reklama
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
u mnie teraz z tym lipcowym cyklem wiązaliśmy wielkie nadzieje.... nie udało się ... trudno... dzidzia wybrała inny miesiąc na urodzenie się)
aaa widzisz czyli nie Ja jedna jestem z tym problemem...
Życzę Ci Wika abyś szybko zafasolkowała i została mamą
anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
mówisz mała wpadka ? to by już 3 była:-):-):-)Witajcie!
Dziś dla odmiany trochę posmęcę.Źle się czuje strasznie.:-( Jakieś paskudztwo mnie bierze. Tak mi jakos po brzuchu jeździ, a nawet nie potrafię dokładnie zlokalizowac w którym miejscu:-( Chyba jakis mały rozstrojek się szykuje:-(
Wróżenie tak? Hmmm... no to macie! Według moich przewidywań następna będzie ta, która nie chce teraz:-) zauważcie, że to się sprawdza! Najpierw Maron, chwilę później Lelek. No przyznajcie się, która czasowo odkłada staranka? Anastazja hmmm?
Molphin witaj w naszym zwariowanym gronie:-)
no Ja właśnie też nie wiem o co chodzi z pogodą, u mnie nie pada ale tak szaro jest że chyba włączę lampę i będę udawała że to słońcehej)
weszłam przed chwilką do domu i jak lunęło to szokkurcze, czy ktos wie co z tą pogodą?? miało być już ciepło!! Dana??? powróżysz?? :-)
U mnie @@ się skończyła, więc wzięliśmy się do roboty... ehhh ciekawe co z tego cyklu sie wykluje??
Molphin witaj![]()
MamaSowka, gratki dla Bartusia za nocniczekU nas Igor też zaczął siadać, ale posiedzi minutkę i schodzi... za chwile znowu wchodzi, mówi "siii" i po sekundzie schodzi
![]()
Dana, a może to nie szykuje się mały rozstrojek tylko fasoleczka)

Cześć
Wpadłam powiedzieć że @ przyszła...nie miałam nadziei na ten cykl ale gdy przyszła smutno mi się zrobiło jak cholera...
Co zrobić...takie życie.
Teraz odpuszczam całkowicie i co będzie to będzie!
Pozdrawiam was i życzę miłego wtorku.
przytulam kochana, przykro mi z powodu @@@ , Ja myślę że jak odpuścicie sobie to na bank się uda , trzymam kciuki &&&&&&

witam nową staraczkę molphin - widzę że starania o 3 dzieciątko, mój jest identyczy jak twój , tylko że my jeszcze żadnego nie mamy

agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Wika też tak myślę,dziękujepewnie, ze nie sama....
pomalutku, pomalutku doczekamy się dzidziolków)
zobaczymy co los przyniesie,dziękuje anastazja i pozdrawiam ciepłoprzytulam kochana, przykro mi z powodu @@@ , Ja myślę że jak odpuścicie sobie to na bank się uda , trzymam kciuki &&&&&&![]()
Miłego dnia dziewczyny Ja uciekam na świeże powietrze
Bunny86
mama Patryka i Dominika
Dobry:-)
Juz wróciłam z usg . Miały być zakupy i nowa prostownica (starą Pati mi wczoraj upuścił i pękła) ale niestety młody był bardzo nie dobry i trzeba było do domu lecieć w te pędy. Nie wiem co mu odbiło.
Witam molphin. Musisz męża skusić dunga dunga a sie zgodzi nawet i na 4 dzieci:-)
Anaztazja ja być zamulona i nie rozumieć . Ty jesteś polką czy rosjanką? Jak to tam u Ciebie jest
Truskawcia kocham psy tak samo mocno jak kotów nienawidzę. Jako dziecko miałam świnke morska, chomiki, papugi, rybki, króliki i ślimaki:-) i te zwierzaki na mnie nie narzekały raczej
Mama sówka wiekiem gratki dla Bartusia . To wieki krok dla małego człowieka!
Dana bardziej Cię łapie grypka czy jelitówka? Jest Ci nie dobrze. TY teraz testujesz chyba 6 sierpnia dobrze pamiętam? Trzymam kciuki bo coś mi sie wydaje ze cosik z tego będzie:-)
Wika jak Ci sie będzie chciało to pisz co tam poza łatwiałaś w sprawie wesela. Koleżanka będzie brać ślub w przyszłym roku a ze będzie przed przygotowaniami w USA na rodziców nie ma co liczyć to ja jej będę pomagać. Wiedz chętnie o tym posłucham. Jak Ci sie skończyła @ to śmigaj do roboty przy mężu. Powodzenia w wykorzystywaniu:-)
Agnieszka przykro mi bardzo:-(
Juz wróciłam z usg . Miały być zakupy i nowa prostownica (starą Pati mi wczoraj upuścił i pękła) ale niestety młody był bardzo nie dobry i trzeba było do domu lecieć w te pędy. Nie wiem co mu odbiło.
Witam molphin. Musisz męża skusić dunga dunga a sie zgodzi nawet i na 4 dzieci:-)
Anaztazja ja być zamulona i nie rozumieć . Ty jesteś polką czy rosjanką? Jak to tam u Ciebie jest
Truskawcia kocham psy tak samo mocno jak kotów nienawidzę. Jako dziecko miałam świnke morska, chomiki, papugi, rybki, króliki i ślimaki:-) i te zwierzaki na mnie nie narzekały raczej
Mama sówka wiekiem gratki dla Bartusia . To wieki krok dla małego człowieka!
Dana bardziej Cię łapie grypka czy jelitówka? Jest Ci nie dobrze. TY teraz testujesz chyba 6 sierpnia dobrze pamiętam? Trzymam kciuki bo coś mi sie wydaje ze cosik z tego będzie:-)
Wika jak Ci sie będzie chciało to pisz co tam poza łatwiałaś w sprawie wesela. Koleżanka będzie brać ślub w przyszłym roku a ze będzie przed przygotowaniami w USA na rodziców nie ma co liczyć to ja jej będę pomagać. Wiedz chętnie o tym posłucham. Jak Ci sie skończyła @ to śmigaj do roboty przy mężu. Powodzenia w wykorzystywaniu:-)
Agnieszka przykro mi bardzo:-(
anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
Bunny - jedno i drugie 

obywatelstwo mam rosyjskie , mieszkam w Polsce od 2002 roku
z pochodzenia jestem polką;-);-) a co się dzieje Twojemu bąblowi że taki nie dobry? może to ta pogoda tak działa . A jakie USG czy Ja o czymś nie wiem ?

danao84
Fanka BB :)
Hmm... Bunny własnie nie wiem, nie potrafie tego sklasyfikowac jakoś:-) Chyba ani to, ani to:-) W fasolkę nie wierzę, nie z moim kulawym szczęściem
Ja wiem, że pod koniec roku to ja tu sama jedyna bez fasolki zostanę
Ja się staram i staram i nic. Chyba mnie ktoś dokształcić musi jak to się robi.
Większość Was ma to juz za sobą, ja ciągle jestem zielona.
No powiedzcie no, jak się te dzieci robi?

Agnieszka przykro mi z powodu nadejścia @. Ale tutaj jest wyraźna tendencja do zachodzenia w ciążę już w pierwszym cyklu od zaprzestania, zawieszenia starań.:-) Ewentualnie w drugim. Jestem pewna, że w Twoim przypadku to równiez zadziała.:-)

Agnieszka przykro mi z powodu nadejścia @. Ale tutaj jest wyraźna tendencja do zachodzenia w ciążę już w pierwszym cyklu od zaprzestania, zawieszenia starań.:-) Ewentualnie w drugim. Jestem pewna, że w Twoim przypadku to równiez zadziała.:-)
Bunny86
mama Patryka i Dominika
anaztazja na usg byłam nerek bo mnie napierdzielały ostatnio . A Patryk chyba lewą nogą wstał bo weszliśmy do domu i już się śmiał 
Dana najważniejsze to mieć szczęście i wykorzystywać chłopa ile się da a naj lepiej w dni płodne. a dzieci się robi góra dół - góra dół -góra dół. Jednak się na wróżkę się nie nadajesz!!! akurat do końca roku to wszystkie z brzuchami na pół kilometra będziemy biegać !!!!

i nie ma innej opcji !!! zmień nastawienie babo bo bacik będzie

Dana najważniejsze to mieć szczęście i wykorzystywać chłopa ile się da a naj lepiej w dni płodne. a dzieci się robi góra dół - góra dół -góra dół. Jednak się na wróżkę się nie nadajesz!!! akurat do końca roku to wszystkie z brzuchami na pół kilometra będziemy biegać !!!!

reklama
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Bunny, a wiec wczoraj to dużo załatwiłam: odpis aktu urodzenia Anki, zapisałam ją do kosmetyczki na pazury, złożyłam zamówienie w hurtowni warzyw i owoców i zamówiłam mięsa, dzisaij miałąm się brać za okna, ale znowu lejeee
Dana, wróżka nr jeden na naszym wątku tak pesymistycznie nastawiona
odpędź złe myśli i do roboty!!!
E: idę obiad dokończyć

Dana, wróżka nr jeden na naszym wątku tak pesymistycznie nastawiona

E: idę obiad dokończyć
Podziel się: