reklama

Mamusie w 2012

Lelek mam nadzieję ze do teściów dotrze. Co do pracy to na razie sie nie rozglądam bo nie mam z kim zostawić Patiego . Moja mama idzie na operacje drugiej nogi w styczniu i nie zostawie jej jeszcze małego na głowie a teściowej psa do głaskania nie dam a co dopiero dziecko. W przyszłym roku będą otwierać w przy gminie złobek to wtedy będę szukać jeśli nie będzie drugiej dzidzi lub polityka w obecnej pracy sie nie zmieni.

Rozczochrana tylko nam tu nie osiwiej! Prywatna wizyta i dwa tygodnie sie czeka , masakra.

Wika nam tu tęczę robi :-). Jak u Ciebie lało u mnie to ledwo małe kałuże sa .

Pajka matko ale kasy kosztują te implanty .

Jak ja byłam w 7 miesiącu P. Zawoził mnie rano na badanie krwi . I gdy przejdźaliśmy przez most autobus zaczął przed nami wyprzedzać na trzeciego nigdy tego nie zapomnę. Myślałam ze to koniec i wtedy pomyslałam ze dam dzidzi na imię Patryk . To tak przy okazji nie odpowiedzialności ludzkie a kobiet w ciąży

reklama
wika strzel takiego focha mezowi, zabierz malego i gdzies wyjedzcie odpoczac na kilka dni, zobaczysz jak to wplynie odmożdzajaco:-D
a róz pierwsza klasa:-D

Lelek, jak by było co odmóżdżać:-D :szok::-p:eek:to moze i bym się skusiła:-D:-D a tak to nie widzę sensu:-p:-p:-D Matko kochana, jak by to przeczytał M. to dopiero bym miała:-D:-D:-D
Mój foch na niego (czyt. żadnego dunga dunga) to dopiero jest kara dla niego:szok: zanim poszedł spać coś tam próbował łagodzić sytuację, ale ja w półśrodki się nie bawię:no: atmosfera musi być oczyszczona do końca i wszystko musi być wyjaśnione do konca:tak:

Lazurowe uwielbiam flohmarki :) byłam w niemczech kilka razy i za kadym razem trafiałam na takie "pchle targi" ... super sprawa, można za bezcen nabyc swietne rzeczy :) Baw sie dobrze

Kobietki, tak sobie kiedyś pomyślałam, ze moze by któraś była chętna aby pospisywać i umieszczać w jakimś widocznym miejscu (np.na swoim suwaczku) wszytskie staraczki które w najbliższych dniach mają testować?? Wtedy miałybyśmy wszystko jak na dłoni kiedy za którą trzymac kciuki:tak: To co?? Piszę się która na to????

Ostatnia edycja:
WITAM SIE

no implanty troszkę kosztuja, ale warto zrobić :)

dzisiaj u nas pochmurno wiec pewnie bedzie lało... widac, ze przez noc padało...
mam jakiegoś lenia, źle spałam w nocy Sebek źle spał na dodatek ze mną w łóżku M wyeksmitował się do dużego pokoju, zeby nas nie obudzić rano:)

ja testować będę dopiero pod koniec stycznia:)

Dzień dobry:) Chciałam do was dołączyć, jeśli można.
Jestem mamą 19-miesięcznej Julki a drugiego dzidziusia chciałabym urodzić jesienią 2012:-)Mam nadzieję ze moje plany się powiodą:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry