reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

A to Ty mieszkasz można powiedzieć od drugiej strony Konina.

Dziewczyny mam pytanie czy 4 letniej dziewczynce mogę kupić hulajnogę? Czy to za wcześnie?

reklama
Dzień dobry wszystkim:-)
Witaj Lanjaa :-) Bunny wydaje mi się że możesz kupić. Bo jak pracowałam w sklepie to kobitki kupowały dla dzieci w wieku 4latek.Więc wydaje mi się że spoko możesz kupić. U mnie pogoda też nie za ładna:-( Mam jakiegoś lenia.Jutro mam wizyte u gina ale strasznie późno bo ma duż pacjetek i jak chce to może mnie przyjąć ale na godzine 22:15 jak to usłyszałam to w szoku byłam ale cóż nie było miejsca na wcześniejsza pore. Była któraś z was może w Pradze w Czechach?

Bunny kochana a możesz coś więcej napisać?Bo ja z mężem chcemy się wybrać teraz na weekend 29 lipca a wracamy 1sierpnia.Jeżeli pogoda będzie ładna bo jak bedzie tam padać to nie jedziemy.Czy łatwo można się tam dogadać?Jakie są ceny,co polecasz zwiedzić?

skarbie ja byłam dawno ale z tego co pamiętam to Praga jest prze piękna i mnóstwo tam jest miejsc do zwiedzenia . Praga jest pięknie oświetlona nocą przy tym jest czysto no i te czerwone dachy. Prawie w całej Pradze dachy mają czerwony kolor. Nie będziecie się nudzić a tym bardziej żałować. Do gadać się idzie bo przyjeżdża tam mnóstwo polaków.

Piotrek dzwonił i jedzie do domu:-D zła pogoda mają. dziś jest mój 12 dc przy 31 dc . Przytulanka będą do 15 dc. jak myślicie będzie coś z tego tzn. trafimy na owulkę? nie chce sobie nadziei robić bo nawet na ten cykl nie liczyłam.

witam , i ja dołańczam do staracących sie na 2012r.
narazie od mies biore witaminki, mysle ze we wrzesniu lub w pazdzierniku zaczniemy sie strac. mam nadzieje ze pojdzie szybko jak za pierwszym razem, ze 1 przytulanie i bedzie., tym razem chciałabym miec dziewczynkę

hej :)

Ja tylko na chwilkę, bo Mały mi właśnie usnął a ja musze sie doprowadzic do kultury :-p
od rana wzięło mnie na sprzątanie:szok::szok: w srodku tygodnia to rzadki widok :-D:-D wiec pełna chęci i zapału zaczęłam myć drzwi i ośnieżnice bo już lekko kurzem zalatywały:szok: kurczaki, ale w pewnym momecie tak mi się słabo zrobiło, że musiałam sie położyć:szok: i co?? do sprzątania po tym odpoczynku już nie wróciłam:no:

Ewelka- ja też byłam w Pradze, ale kilka lat temu. my byliśmy na zorganizowanej wycieczce i też malo pamietam, ale tak jak pisze Bunny, napewno się dogadacie :) JA pamietam ten most co pisze Bunny- św . Karola, czy jakos tak?? Jakąś wąską, złotą uliczkę?? hmm, reszt niet!!! ale mam sklerozę!!:szok: masz tu kilka fotek:
Zobacz załącznik 374163Zobacz załącznik 374169Zobacz załącznik 374168Zobacz załącznik 374167Zobacz załącznik 374166Zobacz załącznik 374165Zobacz załącznik 374164

Lanjaa, Filonka witajcie :)

Bunny myślę, ze hulajnoga to fajny pomysł. Ostatnio przyjechała do Igorka 3- letnia koleżanka włąśnie na hulajnodze i świetnie dawała sobie radę :)

witam filonka!!!

dziewczyny gdzie Wy jesteście ja tu juz dziś pisze któryś post a Wy co nic ! buu bo bacik będzie melodować się !!! już!!! :-D

reklama
kurcze teraz to mi troszke zejdzie zanim Was troszke poznam,
3mam kciuki za wszystkie starajace się i planujące.

z mojej strony to : mam 25 lat, rok temu skączyłam studia , wychowuje synka. zawsze chcialam miec niewielka róznice miedzy dziećmi wiec stad taka decyzja.
mój K tez jest takiego zdania, mały juz prawie przesypia noc wiec zaczełam sie wysypiac, wiec znów zaczynam sie przygotowywac duchowo do nieprzespanych nocy.

Ostatnia edycja:
Do góry