magenta :)
Fanka BB :)
oj licze ze przyjdzie i w koncu na nas czas bede cierpliwie czekac mam strasznego lenia i jedyny dzien wolny dzisiaj biegam i kombinuje ciagle cos w domu hehe przemeblowania itp
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj licze ze przyjdzie i w koncu na nas czas bede cierpliwie czekac mam strasznego lenia i jedyny dzien wolny dzisiaj biegam i kombinuje ciagle cos w domu hehe przemeblowania itp
noooo ileż razy mozna biegac po schodach między piętramiA ile się muszę wycierpieć dla mojego smyka....Ahhh
noooo ileż razy mozna biegac po schodach między piętrami![]()
A to coś namieszałam, wydawało mi się, ze ty pisałaś, ze biegasz po sąsiadkach za toaletaChyba w szpitalu
Poza tym ja nie biegam, nawet rzadko chodzę, mam takie coś że od chodzenia mnie muli, więc siedzę albo leżę. Więc i tak dupa i tak dupa.
A to coś namieszałam, wydawało mi się, ze ty pisałaś, ze biegasz po sąsiadkach za toaletaa ja sobie ubzdurałam, że na inne piętro
![]()
Fionkamoże pampuchy własnej roboty z truskawkami ;>? albo z jakimś innym owocem ?:>
Moja teściówka zawsze robi z truskawką a do tego teściu robi sos z wołowinką . Przepyszne !![]()
Ael no musi być jakaś lipcowa trzymam kciukasy za dziewczyny bo mnie coś brzuch jak na @ boli i mam takie przeczucie że nic z tego nie wyjdzie ;( matka natura obdarowała tyle dziewczyn wkoło mnie fasolkami że nie licze na to szczęście
zafasolkuję .. jak masz na imię ?:> Jesteś na początku załatwiania spraw związanych z działalnością? Czym się zajmujesz?
Ael z tym kibelkiem to faktycznie przesrana sprawa, współczuję .... ja nie mogę znieść jak mój siedzi a ja czekam na swoją kolej a co dopiero po sąsiadkach latać...
Atan nie wiem czy pominęłam jakiś Twój post ale te tabletki co kupowałaś to na jakieś zapalenie miejsc intymnych?
Dziurko wiem co czujesz ja w tamtym tygodniu chodziłam rozdrażniona . Musisz przeczekać :*
Gocha :*:*:*:*:*:* nie ten to następny cykl , najgorsze co teraz mogłabyś zrobić to poddać się :* Zobacz ile dziewczyn Ci kibicuje :*