O
oliwkakarolina
Gość
Raczej mieszane
Koleżeńsko rodzinne ale pod dzieci
Zjadłam całe mleko w tubce
Podobno mleko zdrowe to co mi tam
)))
Zjadłam całe mleko w tubce

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ewcia - wiem, że prlaktynę robi się w dowolnym diu cyklu (przed owulka), a progesteron po owucle, najlepiej w okolicach 21dc, reszte to nie wiem, musisz poczytać
esmeralda - ja na hormonach tarczycy się nie znam, ale jestem pewna, że przy odpowiednich lekach da się to wyregulować. A jeżeli chodzi o pregnyl dla męża, to ile on tego ma wziąć, bo jeden zastrzyk kosztuje 30-40zł (jedna ampułka), ja w każdym cyklu biorę go na pęknięcie pęcherzyków, trzy ampułki
Kinga zdrowka dl amezusia..oby szybkow rocil do normy...
lopop kochana nie wmawaj sobie...
a do mnie mama zaraz wpadnie na kawe,sprzedala mi kolczykow troszke,wiec z kasa przyjdzie..heee
a ja mam pytanie,czy ja moge isc do labolatorium iz robic sobie badania,,bo czytalam tu u nas,ze w 21dc robi sie progesteron,prolaktyne,testosteron, tsh,t3,t4-moge sama isc to zrobic..a toz krwi czy z sikania sie robi??
dzisiaj 14dc i pewni już po owu była wczorajwitam was i ja!
u mnie wczoraj jednak przytulanki były!! 4dni przed owu. Mąż poczuł się nieco lepiej.
mam zamiar jeszcze w piątek to powtórzyć jak się tylko da! zależy jak M bedzie sie czuł na siłach.
Puki co za 3dni mam mniej wiecej owulacje. czekam dalej.
lopop rozumiem cie... wiesz ale jeszcze nic straconego! który masz dc.? teraz jestes też jakoś przed owu?