Atan
♥ mamusia Amelki ♥
to ja niewiem bo pytalam sie w sumie 4 kosmetyczek z salonach ktore robia drogo i 2 co skonczyly szkole kosmetyczna i mowia ze wolno bo chemikalia sie zmienily w tych zelach i to niejest juz szkodliwe jak kiedys i ze jak ja robi sie co 2 miesiace tonapewno nie zaszkodzi a wiedzialy ze u nich nie zrobie bo sama robie wiec co szkola to inaczej ?? niewiem juz i tak zrobilam ;-) najwyzej potem juz nie zrobie chociaz ja bez tipsow nic nie umiem podniesc tak sie przyzwyczailam... a teraz kochana ide spac bo oczka mi sie kleja... od 7 rano jestem na nogach.. wiec kochana dobranoc milych snow;-*
p.s. pytalam kumpelena gg i napisala tipsy zelowe mozna jak najbardziej robic, wiekszosc tych drozszych zeli jest bezkwasowych wiec nie maja one zadnego wplywu na plytke i nie dostają się do krwioobiegu.
Dobranoc kochane:-)
p.s. pytalam kumpelena gg i napisala tipsy zelowe mozna jak najbardziej robic, wiekszosc tych drozszych zeli jest bezkwasowych wiec nie maja one zadnego wplywu na plytke i nie dostają się do krwioobiegu.
Dobranoc kochane:-)
Ostatnia edycja: