reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Witajcie;-)
miałąm dzis spotkanie mam BB i zleciało. Młody odleciał w 3 sekundy i mam jzu spokój:tak:ciekawe , czy u nas tez bedzie lało?
Ja byłam w Pradze 3 lata temu i stwierdzam , ze to najpiekniejsze miejsce na Ziemii:tak:
Filonka witaj:tak:
Trina to kamień z serca:tak:

reklama
dziekuje za miłe przywitanie:-)
mały padł wyjatkowo dzis wczesnie wiec od razu zagladam.
trina- ciesze sie ze z fasolka wszystko ok. pogodnych chwil ciążowych.
ewelka-ja np mam isc 10 dni po @ by zrobić własnie cytologię.
pajka-miło miec towarzyszkę. postanowienie o 2 ciazy bylo juz dawno, lecz ciagle czekalismy na przespane noce małego by było potem lepiej no i na róznice wieku, gdyz mieszkam tylko z męzem i nie mam w nikim pomocy, wiec mały musi byc przygotowany na nastepna dzidzie i pomagac mamusi.chocby w nocy spiąc.:-D;-)

hejka

wpadam tylko zameldowac ze żyję ale nie mam czasu na kompa.... zreszta kupilismy nowego laptoka(tzn wzielismy na raty) i nie moge sie do niego przyzwyczaic:wściekła/y::wściekła/y:
@ nadal brak, a i od ponad tygodnia mam pipke na wierzchu, tzn tak rozpulchniona ze nawet maz mówi ze wszystko jest tak blisko wejscia:-D a ponado dzisiaj jestem nieznosna, dogryzam mu na kazdym kroku:-pzamowiłam testy, wiec po niedzieli walnę 5 test w tym cyklu:-D

trina super, ze z fasolka wszystko ok!

lazurek, jak am relacje z mężem?

witajcie nowe staraczki!
moj maz pochodzi z Konina:sorry2:

martolinka, bardzo towarzyska jestes:-)
a propo szkrabów- mój tez padł o 19tej:szok:

wika super foty:tak:

Bunny, cos Ty moi tescie niezbyt rozumni są:-D

Dobra uciekam się kąpać bo obiecałam Łukaszowi, ze oddam mu sie dzisiaj:-p

hej :)

Trina super, ze z fasolinką wsio oki :tak::-) A tak się martwiłaś....
Lazurowe, Ty dzisiaj byłaś na tym pchlim targu?? pochwal się zdobyczami:tak:
Lelek jak dajesz radę z teściami???
Martolinka ale Ci dobrze :tak: Kolejne wyjście z koleżankami :) Super:-)
Filonka , no wiesz, jakieś drinki z palemkami, czy cuśśś :-pa dla niepijących jakieś ciacho:-D
Ewelka, jak to tylko rutynowa kontrola, to do gina można iść w każdej chwili :tak:

ja ostatnio, jak byłam z Młodym na szczepieniu to przy okazji poprosiłam lekarkę o skierowanie na badania odnosnie moich wypadających włosów, no i przepisała mi jeszcze Biotebal 5. No i dzisaij wykupiłam te kapsułki, czytam ulotkę i co??? Przy ciąży nie należy zażywać tych kapsułek, bo ilość biotyny w nich znacznie przekracza zalecaną dzienna dawkę dla kobiet w ciąży:confused: Kurczę, na test jeszcze za wcześnie i znowu żyję w próżni.. jak przy osatatnich starankach, tego nie, tamtego nie, bo a nóż jestem w ciąży:confused:

Trina no to super ze fasolinka ok:)
Lelek trzymamy kciuki

My wróciłyśmy od szwagierki, która ma rok od Julki starszą córkę. W sumie to jedyne dziecko z jakim Julia ma kontakt. Jak patrzę na ten mój huragan to się zastanawiam jak dam radę jak będzie 2 dzieci, ale zawsze chciałam małą różnicę wieku i tego się trzymam.

trina i widzisz, ze stres byl niepotrzebny :-) Swietnie, ze wsio ok ;-)
martolinka fajnie tak sie spotkac, ja od dawna nie mialam jakiegos powazniejszego wyjscia :no: Ale planuje kino w sobote i w niedziele ten Flohmarkt jak pisalam wczesiej :tak:
Lelek to idz golic bobra :-D Milego dunga dunga ;-)
wika w niedziele sie wam pochwale :-)
lanjaa z 2 dzieciaczkow tez dasz rade :tak: &&&& aby szybko sie udalo ;-)

Co do B. to dzwonil dzis do mnie jakis taki skruszony. Chyba zaczyna miec wyrzuty sumienia. No i dobrze :-p Wlasnie na to czekalam :-p Jak go pytalam czy wraca czy nie to powiedzial ze wraca jak tylko skonczy zalatwiac to po co tam pojechal :rolleyes2: Zejdzie mu jeszcze ze 2 tygodnie co najmniej. A ja jestem na etapie szukania mieszkania :-) Wlasnie dzis znalazlam fajne 3-pokojowe, umeblowane (meble 7 miesiecy temu kupione), ze wszystkimi rachunkami 350 euro :szok: Tosz to taniocha! Ale za miesiac dopiero bedzie wolne. Niebawem pewnie bede mogla zobaczyc, ale kolega widzial i mowi, ze super :-) Ale spoko, nie bede sie cieszyc na zapas :-) Tymczasem uciekam pod prysznic. Normalnie dzisiaj kicham ciagle, wlasnie oplulam monitor :dry: Dobrej nocki babeczki i do juterka ;-)

Ostatnia edycja:
dziekuje za miłe przywitanie:-)
mały padł wyjatkowo dzis wczesnie wiec od razu zagladam.
trina- ciesze sie ze z fasolka wszystko ok. pogodnych chwil ciążowych.
ewelka-ja np mam isc 10 dni po @ by zrobić własnie cytologię.
pajka-miło miec towarzyszkę. postanowienie o 2 ciazy bylo juz dawno, lecz ciagle czekalismy na przespane noce małego by było potem lepiej no i na róznice wieku, gdyz mieszkam tylko z męzem i nie mam w nikim pomocy, wiec mały musi byc przygotowany na nastepna dzidzie i pomagac mamusi.chocby w nocy spiąc.:-D;-)

ja mam tesciową za rogiem i tez nie pomaga... wiec luzik... trzeba sie zmobilozować i radzic samemu :) no ja zaczynam od stycznia chyba, ze implanty zakoncze w grudniu to od grudnia:)

hejka

wpadam tylko zameldowac ze żyję ale nie mam czasu na kompa.... zreszta kupilismy nowego laptoka(tzn wzielismy na raty) i nie moge sie do niego przyzwyczaic:wściekła/y::wściekła/y:
@ nadal brak, a i od ponad tygodnia mam pipke na wierzchu, tzn tak rozpulchniona ze nawet maz mówi ze wszystko jest tak blisko wejscia:-D a ponado dzisiaj jestem nieznosna, dogryzam mu na kazdym kroku:-pzamowiłam testy, wiec po niedzieli walnę 5 test w tym cyklu:-D

trina super, ze z fasolka wszystko ok!

lazurek, jak am relacje z mężem?

witajcie nowe staraczki!
moj maz pochodzi z Konina:sorry2:

martolinka, bardzo towarzyska jestes:-)
a propo szkrabów- mój tez padł o 19tej:szok:

wika super foty:tak:

Bunny, cos Ty moi tescie niezbyt rozumni są:-D

Dobra uciekam się kąpać bo obiecałam Łukaszowi, ze oddam mu sie dzisiaj:-p

zazdroszcze :) moj M po wczorajszych figlach w beznadziejnej gumce powiedział NIE a ja mam taką chcicę owulację mam :p nawet moj M powiedział, ze brakowało mu takiej mnie... ale siła wyższa zadziałała :p

Trina no to super ze fasolinka ok:)
Lelek trzymamy kciuki

My wróciłyśmy od szwagierki, która ma rok od Julki starszą córkę. W sumie to jedyne dziecko z jakim Julia ma kontakt. Jak patrzę na ten mój huragan to się zastanawiam jak dam radę jak będzie 2 dzieci, ale zawsze chciałam małą różnicę wieku i tego się trzymam.

też się nad tym zastanawiam:-p

trina i widzisz, ze stres byl niepotrzebny :-) Swietnie, ze wsio ok ;-)
martolinka fajnie tak sie spotkac, ja od dawna nie mialam jakiegos powazniejszego wyjscia :no: Ale planuje kino w sobote i w niedziele ten Flohmarkt jak pisalam wczesiej :tak:
Lelek to idz golic bobra :-D Milego dunga dunga ;-)
wika w niedziele sie wam pochwale :-)
lanjaa z 2 dzieciaczkow tez dasz rade :tak: &&&& aby szybko sie udalo ;-)

Co do B. to dzwonil dzis do mnie jakis taki skruszony. Chyba zaczyna miec wyrzuty sumienia. No i dobrze :-p Wlasnie na to czekalam :-p Jak go pytalam czy wraca czy nie to powiedzial ze wraca jak tylko skonczy zalatwiac to po co tam pojechal :rolleyes2: Zejdzie mu jeszcze ze 2 tygodnie co najmniej. A ja jestem na etapie szukania mieszkania :-) Wlasnie dzis znalazlam fajne 3-pokojowe, umeblowane (meble 7 miesiecy temu kupione), ze wszystkimi rachunkami 350 euro :szok: Tosz to taniocha! Ale za miesiac dopiero bedzie wolne. Niebawem pewnie bede mogla zobaczyc, ale kolega widzial i mowi, ze super :-) Ale spoko, nie bede sie cieszyc na zapas :-) Tymczasem uciekam pod prysznic. Normalnie dzisiaj kicham ciagle, wlasnie oplulam monitor :dry: Dobrej nocki babeczki i do juterka ;-)

to trzymam kciuki za mieszkanko, za M zeby był coraz bardziej skruszony:)

siema :D
ja mogę ogarnąć która kiedy testuje tylko prosze o info od każdej z osobna na priv kiedy się spodziewa testować :) postaram się wymyślić coś ciekawego :D
u mnie bez zmian
zaniosłam mocz do analizy i teraz uwaga:
WYNIKI BĘDĄ W PONIEDZIAŁEK POPOŁUDNIU

WITAM CIEPLUTKO NOWE STARACZKI I MAM NADZIEJĘ ŻE BĘDZIE WAM Z NAMI I NAM Z WAMI WESOŁO :-D

i oczywiście &&&&& żebyście nie musiały się długo starać :-D

Cześć kobietki, to Ja :-D:-D:-D
nie jest najlepiej, no ale nie będę tu smęcić, i tak pogoda daje popalić.
Żyję, pracuję , nie rozumiem ludzi i coraz bardziej zaczynam wątpić w powodzenie.
nowe staraczki gorąco witam, fajnie że jest nas coraz więcej:tak::tak:
Przeczytałam od deski do deski wszystkie strony na których byłam nieobecna , ale nic nie pamiętam :-:)-( no może troszkę :laugh2::laugh2:
maron - idź na l4 i się nie przejmuj głupim babskiem , ale że sa jeszcze takie kobiety :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
rozczochrana - hmmmm w poniedziałek wyniki?? toż to jakiś czasy średniowiecza są:szok:
lazurowe - mówisz że odpoczywacie od siebie ;-) myślę że wróci szybciej niż się spodziewasz :tak::tak: 350 euro za mieszkanie 3 pokojowe ????:szok::szok: u nas kawalerka 32 m2 za wynajem 1300-1500 pln + media, niby tak samo przeliczając na euro , ale u nas zarobki są na poziomie 1500-2000 pln ( to jak ktoś dobrze trafi) a u Was pewnie 1500-2000 euro
lelek - mówisz że w ciąże wczoraj zachodziłaś , czekamy na wyniki &&&&&&&:-):-)
trina - super że dzidzia zdrowo rośnie, i aż tydzień starsza , pięknie :happy:
wika - powiadasz że też oczekujesz na wynik starań , &&&&&&&&& , jak powrót do rzeczywistości po odpoczynku ?:-)
bunny - świetna samoreklama , uśmiałam się :-D:-D:-D
czy Ja dobrze widzę że livastrid mało się udziela ? jak się czujesz? :-)

reklama
dobry :-)

rozczochrana to nie Średniowiecze tylko epoka kamienia łupanego. Przyjeżdżaj na badania do polski!!! tu Cię przebadają od razu i o nic się prosić nie będziesz a i będziesz wiedziała na czym stoisz

Anaztazja jak masz problem i chcesz się wygadać to śmiało mów . zawsze wesprzemy a jak ktoś jest na prawdę fe to i mordkę obijemy :-D

Lelek to teście są z Konina, tak? a Ty czasem do nich przyjeżdżasz?
no jak tam dunga dunga ? bo u mnie się działo :tak: aż dziecia obudziliśmy :-)

lazurek Ty łap to mieszkanie bo Ci je sprzątną sprzed nosa. A co do Borysa to wiedziałam że jak za tęskni to z pod kulonym ogonem będzie wracał

trina to bombowo że dzidzia zdrowo rośnie oby tak dalej ;-)

jeszcze 2 godziny i mykam do domu. a tam mąż robi spaghetti :-D chociaż raz ja nie muszę robić obiadu! cudownie . chcę dziś jechać na zakupy ale Piotrekowi się nie chce , więc chyba pojedziemy do mojego brata. Ciekawa jestem dlaczego jak tylko wspomnę o zakupach to Piotrek myśli o ewakuacji :-(.

Do góry