reklama
Jeeee wreszcie doczytałam a zabierałam się do tego na raty :-).
Fifka jak dobrze, że wszystko w porządku u Ciebie i dzidziusia i oby tak do końca
Słoneczko nie martw się wszystko będzie dobrze
ja też pewnie jak zobaczę II kreski to będę na początku przerażona jak to jest zawsze jak robię test ;-)
Oj dziewczyny nie marudzić i pamiętać każda z was jest najpiękniejsza dla swojego faceta.!! I on tylko Was Kocha nikogo innego.!!
Hmm.. i więcej nie pamiętam co miałam odp..
Dziś tak z ciekawości sprawdzałam kiedy miałabym owulkę przy 22 dniowych cyklach i wypada, że idealnie się wstrzeliliśmy w te dni. I co ostatnio miałam dwa dni pobolewania brzucha tak jakby na @ to idealnie się dni pokrywały z dniami zagnieżdżenia się zarodka. Więc teraz tylko czekać na efekty ;-).
Fifka jak dobrze, że wszystko w porządku u Ciebie i dzidziusia i oby tak do końca

Słoneczko nie martw się wszystko będzie dobrze

Oj dziewczyny nie marudzić i pamiętać każda z was jest najpiękniejsza dla swojego faceta.!! I on tylko Was Kocha nikogo innego.!!
Dziś tak z ciekawości sprawdzałam kiedy miałabym owulkę przy 22 dniowych cyklach i wypada, że idealnie się wstrzeliliśmy w te dni. I co ostatnio miałam dwa dni pobolewania brzucha tak jakby na @ to idealnie się dni pokrywały z dniami zagnieżdżenia się zarodka. Więc teraz tylko czekać na efekty ;-).
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Klari To w takim razie trzymamy kciuki!!! 

ma_gdalena
Bartusiowa mama...
A w ogóle to zapomniałam Wam jeszcze napisac, że jak się poskarżyłam mojemu gin na okropne bóle kręgosłupa to kazał mi zacząc brac 2 razy dziennie po jednej tabletce duphaston... zdziwiłam się bo z tego co wiem to w przypadku ciąży tabletki służą do podtrzymania...
A tak poza tym to mam jeszcze pytanie do ciężaróweczek (tych starszych wiekiem ciąży
) czy w ciągu ciąży lekarz robił Wam takie rutynowe badanie ginekologiczne??? Bo ja już byłam 3 razy i nic, ja się tam ciesze bo to nic przyjemnego ale właśnie się tak zastanawiam./..
A tak poza tym to mam jeszcze pytanie do ciężaróweczek (tych starszych wiekiem ciąży
sloneczko20
Zaciekawiona BB
Jeeee wreszcie doczytałam a zabierałam się do tego na raty :-).
Słoneczko nie martw się wszystko będzie dobrzeja też pewnie jak zobaczę II kreski to będę na początku przerażona jak to jest zawsze jak robię test ;-)
Tylko u mnie był taki przypadek że test mi pokazywał jedną kreska a lekarz powiedział mi że jestem w ciąży.
ja też się witam
nie powiem, że łatwo było Was nadrobić... tyyyyle naskrobałyście
Słoneczko gratuluję i nie łam się, zawsze znajdzie się wyjście z sytuacji a przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie
Fifka piękny brzusio
sprzedaj trochę fluidków;-)
Atanku co tam masz do jedzonka?
Ael, Magd.a zboczuchy Wyyy

Milia witam
coś jeszcze miałam napisać ale zapomniałam

nie powiem, że łatwo było Was nadrobić... tyyyyle naskrobałyście

Słoneczko gratuluję i nie łam się, zawsze znajdzie się wyjście z sytuacji a przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie

Fifka piękny brzusio

Atanku co tam masz do jedzonka?

Ael, Magd.a zboczuchy Wyyy

Milia witam

coś jeszcze miałam napisać ale zapomniałam

Mam do was prośbę jak możecie podpiszcie tą petycję.
Jeśli chcesz pomóc podpisz petycje jest to tylko jeden głos ale może uratować zwierzęta w Chinach link do petycji: http://www.ptroa.co.il/petitionmovie/petition-English.php pamiętaj to tylko jedno kliknięcie...
Nie wstawiam filmiku który jest do niej bo jest przerażający. Jak coś to na priv gdyby ktoś chciał go zobaczyć.
Jeśli chcesz pomóc podpisz petycje jest to tylko jeden głos ale może uratować zwierzęta w Chinach link do petycji: http://www.ptroa.co.il/petitionmovie/petition-English.php pamiętaj to tylko jedno kliknięcie...
Nie wstawiam filmiku który jest do niej bo jest przerażający. Jak coś to na priv gdyby ktoś chciał go zobaczyć.
S
Silmiriel
Gość
Magdalena, ja zawsze świecę tyłkiem przed moim. I zaraz potem mam USG. Owszem, zdecydowanie nic przyjemnego, ale wolę wiedzieć, że jest ok i dzięki temu wiem np że mam krótką szyjkę. I pewnie dupka będę brała do końca, ech...
Na sobotę się nie ciesze, bo mój jedzie po teściową z tego sanatorium... grrr.. jakby któraś była ciekawa, nie nie jadę
Na sobotę się nie ciesze, bo mój jedzie po teściową z tego sanatorium... grrr.. jakby któraś była ciekawa, nie nie jadę
reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Fluuuiiiidkiiii!!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tylko dobrze proszę wykorzystać!!!
Słoneczko mi w pierwszej ciąży też nie pokazywało... dopiero na Usg wyszło że jest pęcherzyk ciążowy. Jednak coś z ciąża było nie tak i poroniłam...
Tylko dobrze proszę wykorzystać!!!
Słoneczko mi w pierwszej ciąży też nie pokazywało... dopiero na Usg wyszło że jest pęcherzyk ciążowy. Jednak coś z ciąża było nie tak i poroniłam...
Podziel się: