reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

helołłłł

Babolce!!!, pewnie w objęciach macie swoich Wacków:-D:-D (lol, ale zbereźnie zabrzmiało:szok::szok:) (mamaSowka ;-) ;-) zawsze przychodzisz mi na myśl, jak mówię o wacku:-D:-D:-D), a ja sama jak palec.... mój wacek daleko stąd:-:)-:)-(

Jest tu jeszcze kto??????

Lazurowe, mówisz lansujesz sie na dżagę:-D:-D:-D Zapodaj jakiegoś fotosika :tak:

reklama
lanja Twoja córa starsza od mojego smyka tylko o 2 dni!!!:-)Milosz z 18tego, ur sie o 13.20 i miał 53cm i 3240g
Ooo, a byłaś kiedyś na forum grudniówki 09? Ja to się śmieje ze mi lekarz wybrał termin porodu bo miałam wywoływany.
Witam wszystkie panie:-)
No mam skierowanie na badania:TSH, FT4 , Prolaktyna naczczo , Prolaktyna 1godzina po MCP. Szczerze nawet nie wiem co to za badania;-)

TSH i FT4 to tarczyca.

Trzymałam dziś na rękach półrocznego bobasa, kurcze ale mi się takiego zachciało:-D

heloo
znow latam od kompa do pokoju małego...tak jak mówicie ida mu ząbki albo dalej draza sie 4 albo nastepne. u nas wlasnie tez płacz i czasem biegunka ..no i maruda sie włącza całodzienna wrrr.

wika- no to sie usmialam az montor oplułam .....z tych wacków:-D. aco do spania razem z wami waszego dziecia, to czasem chyba trzeba go wziac do siebie, moze cos przezywa, sie boji, lub sie czegos wystraszyl i chce czuc sie bezpieczny, u nas tez sa takie momenty i biore go do siebie bo nawet jak odkladam to zaraz placz. ale nie trwa to długo, 2-3 noce i znow wszystko jest oki, . kiedys majac 9 mies mial faze przez tydz by go usypiac na rekach i ottt musialam.
juliannna- jesli chcesz pisz, chocby po to by sie wygadac. ze to prolrmy przyziemmne zawsze psuja nasze piekne plany.
lelek-kciukasy za nastepne testowanie.

aaa natura czuje ze chce miec bejbika, bo bociek przez całyy dzien przesiedzial na kominie :szok::-D

Filonka, bociany wiedzą co robią :tak: mądre bestyje z nich są:-D:-D

a co do spania, to dopukać, dzisiaj ładnie zasnął u siebie, nawet nie podszedł do naszej sypialni.
A na rękach Igor bardzo często usypia, tzn. ja go nie noszę, ani nie usypaim jakoś specjalnie... on w momencie kiedy chce mu się spać, podchodzi do mnie, ja go biorę na kolana on kładzie głowę na moim ramieniu i w ciągu kilku minut zasypia:tak:

co do zębów, to u nas jest tak samo, jak u Twojego Kacpra;-) teraz wychodza mu trójki

Hej laseczki!

Hura na zakupach byłam :-) hulajnoga kupiona różowa świeci i gra wnerwającą piosenkę:-) Mała zachwycona a to najważniejsze! Dostała jeszcze kucyka na rowerze:-) . Patryk dostał kręgle i tira. Kupiłam mu jeszcze dres i pełno małych dupereli. Byłam też w biedronce . Kasy poszło ze ho ho. Po zakupach z Mają pojechaliśmy do chrzestnej Patryka. Dzieciaki hałasowali rozrabiali. A dorosli obgadywali teściową:-):-):-). I przy okazji sie dowiedziałam ze teściowa chciała by P. ze mną zerwał i związał sie z inna:-(. Piotrek był w Turku po hamburgery mniam mniam. Pati padł o 22.
To był ciężki dzień.

Wika myśmy sie chyba na dzieci zamienily bo mój od wtorku śpi w swoim łóżeczku. Nareszcie:-)

Idę sie wykapać a potem śmigam do mojego wacka! Buźka

Hej!
Melduję, że już jestem w domu:-) Musze Was jeszcze nadrobić i chyba trochę czasu to potrwa:-)
Odezwę się chyba dopiero wieczorem.Albo jutro dopiero. Za chwilę jedziemy do teściowej i pewnie do wieczorka tam posiedzimy.

Witam moje kochane kobietki postanowilam was odwiedzic ale nie bede nadrabiala bo nie jestem w stanie,napisze tylko co u mnie i mam nadzieje ze niedługo do Was wróce a wiec szukam nowej pracy teraz z Miskiem bylismy wypoczac w nszych Polskich górach miło spedzilismy czas i aktywnie.Jednym plusem tego wyjazdu było to ze nie liczyłam dc ani nie mierzyłam tempki,wogole staram sie nie przywiążywac do tego uwagi,teraz jestem jakos przed @ ale nie wiem dokładnie ile:)
woem tylko ze owu mialam dosyc pozno a co u was kochane juz tesknie za wami:)męzus nie uwiezył ze odeszłam z forum ale musialam za duzo myslalam moja psycha juz glupiala a i tak na marginesie jestem juz brunetka pozdrawiam zycze wszystkiego dobrego kochane buziaki

Dobry :-)

Dana jak będziesz mogła to napisz jak było i dodaj jakieś gorące foty :-)

Kwiatek dobrze ze już lepiej sie czujesz

My z mężulkiem planujemy dziś sobie zrobić romantyczną pizze przy świecach:-) rocznicę ślubu mamy we wtorek ale ze go nie będzie to już dziś świętujemy:-)

Lecę obiad dokończyć

hej
ja jestem zdania, ze nie ma co wariowac i sie nakrecac z tym mierzeniem temp i wogole , bo wtedy nasza psychika sie blokuje i wtedy naprawde tródno zajsc w ciaze. trzeba odpuscic ...nie zwracac na to uwagi tylko dzialac kiedy ma sie ochote a nie w wyznaczony dzien.

bunny- no to namietnego wieczornego świetowania

reklama
Witajcie:-)
poczytałam Was i nie pamietam co komu mialam odpisac... wybaczcie;-)
U nas jak zawsze weekend intensywny a tu jutro poniedziałek... brrrr

Zgadzam sie z filonka :tak:ja jak na razie mniej wiecej obliczam kiedy beda dni owu i wtedy starm sie bardziej działać ,a le nie wariuje jak na razie. Zobaczymy co bedzie jak 4-5 razy i wiecej sie nie uda

Do góry