reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

u mnie teraz z tym lipcowym cyklem wiązaliśmy wielkie nadzieje.... nie udało się ... trudno... dzidzia wybrała inny miesiąc na urodzenie się :))

reklama
Witajcie!
Dziś dla odmiany trochę posmęcę.:-D Źle się czuje strasznie.:-( Jakieś paskudztwo mnie bierze. Tak mi jakos po brzuchu jeździ, a nawet nie potrafię dokładnie zlokalizowac w którym miejscu:-( Chyba jakis mały rozstrojek się szykuje:-(
Wróżenie tak? Hmmm... no to macie! Według moich przewidywań następna będzie ta, która nie chce teraz:-) zauważcie, że to się sprawdza! Najpierw Maron, chwilę później Lelek. No przyznajcie się, która czasowo odkłada staranka? Anastazja hmmm?:-D

Molphin witaj w naszym zwariowanym gronie:-)
mówisz mała wpadka ? to by już 3 była:-):-):-)

hej :))

weszłam przed chwilką do domu i jak lunęło to szok:szok::szok: kurcze, czy ktos wie co z tą pogodą?? miało być już ciepło!! Dana??? powróżysz?? :-)

U mnie @@ się skończyła, więc wzięliśmy się do roboty... ehhh ciekawe co z tego cyklu sie wykluje??

Molphin witaj :)

MamaSowka, gratki dla Bartusia za nocniczek :) U nas Igor też zaczął siadać, ale posiedzi minutkę i schodzi... za chwile znowu wchodzi, mówi "siii" i po sekundzie schodzi:-D

Dana, a może to nie szykuje się mały rozstrojek tylko fasoleczka :))
no Ja właśnie też nie wiem o co chodzi z pogodą, u mnie nie pada ale tak szaro jest że chyba włączę lampę i będę udawała że to słońce:-D:-D:-D

Cześć

Wpadłam powiedzieć że @ przyszła...nie miałam nadziei na ten cykl ale gdy przyszła smutno mi się zrobiło jak cholera...:(
Co zrobić...takie życie.
Teraz odpuszczam całkowicie i co będzie to będzie!

Pozdrawiam was i życzę miłego wtorku.

przytulam kochana, przykro mi z powodu @@@ , Ja myślę że jak odpuścicie sobie to na bank się uda , trzymam kciuki &&&&&&:tak::tak::tak:
witam nową staraczkę molphin - widzę że starania o 3 dzieciątko, mój jest identyczy jak twój , tylko że my jeszcze żadnego nie mamy:no:

pewnie, ze nie sama....
pomalutku, pomalutku doczekamy się dzidziolków :))
Wika też tak myślę,dziękuje :)

przytulam kochana, przykro mi z powodu @@@ , Ja myślę że jak odpuścicie sobie to na bank się uda , trzymam kciuki &&&&&&:tak::tak::tak:
zobaczymy co los przyniesie,dziękuje anastazja i pozdrawiam ciepło:)

Miłego dnia dziewczyny Ja uciekam na świeże powietrze:)

Dobry:-)

Juz wróciłam z usg . Miały być zakupy i nowa prostownica (starą Pati mi wczoraj upuścił i pękła) ale niestety młody był bardzo nie dobry i trzeba było do domu lecieć w te pędy. Nie wiem co mu odbiło.

Witam molphin. Musisz męża skusić dunga dunga a sie zgodzi nawet i na 4 dzieci:-)

Anaztazja ja być zamulona i nie rozumieć . Ty jesteś polką czy rosjanką? Jak to tam u Ciebie jest

Truskawcia kocham psy tak samo mocno jak kotów nienawidzę. Jako dziecko miałam świnke morska, chomiki, papugi, rybki, króliki i ślimaki:-) i te zwierzaki na mnie nie narzekały raczej

Mama sówka wiekiem gratki dla Bartusia . To wieki krok dla małego człowieka!

Dana bardziej Cię łapie grypka czy jelitówka? Jest Ci nie dobrze. TY teraz testujesz chyba 6 sierpnia dobrze pamiętam? Trzymam kciuki bo coś mi sie wydaje ze cosik z tego będzie:-)

Wika jak Ci sie będzie chciało to pisz co tam poza łatwiałaś w sprawie wesela. Koleżanka będzie brać ślub w przyszłym roku a ze będzie przed przygotowaniami w USA na rodziców nie ma co liczyć to ja jej będę pomagać. Wiedz chętnie o tym posłucham. Jak Ci sie skończyła @ to śmigaj do roboty przy mężu. Powodzenia w wykorzystywaniu:-)

Agnieszka przykro mi bardzo:-(

Bunny - jedno i drugie :-D:-D:-D obywatelstwo mam rosyjskie , mieszkam w Polsce od 2002 roku:tak::tak: z pochodzenia jestem polką;-);-) a co się dzieje Twojemu bąblowi że taki nie dobry? może to ta pogoda tak działa . A jakie USG czy Ja o czymś nie wiem ?:szok:

Hmm... Bunny własnie nie wiem, nie potrafie tego sklasyfikowac jakoś:-) Chyba ani to, ani to:-) W fasolkę nie wierzę, nie z moim kulawym szczęściem:tak: Ja wiem, że pod koniec roku to ja tu sama jedyna bez fasolki zostanę:tak: Ja się staram i staram i nic. Chyba mnie ktoś dokształcić musi jak to się robi.:-D Większość Was ma to juz za sobą, ja ciągle jestem zielona.:-D No powiedzcie no, jak się te dzieci robi?:-D:-D:-D

Agnieszka przykro mi z powodu nadejścia @. Ale tutaj jest wyraźna tendencja do zachodzenia w ciążę już w pierwszym cyklu od zaprzestania, zawieszenia starań.:-) Ewentualnie w drugim. Jestem pewna, że w Twoim przypadku to równiez zadziała.:-)

anaztazja na usg byłam nerek bo mnie napierdzielały ostatnio . A Patryk chyba lewą nogą wstał bo weszliśmy do domu i już się śmiał :wściekła/y:

Dana najważniejsze to mieć szczęście i wykorzystywać chłopa ile się da a naj lepiej w dni płodne. a dzieci się robi góra dół - góra dół -góra dół. Jednak się na wróżkę się nie nadajesz!!! akurat do końca roku to wszystkie z brzuchami na pół kilometra będziemy biegać !!!! :tak::tak::tak: i nie ma innej opcji !!! zmień nastawienie babo bo bacik będzie

reklama
Bunny, a wiec wczoraj to dużo załatwiłam: odpis aktu urodzenia Anki, zapisałam ją do kosmetyczki na pazury, złożyłam zamówienie w hurtowni warzyw i owoców i zamówiłam mięsa, dzisaij miałąm się brać za okna, ale znowu lejeee:wściekła/y:

Dana, wróżka nr jeden na naszym wątku tak pesymistycznie nastawiona:szok: odpędź złe myśli i do roboty!!!

E: idę obiad dokończyć :)

Do góry