W Balneum kapali dzieci w szpitalu 12 lat temu, więc chyba mozna :-)Kurczę, a o Balneum nic nie mogę znaleźć czy nadaje się dla noworodków...
reklama
cokies
Fanka BB :)
piękne akutan
śliczne, bardzo śliczne :-)Podczas kiedy chłopcy malowali pokój Wiktora i inne pokoje,żeby im nie przeszkadzać wyhaftowałam 2 kocyki małego
Wrzucę fotki
Zobacz załącznik 371613Zobacz załącznik 371614
Karolinkaz
Ten dzień już niedługo!:)
Akutan ja nie mam sił nic pisać na temat Twoich prac:-) Super są!!!
T
taycia
Gość
Akutan - to się nazywa mieć talent!
Jejku,ale ja mam tych ubranek...nie mam gdzie ich pomieścić... Najbardziej mi się podoba biały komplet na drutach co teściowa zrobiła na wyjście ze szpitala...i trochę większy niebieski... później wkleje zdjęcie :-) a prałyście w proszku i dodawałyście płynu czy tylko sam płyn starczy?? bo trzeba będzie na dniach się zaopatrzyć :-)
Aaa..wysłałam mojego Męża po gaziki do przemywania pępuszka,a baba z apteki dała mu jakieś chusteczki antybakteryjne... mogą być?
Jejku,ale ja mam tych ubranek...nie mam gdzie ich pomieścić... Najbardziej mi się podoba biały komplet na drutach co teściowa zrobiła na wyjście ze szpitala...i trochę większy niebieski... później wkleje zdjęcie :-) a prałyście w proszku i dodawałyście płynu czy tylko sam płyn starczy?? bo trzeba będzie na dniach się zaopatrzyć :-)
Aaa..wysłałam mojego Męża po gaziki do przemywania pępuszka,a baba z apteki dała mu jakieś chusteczki antybakteryjne... mogą być?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Blackberry Balneum nadaje się od pierwszych dni życia i w sumie wychodzi najkorzystniej, bo najmniej tzn.1/3 nakrętki dodaje się go do wody, a oilatum 1/2. Ja właśnie się waham między tymi dwoma...
Te balneum jest bez parafiny- tylko na jakiś olejach...
akutan Ty to masz rękę
piękne
taycia ja prałam tylko w płynie-żelu (do prania) ...pochwal się tą robótką teściowej ...
Te balneum jest bez parafiny- tylko na jakiś olejach...
akutan Ty to masz rękę

taycia ja prałam tylko w płynie-żelu (do prania) ...pochwal się tą robótką teściowej ...
T
taycia
Gość
reklama
Taycia- teściowa ma talent
słodkie są te kompleciki.
Miło, że ktoś tyle czasu spędził na robieniu czegoś specjalnego dla twojej dzidzi. Tyle godzin poświęconych
Takie prezenty cenię najbardziej. Wtedy wiadomo, że są ze szczerego serca
Podziel się: