłodze i do buzi.
Pamiętam że musiało minąć trochę czasu zanim mogłam spokojnie na to patrzeć i nie wycierać dziecku rąk co dwie minuty.
Sonia z tym raczkowaniem to fajnie jak dziecko tak zasuwa ale wierz mi znajdzie wtedy każdy najdrobniejszy paproszek na podłodze i do buzi.
Pamiętam że musiało minąć trochę czasu zanim mogłam spokojnie na to patrzeć i nie wycierać dziecku rąk co dwie minuty.
;-) na szczęście to tylko trzy tygodniebrawo super vikiigus twoje dziecko to wyprzedza moje o jakieś dwa trzy miesiące normalnie - moja narazie przewraca się na brzuszek i dopiero sporadycznie spowrotem.
angelka123
i tylko nadzieja......
Wakacyjny Staś 

bobomama24
Mama Izy i Martynki
sliczny stas
reklama
Fajnie, że Ci się udało zrobić fotkę. Ja poluję, ale za każdym razem, gdy wyciągnę aparat Isiu zaczyna się nim interesować i kładzie się na brzuchu.
Podziel się: