• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
Podczas kiedy chłopcy malowali pokój Wiktora i inne pokoje,żeby im nie przeszkadzać wyhaftowałam 2 kocyki małego:)
Wrzucę fotki:D
kocyk1 (Medium).jpgkocyk (Medium).jpg

Akutan - to się nazywa mieć talent!

Jejku,ale ja mam tych ubranek...nie mam gdzie ich pomieścić... Najbardziej mi się podoba biały komplet na drutach co teściowa zrobiła na wyjście ze szpitala...i trochę większy niebieski... później wkleje zdjęcie :-) a prałyście w proszku i dodawałyście płynu czy tylko sam płyn starczy?? bo trzeba będzie na dniach się zaopatrzyć :-)

Aaa..wysłałam mojego Męża po gaziki do przemywania pępuszka,a baba z apteki dała mu jakieś chusteczki antybakteryjne... mogą być?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Blackberry Balneum nadaje się od pierwszych dni życia i w sumie wychodzi najkorzystniej, bo najmniej tzn.1/3 nakrętki dodaje się go do wody, a oilatum 1/2. Ja właśnie się waham między tymi dwoma...
Te balneum jest bez parafiny- tylko na jakiś olejach...

akutan Ty to masz rękę:tak:piękne

taycia
ja prałam tylko w płynie-żelu (do prania) ...pochwal się tą robótką teściowej ...

reklama
Taycia- teściowa ma talent:D słodkie są te kompleciki. :) Miło, że ktoś tyle czasu spędził na robieniu czegoś specjalnego dla twojej dzidzi. Tyle godzin poświęconych:) Takie prezenty cenię najbardziej. Wtedy wiadomo, że są ze szczerego serca

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry