reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

eee tam dziewczyny, trochę dietki mu nie zaszkodzi:-D:-D... a poza tym pojechał koło południa do szwagra, bo cos tam wyburzają to pewnie siostra coś im do jedzenia przyszykuje :)

a u mnie jak lunęło to szok!!:szok: najpierw potężna burza, grzmiało, błyskało się naokoło, potem grad,a potem jak zaćzęło lać!!!!!!!!! i oto efekty: Zobacz załącznik 373971Zobacz załącznik 373972

Lelek powiem Ci tak, że moi teście mieszkaja 2km ode mnie a widzę ich chyba rzadziej niż Ty swoich:szok:

Lazurowe ułoży sie, ułoży :)

Livastrid czyli mówissz, że pokonałaś wiśnie :)

reklama
Cześć dziewczyny.
Lelek nie daj się teściom:-) Jednym uchem wpuść a drugim wypuść:-)
Lazureczek ułoży się między wami.Trzymam kciuki:happy:

wika, Ewelka ja to nie bede nic robic. Czekam jak sie sama akcja rozwinie ;-) Nie chce sie zamartwiac, bo to nic nie da, moge jedynie siwych wlosow dostac :-D wika niezle was zlalo :szok:

siema ja na moment.
test wyszedł negatywny.
brzuch boli mnie cały czas tak samo... czasami mocniej zakuje...
byłam w przychodni dali mi pojemniczek na siuski mam im jutro je zaniesc wyniki z moczu będą w piątek ale powiedzieli UWAGA:
2 TYGODNIE PO SPODZIEWANYM TERMINIE @ TO ZA WCZESNIE NA TEST. myślałam że babie jebne przepraszam za słownictwo.
badań beta hcg z krwi nie robią a gina może zobacze jak pójde prywatnie ... za 2 tygodnie najszybciej.
do tego czasu ZWARIUJE.

u mnie kurki sprzedaja na straganie z warzywami;-)
Lazurek bedzie dobrze;-)a ja mam termin @ na 6 sierpnia wiec pewnie wtedy bede testowac
Lelcia daj znac jak pogoniłas tesciów:tak:
rozczochrana , ze 2 tyg po terminie @ to za wczesnie na test? co za sredniowiecze

roczochrana pogielo ta babe??? :szok: Ale jazda. To jak @ nie przyjdzie dalej to probuj z kolejnym testem, a tymczasem zapisuj sie czym predzej do gina skoro i tak masz czekac 2 tygodnie ;-)
martolinka u nas nie ma takich warzywnych straganow za duzo :no: Za to w niedziele wybieram sie na Flohmarkt gdzie mozna doslownie wszystko kupic :tak: Jest ogromny wiec pewnie spedze tam sporo czasu :tak:

Wlasnie wciagnelam pelen talerz azjatyckiego zarelka. 2 dni pod rzad wegetarianizm u mnie :-) wow

Ostatnia edycja:
witam sie:)

Lelek ja robie implanty w Krakowie koszt 1 szt to ok. 6000 zl

Maron ja miałam podobnie... dopóki byłam w pracy to wykorzystywali a potem powiedziałam dosć nie po to staralam się 2 lata o dziecko, zeby je stracić i poszłam na L4 a teraz jestem na wychowawczym :) i dobrze mi :)

Bunny masakra niestety tż tak miałam w poprzedniej pracy przechodziłam przez wiadukt, który był wyciszony... wiele kobiet tam pobili...

Wika dobrze, ze z synkiem już ok :)

Trina mam nadzieje, ze juz lepiej:)

Lelek wspołczuję wizyty tesciów... ja swoją teściową kocham....:no:

Bunny smaka mi narobiłaś :-p

u mnie tak
jak byłam w ciaży poszłam kiedyś do Lidla na zakupy i stara baba chciała mi staranować wózkiem brzuch byłam wtedy w 8 miesiącu... była wielka wojla i kobiecie sie dostało...padłam w szał...

wika!???? ale wody!:szok:
widze ze lubisz eksperymentowac kolorami trzczcionki:-D

rozczochrana:szok: 2 tyg po @???? co za babsztyl!!! lec do lekarza prywatnie bo osiwiejesz...

Ewelka a co tak malo piszesz?co u Ciebie?

lazurek bedzie dobrze

livcia soki czy kompoty?

Bunny a rozgladalas sie za inna praca?

Bylam u tego dentysty no i ***** dupa jak to Ferdek Kiepski mówi, nic mi nie zrobił, bo zeby wyrwac ósemke trzeba byłoby zrobic RTG(ma na miejscu) tak samo z jedynka ktora chcialam wybielic a ze mily Pan zapytal czy nie jestem w ciazy a ja mu na to - NIE WIEM to odrzekl ze jak sie dowiem to mam przyjsc i zrobimy te RTG albo nie;-)

Jesli chodzi o intruzow to lepiej nie pytajcie, na poczatku pozarlam sie z mezem ale pozniej na spokojnie porozmawialismy ze nie bedziemy sie przez osłow kłocic i dlaczego nasze małzenstwo ma cierpiec przez nich, Łukasz pogada z matka, ze nie zyczymy sobie takiego zachowania i nachodzenia nas... ale czy dotrze?

Pajka to widze ze mialas przejscia w ciazy, a implanty mega drogie!:szok:

Ostatnia edycja:
właśnie zaliczyłam kłótnie z M. w ciche dni:szok::szok::szok: kij w oko i szyszka w doope temu wszystkiemu:-D:-D

Lelek a co?, jak szaleć to szaleć, teraz będzie??? , hmmm róż???? kiedyś były kolorowe kredki a teraz są kolorowe czcionki :) a co do teściów, to najwidoczniej lubią spędzać czas ze swoją synową:-D:-D

Rozczochrana, ja pitole, co za służbę zdrowia tam macie?? zapisz się do tego gina!!

Martolinka na straganie?? :no: a myślałam, ze po lesie śmigałaś?:-D

wow!! jaki róż :-D

reklama
wika strzel takiego focha mezowi, zabierz malego i gdzies wyjedzcie odpoczac na kilka dni, zobaczysz jak to wplynie odmożdzajaco:-D
a róz pierwsza klasa:-D

Do góry