reklama
M
malutka306
Gość
Piękny brzuszek... taki malutki zgrabniutki...dziewczyny, czas na pokazywanie brzuszkow- zakończony 3-ci miesiąc
nagi i odziany
Zobacz załącznik 374643Zobacz załącznik 374644
A i dobrze Ci tak... niech malutki pokazuje kto tu rządziMnie mały właśnie boleśnie skopał po żebrach....

Dzisiaj dziewczyny zauważyłam, że mam taki mleczny śluz... taki koloru białego wręcz... Po obiadku było mi troszkę bleee, ale do niedzieli muszę wytrzymać - testowanie :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
A i dobrze Ci tak... nie malutki pokazuje kto tu rządzi![]()
No ja Ci kochana życzę, żeby Twoje przyszłe maleństwo też kopało Cię w żeberka
donia 1980
Fanka BB :)
a juz myslalam z cos sie popsulo na forum, bo tak cicho
dziekuje Ci Ael
ale co 2 tyg. to mi sie nie chce robic fotek
a i zestawilam zdjecia tak jak Ty, od pierwszego miesiaca i wyszlo na to, ze troche zmienil ksztal ale wcale nie urosl
dziekuje Ci Ael

a i zestawilam zdjecia tak jak Ty, od pierwszego miesiaca i wyszlo na to, ze troche zmienil ksztal ale wcale nie urosl

M
malutka306
Gość
No ja Ci kochana życzę, żeby Twoje przyszłe maleństwo też kopało Cię w żeberka![]()
No ładnie mi życzysz.... ;-) Porozmawiam z moją dzidzia i dla mamusi będzie grzeczne...

a juz myslalam z cos sie popsulo na forum, bo tak cicho
dziekuje Ci Ael
a i zestawilam zdjecia tak jak Ty, od pierwszego miesiaca i wyszlo na to, ze troche zmienil ksztal ale wcale nie urosl![]()
Ty leniu cykaj zdjęcia na pamiątkę!! A zestawienie pokaż, ocenimy

No ładnie mi życzysz.... ;-) Porozmawiam z moją dzidzia i dla mamusi będzie grzeczne...![]()
A Ty myślisz kochaniutka, że maleństwo w brzuszku Cię posłucha? Przekonasz się sama
M
malutka306
Gość
Ael ja ty to robisz, że już do napisanego tekstu możesz dopisać (edytować), ale chcąc zacytować kolejną osobę?? Mam nadzieje, ze zrozumiałaś 

Ael ja ty to robisz, że już do napisanego tekstu możesz dopisać (edytować), ale chcąc zacytować kolejną osobę?? Mam nadzieje, ze zrozumiałaś![]()
No kumkam, wchodzę na cytowanie pojedynczego posta, kopiuje wszystko idę do swojego posta edytuję, dodaję skopiowany tekst i dopisuję swoje.
M
malutka306
Gość
Acha... myślałam, że jakoś inaczej to robisz... ok... dziękuje za info, bo ja w tych sprawach to cienka jestem i wolę zapytać - mimo, że czasami wydaje się to głupie...
reklama
donia 1980
Fanka BB :)
no dobra Ael, oceń ale zaraz uwsuwam to zdjęcie bo tłuszczyk nieapetyczny

Ostatnia edycja:
Podziel się: