• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Witam Was kochane:-D
Dopiero teraz mogłam wreszcie załączyć komputer:szok: Normalnie z dwójką moich dzieci po prostu czasami nie mam szans nawet usiąść:tak: Noc piękna-Ania obudziła nas dopiero o 6.20. Oby tak dalej... Pogoda-jak u większości z Was-23stopnie i deszcz. Ale i tak spacerek i plac zabaw zaliczony. Oczywiście po drodze lunęło,ale na szczęście byłam blisko domu siostry ,więc wstąpiłam i przy okazji podlałam jej kwiatki;-) Potem odwiedził mnie mój tata i jakoś czas,do powrotu eMka,szybko upłynął.
Nasza Anulka ma dziś imieninki:-D

Marta Ania dziękuje za życzonka:tak::-)

Pinka to może po tym "magicznym ziółku" Was tak z eMkiem wzięło?:-D:-D:-D

Barbra pleśniak to takie kruche warstwowe ciasto z nadzieniem z kwaskowatych owoców lub dżemu np. z czarnej porzeczki. Pychaaa!:tak:

wierka ja też nie mogę pojąć jak dziewczyny tak się organizują. Ja też się staram,ale na razie słabo mi to wychodzi:confused:

Asco trochę mnie wystraszyłaś z tym szczepieniem. U nas 2 dawka jest po 2 m-cu,a 3 - na przełomie 6/7 miesiąca.

Ostatnia edycja:
reklama
Kobiety, nie straszcie mnie tymi szczepieniami. Po drugiej dawce szczepionki 5 w 1 Alusia miała 3 dni gorączkę. Wcześniej poza sennością i lekkim marudzeniem nigdy nic Jej nie było, a jako wcześniak ma już za sobą m.in. rotawirusy. Teraz boję się 3 dawki, która czeka nas w przyszłym tygodniu. Została jeszcze grużlica, trzecia dawka WZWB, a potem pneumokoki. Jak Ona to wszystko wytrzyma, bidulka:-(
IMG_5439.jpg
Przesyłam najlepsze życzenia wszystkim Aniom, Haniom i Mirkom

A ja znowu mam ból i zawroty głowy + mdłości :baffled: położyłam młodego pół godziny wcześniej, bo już nie mogłam wytrzymać jego pisków, a o tej porze domaga się wiszenia na rączkach, bo już jest śpiący, zabawa jest nudna i zawsze jakoś przetrwaliśmy tą ostatnią godzinkę do kąpieli, zwykle bujając się w fotelu, ale teraz jak mi naciskał na brzuch, to myślałam, że nie wytrzymam i puszczę pawia :zawstydzona/y: chociaż raz ja na niego, a nie odwrotnie :eek:
Nie wiem co ze sobą zrobić, jak leże to też jest źle. Specjalnie położyłam matę na łóżku i sobie leżałam z młodym, ale było fatalnie...
Krople żołądkowe nic nie pomogły, chyba jakoś muszę przeczekać...

Pinka - biedne te nasze chlopaki, a my razem z nimi;)

Spring - pierwsza dawka byla po ukonczeniu 4 mca, druga dawka po ukonczeniu 5 mca, a trzecia ma byc po roku

Alamiqa - nie strasze, bron Boze, tylko dziele sie swoimi obserwacjami jak to u nas wyglada

Koncia - gorzkiej zaladkowej sobie polej, zawsze pomaga:tak:

nie moge sie doczekac kiedy Papcia wroci i opowie nam swoje wczasowe przygody:-)

Dawno Clifordzika nie bylo, o Bosej nie wspomne....

Zyczenia dla wszystkich Anulek i Hanulek, tych duzych i tych dla, ktorych to pierwsze w zyciu imieninki:-)

Witam Kochane!
Mam pytanie do Was. Kiedy widziałyście bijące serduszko na usg po raz pierwszy? Czy 6,5 tyg to za wczesnie? Ja coś kojarze że byłam po 7 tyg ale już biło.

Asco Przed chwilą sprawdziłam :u nas 1 dawka jest zaraz po urodzeniu, 2- w 2 m-cu życia, a 3- 6/7 miesiąc. Ciekawe czemu u nas jest inaczej niż u Was:confused:

Witam Kochane!
Mam pytanie do Was. Kiedy widziałyście bijące serduszko na usg po raz pierwszy? Czy 6,5 tyg to za wczesnie? Ja coś kojarze że byłam po 7 tyg ale już biło.

u mnie cos ok 7tyg,a czemu pytasz?;)
Koncia moze ten brzuch to ze stresu?a ziołka nie pomagaja? albo moze sprobuj rennie,mi pomagał zawsze na nudnosci niewiadomego pochodzenia

my juz po kapieli i kolacji ale cos niunia zasnac porzadnie nie moze i sie rzuca;)

Witam Kochane!
Mam pytanie do Was. Kiedy widziałyście bijące serduszko na usg po raz pierwszy? Czy 6,5 tyg to za wcześnie? Ja coś kojarzę że byłam po 7 tyg ale już biło.

Ja byłam w 6 tc.

koncia co to może być? może coś zjadłaś ostatnio? strucie jakieś? bidusia :(

Maja zasnęła ponad kwadrans temu i oby tak do rana. Miłej nocy Wam życzę, a ja zmykam na romantyczny wieczór z M :)

reklama
Pytam bo moja przyjaciółka po dłuuugim staraniu zaszła. Była w 5 tyg na usg widać było fasolke ale jeszcze bez serducha. Dziś była znów, wg OM to 6,5 tyg a serducha dalej nie widać. Bardzo się stresuje bidulka bo już podejrzewa najgorsze a jeszcze lekarka wywaliła jej dzis z tekstem ze ciaza się pewnie nie rozwija i kazała przyjść za tydzień.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry