reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Witajcie,
nad morzem wieje , czasem słońce zaświeci , deszcz popada , czyli wszystko mozliwe
Ania super , ze jestescie w Pl:tak:
Polaa pokazuj kolorek !!!:tak:
Anawawka ja bym chyba zwariowała i wykończyła sie , gdyby młody zasypiał jak Twoje. Chociaz to tez moze przyzwyczajenie

reklama
hej laski - dzisiaj Marcel fajnie sie bawi, a raczej od wczoraj od 18 :) A mnie sie podoba tak jak teraz ze potrafimy pospac do 11 a potem o 22 nawet idzie Marcelek spać. Z tym ze wczesne wstawanie ma swoje plusy bo z robotą domową się szybko uporam a i dziem dłuższy.
Polaa pokaż włosy :D
Ania - dobrze ze jakoś dojechaliście :)

Mama pewnie wszystko zależy od tego jaki kto preferuje styl życia:tak: dla mnie wstać o 7 to normalna godzina , nigdy nie lubiłam spać do 10 itp. Wieczorem natomist około 23 maksymalnie mam już odlot i spie

Ja tez wole wstac u nas np o 6 normalnie Marcel wstaje no ale weekendowo mógłby zrozumieć i pospac dłużej - i taki podział pasowałby mi idealnie co by sobie w 3 poleniuchowac w łóżku a nie zrywać sie bo młody juz chce wariować :D

mówiłam do męża , że kiedyś jak Antek będzie chciał rano poleniuchować to wyrzucimy go z łózka , bo rodzice chcą poszaleć:tak:taki mały odwet:tak:

Hej laseczki
biggrin.gif

Oj, ja miałam strasznie ciężką noc dzisiaj..najpierw się męczyłam gdzieś do 1.00 w nocy, a jak już zasnęłam, to obudził mnie po jakiś dwóch godzinach taki skurcz w lewej nodze, że normalnie aż się popłakałam..pierwszy raz miałam skurcz w okolicy kostki, promieniujący w stronę łydki..
A my dziś imprezka urodzinowa mojego mężula, wczoraj popiekłam ciacha i porobiłam sałatki, dzisiaj posprzątaliśmy..tak, że nie robię obiadu dzisiaj
wink2.gif

Udanej soboty
yes2.gif
biggrin.gif

Witam weekendowo :)

Ja dzis urobiona po szyję a jak mały usnął zamiast leżec z nogami do góry dalej przeszukuję oferty i robię selekcję . Mam juz 3 oferty z pięknym podwórkiem i placem zabaw dla małego, nasze podwórko az woła o pomstę do nieba wiec na wakacjach szukam mu pięknego :) Mam 3 oferty (160 zł, 125 zł, 130 zł do 15 i po 15 100 zł). Teraz musze poważnie wszystko przejrzec i wybrac. Między ofertą pierwszą a trzecią jest 60 zł roznicy wiec na 10 dni to 600 zł wychodzi roznicy wiec jest bardzo kusząca, ale muszę porownac pokoje, lazienki, podwórko, wszystkie sa mniej więcej w jednym msc nad Zalewem. Ech jaka ja niezdecydowana ale cieszę się jak głupia na wyjazd :)

Olis spi, wiec szybko skocze pod prysznic.

Maxweel byc moze skurcz spowodowany jest brakiem witamin, potas, magnez. Podpytaj sie czy powinnas brac magnez, często łykają go kobiety w ciąży właśnie na skurcze, konczyn czy stawianie się macicy. Pewnie o tym wiesz :)

MILEGO WEEKENDU!

Cze,
Polaa - foty poproszę;-), a małżon na serio chyba stara się nadrobić stracone punkty.;-):-D
Ania - mam nadzieję, że Kuba już ok, a samochód wywietrzony.
Martolinka - mi się w ciąży porypało ze spaniem, nie spałam do 23, w nocy się budziłam, a potem 11 wstawałam może coś na kobitki przeszło, też o 23 jestem neptyk, szczególnie, że rano wstaję, jedynie weekendy są mniej stresujące, ale .. nie jestem w stanie odespać, ani wyspać się na zapas.:zawstydzona/y:
Maxwell - miłej imprezy, niestety skurcze są wliczone w ciąże....:-:)-(
Ula - fajnie Ci z tym urlopem;-)

Edit,
a my leniu****emy... choć nie do końca, zawsze coś mamy do roboty przy tych dwóch wariatkach.. a to właśnie przed chwilą Gonia wylała herbatę,, a to Hanka pomyśli i odwali coś w ogródku..:szok:

Ostatnia edycja:
Echhhhhhhhhhhhhhhh co za dzien ;/ niech sie najlepiej juz skonczy ;((
Młody dzisiaj zjadł "aż" pół butli mleka, 2/3 słoiczka owoców, pochlipał troche rosołu i teraz wypił butle którą zwymiotował 4 razy ;/ brudząc mi dopiero co umyte podłogi w pokoju i cały przedpokój ;/ Mam dość juz z tą jego chorobą bo sumując - zjadł lekarstwa i poszedł spac z pustym brzuchem ;//////// super nie ma coooooo ;/ Moze potem sie obudzi albo nie wiem ;/;/ Teraz spi i chrapie przez ten katar głośniej niz dorosły chłop ;///

reklama
Mama duzo zdrowka dla Marcelka to u niego aż tak od tych zebow czy cos przeoczyłam???

Mój mąż jutro jedzie w trase wiec na urodziny do mojego 3 letniego kuzyna idziemy sami z Pawełkiem :((( tosmy sie tata nacieszyli nie ma co :((((

Zrobilismy dzisiaj wyprawe do Auchan i mamy piekne dwa "Skalary" i dwa mniej piękne glonojady jakies "dlugie".

Maxwell mozemy sobie reke podac, wiem co to za ból, oj wiem, co ja się naryczałam po cocach. Wiec Cię rozumiem i łącze się w bolu mi pomagał magnez.
Stosowałam w ciąży kremy z tej serii
PERFECTA_Mama_2592614.jpg
zwłaszcza te na zmeczone nogi Dax Cosmetics Perfecta Mama Chłodzący krem na opuchnięte i zmęczone nogi 100 ml - Ceneo.pl

Do góry