Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u mnie teraz z tym lipcowym cyklem wiązaliśmy wielkie nadzieje.... nie udało się ... trudno... dzidzia wybrała inny miesiąc na urodzenie się)
mówisz mała wpadka ? to by już 3 była:-):-):-)Witajcie!
Dziś dla odmiany trochę posmęcę.Źle się czuje strasznie.:-( Jakieś paskudztwo mnie bierze. Tak mi jakos po brzuchu jeździ, a nawet nie potrafię dokładnie zlokalizowac w którym miejscu:-( Chyba jakis mały rozstrojek się szykuje:-(
Wróżenie tak? Hmmm... no to macie! Według moich przewidywań następna będzie ta, która nie chce teraz:-) zauważcie, że to się sprawdza! Najpierw Maron, chwilę później Lelek. No przyznajcie się, która czasowo odkłada staranka? Anastazja hmmm?
Molphin witaj w naszym zwariowanym gronie:-)
no Ja właśnie też nie wiem o co chodzi z pogodą, u mnie nie pada ale tak szaro jest że chyba włączę lampę i będę udawała że to słońcehej)
weszłam przed chwilką do domu i jak lunęło to szokkurcze, czy ktos wie co z tą pogodą?? miało być już ciepło!! Dana??? powróżysz?? :-)
U mnie @@ się skończyła, więc wzięliśmy się do roboty... ehhh ciekawe co z tego cyklu sie wykluje??
Molphin witaj![]()
MamaSowka, gratki dla Bartusia za nocniczekU nas Igor też zaczął siadać, ale posiedzi minutkę i schodzi... za chwile znowu wchodzi, mówi "siii" i po sekundzie schodzi
![]()
Dana, a może to nie szykuje się mały rozstrojek tylko fasoleczka)

Cześć
Wpadłam powiedzieć że @ przyszła...nie miałam nadziei na ten cykl ale gdy przyszła smutno mi się zrobiło jak cholera...
Co zrobić...takie życie.
Teraz odpuszczam całkowicie i co będzie to będzie!
Pozdrawiam was i życzę miłego wtorku.

Wika też tak myślę,dziękujepewnie, ze nie sama....
pomalutku, pomalutku doczekamy się dzidziolków)
zobaczymy co los przyniesie,dziękuje anastazja i pozdrawiam ciepłoprzytulam kochana, przykro mi z powodu @@@ , Ja myślę że jak odpuścicie sobie to na bank się uda , trzymam kciuki &&&&&&![]()

obywatelstwo mam rosyjskie , mieszkam w Polsce od 2002 roku
z pochodzenia jestem polką;-);-) a co się dzieje Twojemu bąblowi że taki nie dobry? może to ta pogoda tak działa . A jakie USG czy Ja o czymś nie wiem ?
Ja wiem, że pod koniec roku to ja tu sama jedyna bez fasolki zostanę
Ja się staram i staram i nic. Chyba mnie ktoś dokształcić musi jak to się robi.
Większość Was ma to juz za sobą, ja ciągle jestem zielona.
No powiedzcie no, jak się te dzieci robi?

i nie ma innej opcji !!! zmień nastawienie babo bo bacik będzie
odpędź złe myśli i do roboty!!!