reklama

Mamusie w 2012

livastrid mało się udziela ? jak się czujesz? :-)

zaj***
malo to Ty sie udzielasz leniu:-p

witam nowe przyszle mamusie

trina
po co nerwy, wszystko dobrze, fasol juz taki duzy:tak:

Lelek w syropie, znaczy w cukrze. Idz do normalnego dentysty

poniewaz kiedys narzekalam ze jestem stara i polamana napisze co mi sie przydarzylo w nocy ze sr/czw. Obudzilam sie z ogromnym bolem i wrzaskiem rzecz jasna, znowu staw ramienny sobie wedrowke zrobil. Nastawilam go sobie oczywiscie, ale jednak wczoraj wieczorem w sumie w nocy do dyzurnego pojechalam a ten potem mnie na traumatologie wyslal:dry: na szczescie ladny chirurg powiedzial, ze sobie cudownie nastawilam, a chrupie i boli, bo wiadomo...jestem wsciekla prawa reka wylaczona z obiegu a ja musze sie mala zajmowac

reklama
oj tam leniu od razu , Ja po prostu nie mam o czym pisać :-( bo u mnie stara bida , nic nowego.
bunny - hehe mordkę odbić to trzeba tym co nie chcą ze mną umowy podpisać a sami sprzedają usługi za bezcen i przez to uciekają mi klienci :wściekła/y:
@ miała być za 2 dni , nic nie przeczuwając przylazła dzisiaj , dobrze , że weekend wypada taki kiepski pogodowo bo tak to nie lubię na weekend wyjeżdżać nad morze czerwone :-)
livastrid - szalona żeby sama sobie nastawiać, Ja bym w życiu się nie odważyła, powiadasz ze lekarz przystojny był ;-)

jakby Cie tak bolalo to sama bys sobie nastawila, anatazja i nie czekalabys na zadnego lekarza i znieczulenie tym bardziej;-) ja juz mam wprawe w nastawieniu, to nie pierwszy raz w zyciu:laugh2:
lekarz fajny, maz nie chcial mnie samej go gabinetu wpuscic;-)

zaciaz to bedziemy mialy o czy pisac:laugh2::-p:laugh2:

wracaj szybko z wycieczki

Witam wszystkie staraczki :) Czy mogę się przyłączyć??

W sierpniu 2010 roku urodziłam synka a teraz marzy mi się córeczka :) Właśnie zakupiłam testy owulacyjne i zaczynamy z M staranka :) Na razie na luziku, bo jeszcze badania muszę zrobić, ale przyszły miesiąc to już jest nasz :D

Zaciskam kciuki za fasolki dla Wszystkich &&&&&&&&&&&&&&

ja nie wiem kiedy euro wypada, ja z niesportowych, no ale udac sie musi

witaj black,
to syncio zaraz roczek bedzie miec:tak:
powodzenia w starankach teraz tez na synka czy na core czaic sie bedziecie

Dzięki za przywitanie :)
na córeczkę teraz działamy :) ale ja z tych co mają problem z zaciążeniem, więc jak się nie uda przez jakiś czas to wtedy co będzie to będzie oby tylko było :) Przede wszytskim marzyłam o synku, więc i tak jestem szczęśliwa :)

Ja już uciekam na weekend, a wtedy mam problem z zaglądaniem na BB więc życzę udanego wypoczynku weekendowego :)

Pozdrawiam!

hej :)

Livastrid, to niezłe musi:szok:ały być wygibasy w nocy:-D:-D a tak na serio to nieźle się urządziłaś

Anastazja, nie smutaj, bedzie dobrze:tak::tak: Czyli staranka już zaczęte, ze czaicie się na Euro??

My zmykamy zaraz z Igorem do fryzjaera. Czas podciąc końcówki Młodemu:-D:-D

Black-Opal witaj :) I mnie też marzy się teraz dziewczynka :) No ale zobaczymy :) na początek to trzeba zaciążyć:-D

Bunny i w koncu pojechaliście na zakupy??

maly sie buntowac nie bedzie?

ja wika mam nawykowe, nawet spiac moge sobie wybic i tak sie stalo, szalec wcale nie musze, sama moge to w dowolnej chwili zrobic;-). Urzadzilam sie 12 lat temu pilnujac dzieci na wycieczce

Black
, milego weekendu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry