Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rozczochrana, zapomniałam Ci napisać, super, ze zajmiesz się listą testujących))
KOBIETKI, PROSZE PISAĆ PW DO ROZCZOCHRANEJ Z DATĄ EWENTUALNYCH TESTÓW!!!
Anastazja i co?? strzelił??
Livastrid wielka jesteś z tym nastawianiem, ja bym sie chyba ze strachu posikala![]()

wika - to trochę ten Twój synuś plany Ci poprzestawiał :-):-)

ze strachu to sie posikac mozna jak wyleci, myslisz tylko o tym, by z powrotem byl na miejscu i za wszelka cene robisz wszystko by tak sie stalo;-) porod przy tym to zero dla mnie, nic gorszego w zyciu mnie nie spotkalo![]()
ale uczucie okropne, jakby się kości rozjechały

Igorowi sie coś poprzestawiało i boi się / nie chce spać w łóżeczku
do wtorku wszystko było w porządku... zasypiał sam w łóżeczku, albo czasami u nas na łóżku, albo czasami i u mnie na ramiieniu. we wtorek byliśmy na tym szczdepieniu i MAly dostał gorączki.... usnął u nas na łóżku, ale co go chciałąm przenieść do jego łóżeczka to się wybudzał i strasznie płakał... dałam za wygraną, miał gorączkę, był marudny, spal z nami!! I od tego czasu jest problem, bo Igor za cholerę nie chce spać u siebie..

ani w południowej drzemce, ani na wieczór.... no i dzisiaj toczyłąm z nim batalię.... usnął po 2,5 godzinnym marudzeniu u siebie w pokoiku na podłodze

przełożyłam go do łóżeczka i narazie śpi..... ciekawe jaka będzie noc