reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
dziewczyny, czas na pokazywanie brzuszkow- zakończony 3-ci miesiąc
nagi i odziany

Zobacz załącznik 374643Zobacz załącznik 374644
Piękny brzuszek... taki malutki zgrabniutki...

Mnie mały właśnie boleśnie skopał po żebrach....
A i dobrze Ci tak... niech malutki pokazuje kto tu rządzi :-D

Dzisiaj dziewczyny zauważyłam, że mam taki mleczny śluz... taki koloru białego wręcz... Po obiadku było mi troszkę bleee, ale do niedzieli muszę wytrzymać - testowanie :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a juz myslalam z cos sie popsulo na forum, bo tak cicho
dziekuje Ci Ael
ale co 2 tyg. to mi sie nie chce robic fotek :-p
a i zestawilam zdjecia tak jak Ty, od pierwszego miesiaca i wyszlo na to, ze troche zmienil ksztal ale wcale nie urosl :szok:

a juz myslalam z cos sie popsulo na forum, bo tak cicho
dziekuje Ci Ael
ale co 2 tyg. to mi sie nie chce robic fotek :-p
a i zestawilam zdjecia tak jak Ty, od pierwszego miesiaca i wyszlo na to, ze troche zmienil ksztal ale wcale nie urosl :szok:

Ty leniu cykaj zdjęcia na pamiątkę!! A zestawienie pokaż, ocenimy :-D

No ładnie mi życzysz.... ;-) Porozmawiam z moją dzidzia i dla mamusi będzie grzeczne... :-p

A Ty myślisz kochaniutka, że maleństwo w brzuszku Cię posłucha? Przekonasz się sama :p

Ael ja ty to robisz, że już do napisanego tekstu możesz dopisać (edytować), ale chcąc zacytować kolejną osobę?? Mam nadzieje, ze zrozumiałaś :-p

Acha... myślałam, że jakoś inaczej to robisz... ok... dziękuje za info, bo ja w tych sprawach to cienka jestem i wolę zapytać - mimo, że czasami wydaje się to głupie...

reklama
no dobra Ael, oceń ale zaraz uwsuwam to zdjęcie bo tłuszczyk nieapetyczny

pencil.png

Ostatnia edycja:
Do góry