reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

lanja a wiesz ze ja tez miałam wywoływany porod?:-) bo jak przez cała ciaze Miłoszkowi spieszylo sie na swiat tak pod koniec sie uparl i urodzilam po wywolaniu- tydzien po terminie;-)

juliana, a co tam sie dzieje? nie smutaj kochana, mam nadzieje ze wszystko szybko sie ułozy!

Bunny super, ze zakupki udane i ze siostrzency zadowoleni, czy to chrzesniacy-zapomnialam
STOSUNKOWO udanego wieczoru!:-D

martolinka, Ty to zawsze aktywnie spedzasz czas:-D

fifinka ja to niby wiem o tej psychice i niby na luzie ale zobacz juz ponad 4 miesiace walczymy, o Milosza bylo 9.

kwiatuszek miło ze zagladnelas, nie ma co sie łamać, wracaj do nas:-)

lazurek, to zes zaszalala znow na zakupach!

Ja zapomnialam Wam sie pochwalic ze w czwartek kupilam w H&M sukienke długa przeceniona ze 130zł na 30:tak:

Dobra uciekam sie kąpac, bo staruch wyjedza 0 22.00 juz w trase- koniec urlopu, wiec trzeba jakos go pozegnac;-)

reklama
ja wiem ze łatwo mi mówic bo u mnie jedno przytulenie i juz, ale z otoczenia, rodziny, kolezanek ,wiem wlasnie ze jednak psychika ma duzy wpływ. i co jeszcze zawsze to my kobiety sie obwiniamy, a gdzie sa problemy męzszczyzny?ciagle istniejacy mit ze facet to zawsze idealny bez skazy.

lelek- super okazje trafiłas. a ja nawet nie mam kiey sie wybrac na wyprzedarze, zreszta ostatnio ciuchy to ostatnia rzecz jaka potrzebuje,nie z faktu przepelnienia lecz z priorytetów, wogole od kiedy nie chodze do pracy jakos nie mam po co kupywac ciuchów, bo gdzie ja w nich chazac bebde hehehe

witam cantedeskia. widze ze juz niedugo moze cos sie wyjaasni po tescie, a wiec czekamy

cos kiepsko z tymi zgłoszeniami do testowania do mnie... może ktoś przegapił :-D
u mnie nadal to samo... no może nie to samo... spuchł mi prawy jajnik...
dzwoniłam do gin w pl mówiłam że mnie boli jakby mi ktos szpilke wbijał bardzo często ten jajnik czasami lewy... ale prawi cały czas prawy... powiedziała żebym się wybrała do lekarza rodzinnego bo mogę mieć zapalenie jakieś... więc tak zrobie....
@ jak nie było tak nie ma .
testy negatywne.

we wtorek będzie 3 tygodnie jak mi się spóźnia... nie długo powinnam mieć kolejny :-D heh...

jeszcze Was nie nadrabiałam widziałam tylko kwiatuszqa :-D
kwiatuszkq... jak ja Ci zazdroszcze tego relaksu.... :-( mi juz powoli nerwy puszczają...

Dzień dobry poniedziałkowo!

Mąż wyprawiony do pracy a ja jak zwykle usnąć nie mogę.
Wczorajsze plany uległy trochę zmianie , znajomi wpadli i zrobiliśmy grilla. Ale świece też od paliliśmy przy bzy bzy :-)
No nic spróbuje usnąć.

I ja również dołączę do was . Jakbym mogła to już bym chciała dzidzie ale mój mąż jeszcze chce poczekać więc ja będę czekać aż oboje będziemy gotowi. A ja postanowiłam ten rok i następny poświęcić na przygotowanie się do ciąży - schudnąć zadbać o zdrowie :) Pozdrawiam was wszystkie i mam nadzieje że wytrzymamy taki kawał czasu :)

Można to zrobić teraz, większość ludzi boi się spróbować tak nie mamy odwagi, postępu!

Discount Golf

dzień dobry miłego dnia ;-)
Ale pogoda do bani... co tu robić :sorry2: No nic lecę małej dać kaszkę... M w robocie cały dzień... Żyć nie umierać...
rozcochrana- u mnie @ zbliża się wielkimi krokami, bo syfy mi wyskakują :no:
bunny - ja też kiepsko spałam, dziecko wylądowało u nas w łóżku i się strasznie wierciło - zęby... porażka, niech to już wychodzi, bo żal mi bidulki... Świetne zakupy ;-) My czekamy na kuriera z konikiem dla małej, ale to taki 4 w 1 - konic, jeździk, rowerek i bujaczek. Mam nadzieję, że się chociaż chwilę nim zainteresuje, bo wszystkie zabawki są na 3 minuty :-D
wika- u nas z usypianiem różnie ale wieczorem zazwyczaj pada na butli, a w dzień bawi się w łóżeczku tak długo, aż zaśnie...
fiona- ja kiedyś próbowałam jechać na mierzeniu temp. ale jakoś nie umiem interpretować swojego organizmu - szyjka,śluz... Zaciążyłam na testach owu. Teraz mam ich jeszcze troszkę z allegro, więc też się wspomagam, czemu nie... Ciekawe co będzie z tym cyklem - pełen spontan, bez zabezpieczenia, zero myśli o dziecku... test owu chwilę po bara bara dodatni... na następny dzień jeszcze słaba kreska... później jeszcze nam się udało wpuścić żołnierzyki... no ciekawe, ciekawe.... jeżeli to wszystko zawiedzie, to nie wiem, czy będę umiała ze spokojem starać się w przyszłych cyklach...

Ok uciekam, do później ;-)

hej

Humor do bani, przez wielkie BBBBBBBB!!!!!!!!

Z samego rana nawiedziła mnie @@@@@:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-:)-:)-:)-( a przecież miałam zaciążyc w tym cyklu:-( a M. dziaisj do mnie, jak mu powiedziałam, ze przylazła @ "No a co z naszą córeczką:-(" ehhh, do doopy to wszystko:-(

Cantedeskia witaj :)
Lazurek chwal sie zdobyczami po wczorajszych łowach :)

Lelek wytarmosiłaś M.??

Bunny no i jak usnęłaś??

Livastrid jak u Ciebie?? w porzo??

Rozczochrana 3 tyg bez @@:szok: A moze te Twoje testy jakieś wadliwe??

Martolinka- znowu weekend pełen wrażeń :) Super :)

Kwiatuszek hejj spowrotem :) nie zostawiaj nas już wiecej :)

ja spadam na większe zakupy, musze się odchamić:-D

cos kiepsko z tymi zgłoszeniami do testowania do mnie... może ktoś przegapił :-D
u mnie nadal to samo... no może nie to samo... spuchł mi prawy jajnik...
dzwoniłam do gin w pl mówiłam że mnie boli jakby mi ktos szpilke wbijał bardzo często ten jajnik czasami lewy... ale prawi cały czas prawy... powiedziała żebym się wybrała do lekarza rodzinnego bo mogę mieć zapalenie jakieś... więc tak zrobie....
@ jak nie było tak nie ma .
testy negatywne.

we wtorek będzie 3 tygodnie jak mi się spóźnia... nie długo powinnam mieć kolejny :-D heh...

jeszcze Was nie nadrabiałam widziałam tylko kwiatuszqa :-D
kwiatuszkq... jak ja Ci zazdroszcze tego relaksu.... :-( mi juz powoli nerwy puszczają...

Ja bym poszła na USG albo coś, bo kłucie w jajniku i brak @ tak długo to mi się niestety kojarzy z ciążą pozamaciczną. Ale mam nadzieję ze to nie to.

Się witam po weekendzie:) Byłyśmy z Julą u szwagierki na grilu choć pogodą do bani, wczoraj zapowiadało się ładnie ale później przyszły chmurki...

reklama
Witam poniedziałkowo:)

Pogoda do bani... leje jak nie powiem co...
Od paru dni mnie tu nie było...widzę, że grono sie powiększa:) Witam nowe staraczki i życzę owocnego dunga dunga:-):-):-)

Dzisiaj mam usg.. i zobacze nasze maleństwo ... mam nadzieje, ze wszystko będzie ok:-)

Wika
- udanych zakupów.

Bunny- mnie o tej porze nic z łóżka nie wyciągnie.

Właśnie zjadłam 2 ciacha.. kumpela w pracy miała urodzinki i sie objadłam, ze zaraz pęknę.

Wracam do pracy... potem zajrzę :)

Do góry