reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Wika usnęłam i dopiero wstałam :p a pati jeszcze śpi :szok:
Przykro mi z powodu @ tulę!

Cantedeskia witaj :-)

Rozczochrana jak bym była Tobą to bym wpadła do lekarza i mu jazdę zrobiła . Od tego jest kuźwa żeby pomagać wysłać na badania a nie czekać moze jak dzidzia sie urodzi bo przegapią. Wrr ... Napisz jak odbierzesz wyniki. Mama jeszcze jest?

My dziś jedziemy do dermatologa. Więc mykam. Pa

Ostatnia edycja:
reklama
Hej!
Koniec urlopu zawsze musi tak boleć?;-) Nic mi się nie chce. Chetnie bym się jeszcze kilka dni pobyczyła:-)

Witam wszystkie nowe staraczki. A któraś, nie pamietam dokładnie która, ubolewała nad tym, że tylko ona stara się o pierwsze dziecko. Nie jesteś sama:-) Jest nas takich więcej:-)

Na urlopie było fajnie. Pogoda taka sobie. 4 pierwsze dni ok, od środy paskudnie.
Bunny jakie gorące zdjęcia?:szok: Ja? Nie posiadam takowych:-D Słońca było za mało i tłuszczyk się nie stopił:-D

A i jeszcze cos dołującego. Jak nas nie było mój pies wyrwał się mojej mamie. Potrącił go samochód. Szkoda jest minimalna, tzn. mała ryska na atrapie, a facet domaga się w ramach ugody 1 tyś. Rozumiem, że moja wina, bo pies nie był dopilnowany. Ale czy czasem ta suma to nie przegięcie?

Dana mój brat jest lakiernikiem i z tego co sie orientuje to on bierze od 250 do 300 zł. Za element. Osioł myśli ze da mu sie Ciebie na ciągnąć . Nie daj sie

pewnie dana, nie daj sie! ja tez teraz dalam do lakiernika auto i wzial 250 zl za element! wiec tamten niech spada!

wika tule Cię mocno! a co do M. to mogłas mu odpalic, ze mogł sie bardziej postarac a nie ostanimi czasy wkurzac Cie:-D

Bunny do dermatologa na kontrole z małym?

mmona jedz, jdz!wczoraj byla bratowa, ktora ma termin na 28lipca, kazalam mezowi ją wkurzyc, zeby urodzila szybciej:-D z kolei żona kuzyna miala na 23 i poki co czeka nadal na przyjscie córki;-)

witam nową staraczke!

U nas dzis ładnie, słonce swieci i mam nadzieje ze za godz bedzie mozna małego rozebrac do krótkiego.
Teraz go usypiam, a wczesniej bylam w skarbówce zaplacic podatek za auto, w ubezpieczalni, no i teraz musze sie umowic na wizyte w wydziale komunikacji. A i maz zepsul drukarke, wiec zawiozlam do naprawy
Dzis maja przyjsc kolejne testy z allegro, wiec na bank bede robic testy codziennie, dopoki @ nie przyjdzie:-D

witajcie i wybaczcie nie mam sily pisac
boje sie, tego niemilosiernego bolu, nie wiem jak ta reka ruszac, bo tylko ciagle cos mi chrupie i przeskakuje

widzialam ze dana wrocila z wolnego i kwiatuszek postanowil powrocic

mmona luz, pokaz nam potem fasole

ja mieszkam na poludniu samym i jakos mi to wisi co sie wkolo dzieje, mam wlasne problemy, szkoda mi dzieciakow z utøy, ale to tez wina tego, ze oni nie potrafia zabezpieczac masowych zgromadzen

livcia szkoda mi Cie babolu! moze udaj sie do lekarza niech da Ci cos dorazni, sa takie spraye mrozace usmierzajace ból

Cantedeskia ja jak mi ilka testow pod rzad z allegro wychodzi negaywnych to lece do apteki i kupuje za 15 zyla, bo uparcie wiere ze TEN pokaze i ciążę:-D:-D

Cześc wszystkim po weekendzie,

widzę dana wróciła z urlopu, no i rozumiem że nie sama ?;-) kiedy teścik?
lelek - Ja? dezerteruje? masz racje :-( już sama nie wiem co się dzieję i czego chcę, jakoś tak przygnębiająco ostatnio jest:-(
juliana - pisz z nami , widzisz Ja tez mam odłożone starania na nieokreslony czas , ale zanudzam od czasu do czasu dziewczyny:-D
wika - tulę mocno z powodu @ , może córeczka wybrała sobie letni miesiąc na urodzenie się :tak::tak:
livastrid - bidula, nie dość że ból to jeszcze nie możesz nic brać mocniejszego, oby jak najszybciej przestało boleć, niech mąż teraz wszystkim sie w domu zajmuje :tak:
witam nową staraczkę , ładna nazwa , uwielbiam cantadeski :-):-)
U mnie po staremu , nic ciekawego, same złe rzeczy, klientów brak , pieniądze się kończą ,a w weekend zmarła babcia mojego męża:-:)-( wczoraj to doła złapałam , człowiek się stara , zarabia , pracuje, uśmiecha sie a później tak i umiera - sorry za smutasy :sorry2:

reklama
anastazja, slonko, gdyby to bylo takie proste to bym lezala brzuchem do gory i palcem kiwala:tak:;-)
ktos pracowac musi

poprosilabym sasiadke o pomoc przy malej, ale wyjechala na wczasy

ludzie umieraja wczesniej czy pozniej, i oby jak najpozniej. smutna informacja, ale nic na to sie nie poradzi:blink:

Do góry