reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Jestem i ja :-)
maron co za babsztyl wredny :wściekła/y: Na stos z taka baba! Masz racje, idz na zwolnienie i miej ja w d.... ;-)
Bunny no to niebezpieczna ta praca u Ciebie :no: U mnie dzis chinszczyzna, ktora uwielbiam :tak:
mmona czasem tak jest z tymi kilogramami. Ja tez tak mialam jak fasolka byla u mnie :tak: A przed chwila sie wazylam i drugi kg, ktory przybralam w Polsce wlasnie mnie opuscil
radocha.gif
czyli znow 55 jest :-)
trina powodzenia na jutrzejszej wizycie u gina :-)
Lelek rob testa skoro @ nie ma ;-)
livastrid a Ty kiedy masz kolejna wizyte? :blink:
rozczochrana jak tam Twoje testowanie? Daj znac ;-)
martolinka a na kiedy masz termin @? Bedzie dobrze :tak:
wika niezla jestes z tym obiadem, ze mezowi nie zrobisz :-D

Borys chyba nie czuje sie dobrze z sytuacja ktora zaistniala, bo dzwonil do mnie o 3:00 w nocy i gadalismy godzine przez telefon :eek: Ehh... A mnie dzis w glowie sie zakrecilo raz a porzadnie i mialam znow troche bole brzucha jak na @ :confused2:

reklama
Maron - uciekaj na L4, co za wredny babsztyl... brak słów co do taich ludzi..

Bunny - ja robie gulasz z kaszą gryczaną i do tego kiszony ogóreczek - taki świeżuteńki:) mam ich cały gliniany garnek:) uwielbiam je:)

wika - u mnie lało, burza była, w dodatku ciemno jak w d...., a teraz jasno jak nie powiem co az to razi w oczy...

Lazurek - wynikło cos z tej rozmowy... A co do zawrotów to moze jednak nie wylądujesz nad morzem czeerwonym...

trina - daj znac jak po wizycie:) dobrze, ze paskudstwo juz mineło.

Wiecie, że dzisiaj mi sie śniło ze zaczełam plamić:-(, i teraz co chwila latalam do łazienki czy wszystko ok.

Ostatnia edycja:
a ja dostałam nerwicy!!!!!!!!
tescie przyjechali bez zapowiedzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i glupio sie smieja jakby niewiadomo jak miła niespodzianke mi zrobili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przez nich musze sie ewakuowac z gratami z kampingu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
powiedzialam koniec! i dam im do zrozumienia ze przeholowali!

mmona nie wiem sama czy cos wyniklo z tej rozmowy czy nie, bo on byl po paru glebszych jak do mnie dzwonil, wiec nie bralam niczego na powaznie :no: Moze dzis sobie przemysli jeszcze raz, ale wie dobrze, ze na mnie zadne szantaze nie dzialaja, ze nie bede za nim plakac ani nic z tych rzeczy. Ale on chyba myslal, ze byloby odwrotnie :szok: Teraz wie, ze taka ulegla jak kiedys to nie jestem. No nic, czekam jak dalej sie rozwinie akcja :sorry:
Lelek ja to bym im juz dawno powiedziala co o nich mysle. Przesadzili :no:

mmona ja zwykle sie tak nie denerwuje jesli wizyta jest niezapowiedziana ale tu chodzi o tesciow na widok ktorych wymiotuje bo tak czesto nas odwiedzaja mimo iz dzieli nas 200km!

lazurek- trzymam kciuki za Was

Sięgałam do zamrażarki po loda zobaczyłam mieso mielone . Robie kotety sosik kaszę i buraczki.

Martalinka Kurki mniam :p przyjadę do Ciebie na obiad!

Lazurek ty idź do lekarza niech Cię przebada! Te zawroty świadczą ze cos jest nie halo . A moze właśnie świadczą ze dzidzia mówi halo. Trzymam kciuki i za dzidzie i za Borysa .

Lelek mój tata ma wiatrówkę. Ja ją na teściów będę wyciągać - pożyczyć Ci? :-)

Wika nie głodź męża! Gotuj ale tak jak ja to czego nie lubi :-)

Bunny dziekuje Ci kochana. Caly czas mam nadzieje, ze sie wszystko dobrze ulozy :tak: A czy to fasolka to mozliwe, bo normalnie nie mam takich zawrotow. Testuje w nastepna srode o ile @ nie przyjdzie ;-) A z tym obiadem to swietny pomysl, ugotowac to czego maz nie lubi :-D

reklama
ostatnio kurki sa u mnie codziennie, ladna pogoda, maz po robocie do lasu wyskakuje

maron pojdziesz na l4 i bedziesz miala wszystko gdzies

Lelcia przymknij oko na nich, wypuszczaj wszystko co powiedza uszami:tak:
zaprawy z wisni a nie do brzucha, musze miec do ciast zima:-)

lazurowe, wiesz nie wiem:-D probowalam dzis do poloznej zadzwonic, ale nie udalo sie, pewnie jest na wakacjach
do mnie kiedys jak sie spil wydzwanial po nocach ex i cos tam zawsze belkotal a potem nic nie pamietal:dry: musicie normalnie pogadac

Do góry