reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Agrafka nie rozpuscił sie hehehe i nie jest taki grzeczny itd. Ale takie zachowanie nie miało u nas nigdy miejsca.
Nie lubię jak drze kartki i powiem szczerze ze nigdy tego nie robił, nie pozwalam na takie coś. A się troszkę wkurzylam bo książka piękna, gruba itd. Ksiązka jest po to aby czytac a nie ją drzec i chcę zeby szanował je.

A czy jest taki grzeczny i spokojny hehehe nigdy tego nie pisalam ani nie mowilam bo taki nie jest :) Jest akurat :)

reklama
Agrafka nie rozpuscił sie hehehe i nie jest taki grzeczny itd.

Ula ja napisałam, ze Ciebie rozpuścił :) to znaczy, że naprawdę Oli z tego co piszesz generalnie jest bardzo grzeczny, sam się bawi itd. Same zdjęcia z tymi zabawami montesori o tym świadczą. Mam nadzieję, ze kolejny dzidź też ci się taki uda, bo jak np. będzie miał charakterek jak Alutka czy zbóje anawawki to będziesz w strasznym szoku :)

Laski jestem w ciąży:-D:-D:-D
Miałam testowac w sobote , ale nie wytrzymałam i zrobiłam jeden test , potem drugi i sa dwie piekne kreski!!!!!!!!!!

Laski jestem w ciąży:-D:-D:-D
Miałam testowac w sobote , ale nie wytrzymałam i zrobiłam jeden test , potem drugi i sa dwie piekne kreski!!!!!!!!!!

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWWWWWWWWWWWWW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Marta szybko Wam poszło
;-)

GRATULACJĘ DZIEWCZYNKI ŻYCZĘ
:-)

oblejemy za niedługo (z dziunką i etną ;-))

ja się właśnie pakuję i końca nie widzę :-( swoją drogą nienawidzę się pakować brrrrrrrr

dziewczyny jeszcze takie głupie pytanie... czy na dworcu głównym w Gdyni jest winda?? bo ja sobie z wózkiem i walizką nie poradzę po schodach ... :-(

Super Marta !!! Gratuluje.
Bardzo szybko Wam poszło :D Normalnie express ;p

a tak swoją drogą Twoja zgaga to nie było wkręcanie ;p Jakieś jeszcze objawy masz??;p Co na to rodzinka? MAZ??

Ostatnia edycja:
Pomogły nogi w górze:-D
M pojechał po winko dla siebie i bedzie oblewał. Trzymajcie kciuki zeby było wszystko ok . mniej wiecej bede miec termin na koniec kwietnia
Aga jest winda wiec spoko

Marta ogromniaste gratulacje, fajnych 9 miesięcy, przede wszystkim spokojnych i zdrowych!!!!!!!!!
Agrafka - buhahahahaha, zbóje... ale trafne określenie.
Gonia dziś na placyku próbowała wchodzić i schodzić ze zjeżdżalni bokiem... Hanka na nią właziła... na zjeżdżalnię od dołu i udawało jej się :szok:

reklama
Do góry