reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

witam laski, dzieci nie dadzą pospać oj nie.

Happy- dobrze piszesz jeśli chodzi o Strip. Ja też miałam taki związek, gdzie facet nie szanował i mieszał z błotem, ale ja jestem silna emocjonalnie, może przez to, że całe życie musiałam sobie radzić z pewnymi sprawami i mnie tak umocniło. Ja szybko się pozbierałam i M poznałam rok później.

Ja mam dziś zły dzień, zawsze z łóżka wstaje lewą nogą bo mam taką pozycję ale dziś to prawdziwa lewa noga. Jeszcze młody coś chce znowu, maruda jedna, dobrze, że Olka spokojna.

reklama
Jestem i ja. Wczorajszy Alicjuszowy kryzys zazegnany :laugh2:
i UWAGA! doczekaliśmy się prawej, górnej jedynki!!! :))))

to teraz moge spokojnie siąć i wszystko ponadrabiać, bo nie marudera a Aniołka w domu mam [tymczasowo przynajmniej ;-)]

Bry... program działa więc od 6 praca wre, Oliwka odsypia nocne pobudki ale strasznie niespokojnie (płacze przez sen:-( )

Makuc gratuluję Alutce zębolka, w końcu...mam nadzieję, że mojej też niedługo wyjdą, dziś o 2 była mega histeria, nie zliczając pobudek ile było do 6 rano:-( poza tym mnie się śniło, że mi jakaś laska chciała uprowadzić Olwikę w parku...
Kroma współczuję wstania lewą nogą... ale mam nadzieję że jednak dzień będzie lepszy mimo marudki...
Happy kupcie kupcie aparacik, takie chwile trzeba uwieczniać, zwłaszcza że są ulotne :-) komputerowiec się zjawił?

Makucku- hurrra:-):-):-):happy:!!!!Cieszę się razem z Tobą- teraz wreszcie odetchniesz.U nas,niestety,zabawy w ciuciubabke zębową ciąg dalszy.Wczoraj znów wieczorem cyrki były- padła po 23:szok::no:!!!- my już ledwo wyrabialiśmy...I tak co drugi dzień- dzień spokoju,dzień histerii...
Kania- uuu,współczuje nocki...a komputerowiec zadzwonił,że jeszcze mu się nie udało:-(.Tym samym obudził Amelkę,która przejęczała te dwie godziny i teraz padła,żeby dospać.
Kroma- mam nadzieje,że w ciągu dnia będzie lepiej:tak: i "lewa noga" pójdzie w niepamięć.

Happy to u Nas podobnie, wieczorami albo histeria albo zaśnie, nocki jednak takie same cały czas... siwa już jestem:laugh2:
Trzeba było ładnie OPR komputerowca... ;-)

Madziks gratki dla Majeczki
Happy uwielbiam Twoje wypowiedzi. Aż się łezka w oczku zakręciła. Cieszę się, że tu z nami jesteś :-)
Makucku - gratulejszyn dla Aniołka :-)
E-lona skoro kochana grzebałaś w śmieciach po ten przepis to ja poproszę go wrzucić na kulinarny :-), bo na bank jest tego wart
Strip tulam kochana i myslę, że dla Was jedynym ratunkiem jest ta poradnia. I mam jeszcze pytanko? a jak tesc traktuje mame A.?? I czy oni nie widzą jak on Cię traktuje? godzą się na to? no bo skoro u nich mieszkacie to widzą jego zachowanie? I kochana przedewszytkim myśl o zabezpieczeniu Wojtusia i siebie to jest najważniejsze i żadne wyrachowanie.
Elwirka właśnie co ten twój małż nawyprawiał? nic się nie dzielisz?
O Nat,Roxanka wczoraj zawitały??
Ja nadal pytam gdzie IDA?? KOchana gdzieś Ty? dzis nawet o 7:00 rano o Tobie myślałam i o Twoich wypasionych postach:-)(brak ich i Ciebie tyż)
Czarodziejko a Ty może nabierz w wiadra neta? bo Ciebie też brak?
Doris się jeszcze nie zameldowała? hę??
Ika po romantycznym wieczorze z mężem rzadko zagląda? Choć pisała, że w pracy dużo się dzieje, ale po pracy to chyba w męża zapatrzona ;-)
Rysiu czekamy na Ciebie i kiedy Ci awarię naprawią?? Jak siostrzyczka? I examy??

cóż jeszcze aha to i ja zaczęłam dietę ;-) z M. moim i ciekawe jak długo damy radę?? Tak więc przez najbliższy miesiąc nie będzie mnie rozpraszał ;-)

edit: Kroma Ty mi się już tylko z kupą będziesz kojarzyła. najpeirw córa robi eksperymenty się nią smaruje, a teraz Aruś taką robi, ze wszystko w kupce :szok: hahah mam nadzieje, ze szybko wszystko ogarnęłaś?

Happy już wiem moge Ci polecić super aparat kupiliśmy mojej mamie teraz na urodziny. Jest po porstu mega super hiper fajny, a jakie foty robi.....i żałuję ze sobie sama go nie kupiłam tylko musisz minutke poczekac musze looknąc co to za model

Ostatnia edycja:
Kania,komputerowcowi absolutnioe nie należy sie OPR,a wręcz przeciwnie,bo nie dość,że robi to całkiem za free- nie chce słyszeć o kasie (trzeba mu będzie dobre winko z Fr. przywieźć;)),to stara się bardzo.Możliwe,że sprzęt po prostu padł...Jeszcze teraz go bierze do pracy i dalej będzie wlaczył innym sposobem,więc szacoon dla niego.A że Amelkę obudził- cóż,sama jestem sobie winna,trzeba było pamiętac i wyciszyć telefon:baffled:

Happy to jest SAMSUNG ES 20 on kosztuje ok 300 zł. My kupiliśmy go za 160 zł( bo akurat byla promocja 50% off) i jak ja żałuje, ze go nie kupiłam 10,2 megapix. naprawde moge polecic. Filimki nagywa super jakości , jest mały poręczny, obudowa solidna oj moglabym go tak długo chwalić, bo naprawdę jak jestem u mamy to tylko nim robię fotki

http://www.skapiec.pl/site/cat/2/comp/679675

reklama
KANIA "Uprowadzenie Oliwki"? :szok: Ty to masz sny ;-):laugh2: poza tym podziwiam, że od 6 już pracujesz. ja o tej godzinie powoli się dobudzałam dopiero...
HAPPY mądrze piszesz... i w sumie po Twoim poście do STRIP stwierdzam, że ja już w TEJ sprawie nie mam. "idiotenkamere" powiadasz? my takową mamy ale i tak jej nie zabieram, bo......zapominam :-:)zawstydzona/y: ale zawsze można się aparatem w telefonie poratować jeszcze;-)
SARISKA Ty i dieta :szok: nie osłabiaj mnie kobieto. Z czego Ty się chcesz odchudzać? :-p bo ja widziałam Cię i potrzeby takowej niewidzę :rofl2: a namiary na aparat i ja plosiem. [ooo dałaś linka :****]
DORIS u nas też duchota. ugotować się przyjdzie. a to dopiero dnia początek.

c.d.n.

[...]

c.d.

acha odnośnie zmywania naczyń to wyobraźcie sobie, że D. po poludniu "wygonił' mnie z Alutkiem na dwór a sam został w domu i nie dość, że pozmywał to jeszcze cały dom posprzątał :szok: jak wróciłam ze spaceru to w szoku byłam i na początku myślałam, że jakieś zwity przez ten upał mam :rofl2::laugh2:

KANIA to Ty wczoraj z leszkiem romansowałaś? nooo w sumie EMIŚ związek z Panem Tyskim zakończyla to teraz ktoś inny pałekczę musi przejąć;-) mój gingers od 3 dni w lodówce zeka i mimo chęci najszczerszych nawet nie mam kiedy go wypić.
E-LONA nie ma to jak grzebanie w śmietniku :laugh2: dobrze, że Cię śmieciarka na wysypisko nie zabrała;-)
SHEENEY cieszę się, że wizytacja rodziny udana. A tak się martwiłaś. Bawcie się dobrze!

Ostatnia edycja:
Do góry