reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Jeeee wreszcie doczytałam a zabierałam się do tego na raty :-).
Fifka jak dobrze, że wszystko w porządku u Ciebie i dzidziusia i oby tak do końca :happy:
Słoneczko nie martw się wszystko będzie dobrze :tak: ja też pewnie jak zobaczę II kreski to będę na początku przerażona jak to jest zawsze jak robię test ;-)
Oj dziewczyny nie marudzić i pamiętać każda z was jest najpiękniejsza dla swojego faceta.!! I on tylko Was Kocha nikogo innego.!!
Hmm.. i więcej nie pamiętam co miałam odp..
Dziś tak z ciekawości sprawdzałam kiedy miałabym owulkę przy 22 dniowych cyklach i wypada, że idealnie się wstrzeliliśmy w te dni. I co ostatnio miałam dwa dni pobolewania brzucha tak jakby na @ to idealnie się dni pokrywały z dniami zagnieżdżenia się zarodka. Więc teraz tylko czekać na efekty ;-).

A ja się z Wami żegnam :-) idę się kłaść do łóżka :-) ja w przeciwieństwie do tych co narzekają na owłosienie, powiem,że nie musiałam się golić :-D wszystko jest cacy :-p

Dobrej nocy i płodzcie się moje drogie ;-)

A w ogóle to zapomniałam Wam jeszcze napisac, że jak się poskarżyłam mojemu gin na okropne bóle kręgosłupa to kazał mi zacząc brac 2 razy dziennie po jednej tabletce duphaston... zdziwiłam się bo z tego co wiem to w przypadku ciąży tabletki służą do podtrzymania...

A tak poza tym to mam jeszcze pytanie do ciężaróweczek (tych starszych wiekiem ciąży :p) czy w ciągu ciąży lekarz robił Wam takie rutynowe badanie ginekologiczne??? Bo ja już byłam 3 razy i nic, ja się tam ciesze bo to nic przyjemnego ale właśnie się tak zastanawiam./..

Jeeee wreszcie doczytałam a zabierałam się do tego na raty :-).
Fifka jak dobrze, że wszystko w porządku u Ciebie i dzidziusia i oby tak do końca :happy:
Słoneczko nie martw się wszystko będzie dobrze :tak: ja też pewnie jak zobaczę II kreski to będę na początku przerażona jak to jest zawsze jak robię test ;-)
Oj dziewczyny nie marudzić i pamiętać każda z was jest najpiękniejsza dla swojego faceta.!! I on tylko Was Kocha nikogo innego.!!
Hmm.. i więcej nie pamiętam co miałam odp..
Dziś tak z ciekawości sprawdzałam kiedy miałabym owulkę przy 22 dniowych cyklach i wypada, że idealnie się wstrzeliliśmy w te dni. I co ostatnio miałam dwa dni pobolewania brzucha tak jakby na @ to idealnie się dni pokrywały z dniami zagnieżdżenia się zarodka. Więc teraz tylko czekać na efekty ;-).

Tylko u mnie był taki przypadek że test mi pokazywał jedną kreska a lekarz powiedział mi że jestem w ciąży.

ja też się witam:-D
nie powiem, że łatwo było Was nadrobić... tyyyyle naskrobałyście:-D
Słoneczko gratuluję i nie łam się, zawsze znajdzie się wyjście z sytuacji a przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie:tak:
Fifka piękny brzusio:-D sprzedaj trochę fluidków;-):-D
Atanku co tam masz do jedzonka? :-p
Ael, Magd.a zboczuchy Wyyy:cool2::-D
Milia witam:-D

coś jeszcze miałam napisać ale zapomniałam:dry:

Mam do was prośbę jak możecie podpiszcie tą petycję.
Jeśli chcesz pomóc podpisz petycje jest to tylko jeden głos ale może uratować zwierzęta w Chinach link do petycji: http://www.ptroa.co.il/petitio​nmovie/petition-English.php pamiętaj to tylko jedno kliknięcie...

Nie wstawiam filmiku który jest do niej bo jest przerażający. Jak coś to na priv gdyby ktoś chciał go zobaczyć.

Magdalena, ja zawsze świecę tyłkiem przed moim. I zaraz potem mam USG. Owszem, zdecydowanie nic przyjemnego, ale wolę wiedzieć, że jest ok i dzięki temu wiem np że mam krótką szyjkę. I pewnie dupka będę brała do końca, ech...

Na sobotę się nie ciesze, bo mój jedzie po teściową z tego sanatorium... grrr.. jakby któraś była ciekawa, nie nie jadę :p

reklama
Fluuuiiiidkiiii!!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tylko dobrze proszę wykorzystać!!!

Słoneczko mi w pierwszej ciąży też nie pokazywało... dopiero na Usg wyszło że jest pęcherzyk ciążowy. Jednak coś z ciąża było nie tak i poroniłam...

Do góry