reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Hej Kobitki:)

Zyje:) juz wszystko dobrze...przeszło... po takiej diecie bułka z maslem to był rarytas :-):-):-):-)

Pogoda jak zwykle do bani, w sobote wyjeżdzamy do Zakopanego i jak oglądam prognozy to mnie ciarki przechodzą, ze ma byc tak zimno.

Agnieszka - przykro mi ....zobaczysz doczekasz sie maleństwa:-)

maron
-ślicznie wyglądasz:)

Lelek
- to miałas co prać,

Bunny - mam nadzieje, że jak wróce z urlopu to będziesz kwietniową mamusią:)

Wracam do pracy, bo dzisiaj konczymy wcześniej bo koło nas jest tour de pologne:)

martolinka wszystko ok po genetycznym :-)

mmona do soboty moze juz lux bedzie :-D bo wlasnie wychodzi slonko :-D a mieszkam 40 km przed zakopcem ;-)
masz juz jakiegos czuja co do plci?? :-)

Dziękuję Kobietki serdecznie za wszystkie powitania! :happy:

(...)

Witam molphin. Musisz męża skusić dunga dunga a sie zgodzi nawet i na 4 dzieci:-)

(...)

z kuszeniem nie ma problemów :-p tylko z przekonanm go żeby kończył gdzie trzeba albo przestał wydawać kasę na gumki...
na 4 to ja bym teraz musiała z bliźniętami zaciązyć, żeby zdążyć zanim biologia powie stop :eek:

(...) Chyba mnie ktoś dokształcić musi jak to się robi.:-D Większość Was ma to juz za sobą, ja ciągle jestem zielona.:-D No powiedzcie no, jak się te dzieci robi?:-D:-D:-D(...)
najlepiej na wyjeździe, nieco w stanie nieważkości znaczy po spożyciu
tak Majuska skonstruowaliśmy, mieliśmy zacząć starania po wakacjach ale majówka była po drodze (nie ważne, że w czerwcu) no i tak jakoś w czwórkę wróciliśmy...

(...) akurat do końca roku to wszystkie z brzuchami na pół kilometra będziemy biegać !!!! :tak::tak::tak: i nie ma innej opcji !!! zmień nastawienie babo bo bacik będzie
mądrze pisze, wódki jej nalać!

dobrego dnia!

witajcie

weny nie mam, wybaczcie

witam nowa staraczke

agnieszka mowilam daj na luz, im bardziej sie chce tym bardziej wszystko jakies takie zlosliwe

wika slonce widzisz, bo w koncu ode mnie ucieklo, w koncu jakas normalna pogoda, jeszcze chwile i bym sie chyba rozpuscila

w zastoju na mamusiach upatrywalabym raczej przyczyne w lecie niz w ciazach piszacych. normalne, ze latem wiecej spraw sie zalatwia niz zima, jest cieplej i w ogole szalone by to bylo gdyby przed monitorem spedzac tyle czasu co zima.

sukienka mi w koncu przyszla, podoba mi sie tylko przez ciaze ledwo cycki i brzuch mieszcze. jakos nie pomyslalam by kupic wymiar ciut wiekszy:laugh2: w kazdym badz razie szkoda, ze lapa niesprawna, bo ciezko mi sie ubiera takie cuda teraz, ale wczoraj zaparcie sie w nia wpakowalam i nawet rozebralam
bola mnie wiazadla do tego calego bigosu i chyba jakis pele rosnie w brzuchu

buziaki

Liv ty to nawet z jedną ręką zaradna jesteś:-)

Mmona słonecznego urlopu Ci życzę. Chyba tylko ja nigdzie nie jadę na wakacje :'(

Molphin to ile Ty masz lat jeśli mogę spytać ze biologia ma mówić stop.

Moje dziecko pół godziny je obiad a ja bym poszła na dwór . Nie chce mi sie kisić w domu.

reklama
Do góry