reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

oj licze ze przyjdzie i w koncu na nas czas bede cierpliwie czekac mam strasznego lenia i jedyny dzien wolny dzisiaj biegam i kombinuje ciagle cos w domu hehe przemeblowania itp

reklama
Kurcze, to badziestwo jest nie do dostania... To znaczy w czwartym sklepie mi sprowadzą na dziś, może... Jak będzie na hurtowni... Paranoja z tym moim Lwiątkiem.

Mag, miło Cię widzieć. A jak z Twoim, całkiem się uspokoiły jazdy?

Olcia, nie smutaj się

A to coś namieszałam, wydawało mi się, ze ty pisałaś, ze biegasz po sąsiadkach za toaleta :) a ja sobie ubzdurałam, że na inne piętro :)

A to teeż :-)

Teraz chyba karma zwraca mi dobre fluidy po nocnej wyprawie na kibel i porannym rzyganku. Dobra wiadomość! Kibel będzie dziś wstawiony i będzie ciepła woda :-D
Juuupi!
Teraz patrzę w lusterko i widzę, że pod oczami popękało mi mnóstwo czerwonych naczynek od tego rzygania...ehh
Idę zmolestować sąsiadkę o kibel na posiedzenie...

Fionka ;) może pampuchy własnej roboty z truskawkami ;>? albo z jakimś innym owocem ?:>
Moja teściówka zawsze robi z truskawką a do tego teściu robi sos z wołowinką . Przepyszne ! :)

Ael no musi być jakaś lipcowa trzymam kciukasy za dziewczyny bo mnie coś brzuch jak na @ boli i mam takie przeczucie że nic z tego nie wyjdzie ;( matka natura obdarowała tyle dziewczyn wkoło mnie fasolkami że nie licze na to szczęście:(

zafasolkuję .. jak masz na imię ?:> Jesteś na początku załatwiania spraw związanych z działalnością? Czym się zajmujesz?

Juz wymysliłam ze zrobie potrawke chinska.a na deser przecier gruszkowy z brzoskwiniami

Ael z tym kibelkiem to faktycznie przesrana sprawa :p , współczuję .... ja nie mogę znieść jak mój siedzi a ja czekam na swoją kolej a co dopiero po sąsiadkach latać... :p

Atan nie wiem czy pominęłam jakiś Twój post ale te tabletki co kupowałaś to na jakieś zapalenie miejsc intymnych?

Dziurko wiem co czujesz ja w tamtym tygodniu chodziłam rozdrażniona . Musisz przeczekać :*

Gocha :*:*:*:*:*:* nie ten to następny cykl , najgorsze co teraz mogłabyś zrobić to poddać się :* Zobacz ile dziewczyn Ci kibicuje :*

tak wynikach wymazu bylo cos nie tak i ph bylo nie tak wiec kazal to wszystko stosowac... ale ja zle sie nie czuje :-)
jedynie za 10 minut do pracy wychodze i wracam wieczorkiem a koncze jesc objadek.
a wiecie co ja znowu schudlam mam sie martwic?? waze juz 85 kg a jakies 3 tyg temu bylo 87 a przestalam wymiotowac wiec jak ?/

gocha ktory cyc ( )( ) ?

zafasolkowNA witamy:-)

reklama
Do góry