reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
Podczas kiedy chłopcy malowali pokój Wiktora i inne pokoje,żeby im nie przeszkadzać wyhaftowałam 2 kocyki małego:)
Wrzucę fotki:D
kocyk1 (Medium).jpgkocyk (Medium).jpg

Akutan - to się nazywa mieć talent!

Jejku,ale ja mam tych ubranek...nie mam gdzie ich pomieścić... Najbardziej mi się podoba biały komplet na drutach co teściowa zrobiła na wyjście ze szpitala...i trochę większy niebieski... później wkleje zdjęcie :-) a prałyście w proszku i dodawałyście płynu czy tylko sam płyn starczy?? bo trzeba będzie na dniach się zaopatrzyć :-)

Aaa..wysłałam mojego Męża po gaziki do przemywania pępuszka,a baba z apteki dała mu jakieś chusteczki antybakteryjne... mogą być?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
akatun- sliczne te Twoje hafty
taycia- ubranek dzieciecych raczej nie płucze sie w płynie do płukania. Pierzemy tylko w proszku lub żelu do prania. I nie którzy zalecja podwójne płukanie (czysta woda bez płynu)

Blackberry Balneum nadaje się od pierwszych dni życia i w sumie wychodzi najkorzystniej, bo najmniej tzn.1/3 nakrętki dodaje się go do wody, a oilatum 1/2. Ja właśnie się waham między tymi dwoma...
Te balneum jest bez parafiny- tylko na jakiś olejach...

akutan Ty to masz rękę:tak:piękne

taycia
ja prałam tylko w płynie-żelu (do prania) ...pochwal się tą robótką teściowej ...

reklama
Taycia- teściowa ma talent:D słodkie są te kompleciki. :) Miło, że ktoś tyle czasu spędził na robieniu czegoś specjalnego dla twojej dzidzi. Tyle godzin poświęconych:) Takie prezenty cenię najbardziej. Wtedy wiadomo, że są ze szczerego serca

Do góry