reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Akutan - ja to samo...widać,że się starała i sama włóczka mój Mąż mówił,że kosztowała fortunę,więc zależało jej żeby się podobało! Mały na pewno wyjdzie ze szpitala w białym kompleciku by babcia była zadowolona :-)

reklama
Taycia- jak mały wyjdzie w takim kompleciku to serce babci urośnie:-D. Musi być dumna z wnusia. Bardzo miły gest z Twojej strony, że maluszka wyszykujesz w tak wyjątkowe ciuszki.

akutan- zdolna "sztuka" z Ciebie.
Taycia tesciowa tez ma talent, moja niestety tylko do wk**** mnie i obwiniania. A co do płynu do plukania to tez sa specjalne np lovelli ja pralam w proszku lovell+ ten plyn na podwojne plukanie,

akutan, taycia takie rzeczy robione są piękne, ech tak chciałabym mieć też taki talent,i cieszę się Tayia że paczka doszła

Dziękuję za miłe słowa.
OLI- ładuj zdjęcia z dysku. Opcja dodaj obrazek- z komputera. Wtedy się nie pokazują takie dodatki:)

taycia urocze te kompleciki! I super, że teściowa trafiła z prezentem, bo widać, że strasznie Ci się podoba !! A jaki rozmiarek;-):-D

Karolaola - bezrozmiarkowe... nie wiem chyba na oko robila :-) w każdym bądź razie ten biały jest mniejszy, te seledynowe są większe... :-)
Oli - dzięki...ja też się cieszę,że już wszystko mam.. od jutra wielkie pranie :-)

reklama
Do góry