reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Hey :-)
wika wczoraj u nas tak lalo od samego rana, ze nie bylo zadnego Flohmarktu :dry: Straszna pogode mielismy wczoraj, dzisiaj jest ciut lepiej. Tule z powodu @. Ten cykl jest wasz ;-)
Lelek &&&&&&&&&&&&&&, aby druga kreseczka szybko sie ujawnila :tak:
dana kiedy testujesz? :-)
cantedeskia witaj wsrod nas. Owocnych staranek zycze ;-)
livastrid wspolczuje Ci bardzo. Na pewno nie jest latwo zajmowac sie jeszcze mala :no:
mmona jedz kochana, na zdrowie :-) Ja tez bym jakis ciacho wciagnela, ale lepiej nie :-D
rozczochrana dzisiaj mialas miec jakies wyniki. Daj znac ;-)
anastazja glowa do gory. No i co do marudzenia to kiedy tylko zechcesz :-)

U mnie zadnych objawow na fasolke, zatem czekam na @. Powinna byc pojutrze, a najpozniej w piatek :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
dziękuję dziewczyny jesteście najlepsze :tak: wszystkie tutaj :tak:
livastrid a Ty daleko mieszkasz od tych wszystkich rzeczy co się ostatnio u was podziały? tam to dopiero tragedia :-(
a czytałyście o gościu który podkładał bomby w Krakowie, jego motyw - chciał żeby komuś było równie źle jak jemu:-D

u mnie sa zamiast pchlich targow sklepy z rupieciami, mam chyba z 6 w miescie i zawsze jaka fajna porcelanke z nich wyciagne:-D

ja nie mialam objawow poza bolem nogi /toz ciekawe/ i tym, ze mieloniec byl nie taki, wiec nie przekreslaj, lazurowe

anastazja wiesz gdzie oslo to teraz znajdz kristiansand, ja blizej kjevik - lotnisko mieszkam

jak sobie wpiszesz w google maps Kråkebumoen, to na tej wiosze mieszkam

u nas to wina systemu, bo chorych psychicxnie nie zamyka sie w psychiatrykach- 90 procent wszystkich zabojstw u nas to przez swirow

Ostatnia edycja:
livastrid to kawał drogi do Oslo masz , to też tylko w TV oglądasz.
Ja nie lubię chodzić po takich wyprzedażach, bo nie umiem nic wybrać fajnego, dzisiaj wpadłam do ciucholandu , chciałam sukienkę czarną kupić ( bo nie mam żadnych ciuchów czarnych ) i jak weszłam tak wyszłam , nie umiem tam grzebać.
no to system jest taki nie za bardzo, tym bardziej że on maks 21 lat dostanie za te zabójstwa, podobno nie ma w Norwegii dożywocia. no ale co kraj to obyczaj , ale zawsze jest dobrze tam gdzie nas nie ma :-)

Dziewczyny albo mam schizy i naiwna jestem albo jestem w ciąży!!!!!!!!
yahoo.gif
yahoo.gif
yahoo.gif
yahoo.gif

zrobiłam teraz testa i widze na nim jedna wyrazna kreche i druga bledziutką! Ale nie znikła jak juz mi sie zdarzało! i Jest tam naprawde!
yahoo.gif

Jutro powtorze dla pewnosci, nie chcialabym sie rozczarowac
111.gif

tu chyba i tak 21 lat za zabojstwo nie siedzial, gora moze z 17 lat i tylko ze wzgledu na opinie publiczna. oni zbyt mocno probacje kochaja. w ogole wiezienie to hotel i nawet bardzo latwo do niego trafic tak w ogole

no slobie lezalam i w radiu uslyszalam, ze badabum bylo w oslo i wiedzialam od razu, ze zwykle bum to nie bylo, bo gazu sie u na nie uzywa

ja ciuchow nigdy nie kupuje w takich miejscach, po prostu nawet jakbym je w nie wiadomo czym wygotowala to i tak sie bym brzydzila, ale obrazki, ksiazki, znaczki czy fajans zawsze kupie, czaje sie na jakis ladny debowy stol

Lelcia poradz, wypuscili mnie bez zadnego usztywnienia, dostalam skierowanie na fizjo, tyle, ze nie wiem kiedy sie rozpocznie. lepiej ustabilizowac bark czy ruszac nim. panicznie boje robic cokolwiek ta reka, nic nia nie robie, powiem szczerze. najbardziej boje sie ruszac nia w tyl o kreceniu tym stawem nie wspomne. jak bylam mlodsza to jakos mniej sie balam, ze moge sobie zrobic znowu kuku

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

sloneczko gratki

dziewczynki zycze:-)

reklama
Do góry