reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sil, jak lubisz coś baaardzo słodkiego to ten jest wyśmienity :) pierw z moich zabrudzonych notatek muszę przepisać na worda, bo już mi raz zginął przepis ;p
Kto będzie chciał wyślę potem na priva :) na razie jem śniadanko i leżę jak długa po wczorajszych zakupach (zauważyłam, że męczy mnie coraz bardziej chodzenie)

ja poprosze, bo zdjecie i ciacho wygladaja obiecujaco :-):-)

Milia trzymam kciukasy za następny cykl &&& :*

A ja się muszę Wam wypłakać ;( U rodziców jest bernardynka ma dopiero 3 lata i ma ropomacicze :( bardzo chciałabym jej pomóc ale najzwyczajniej w świecie mnie na to nie stać ;/ sama operacja kosztuje 500 zł a gdzie do tego jeszcze dojdzie późniejsze leczenie :( obdzwoniłam już chyba wszystkie możliwe przychodnie i wszędzie to samo :/ najgorsze jest jeszcze to że na forach wypowiadają się ludzie i weterynarze to takie cwaniaki że najpierw mówią cene że niby wszystko 500-600 zł(operacja + leczenie ) a na sam koniec wychodzi że wszystkie koszty wynoszą ponad 1300 zł;/ . Żeby było mało suczka może się nie wybudzić ze śpiączki i mogą być powikłania :( Nie chce jej usypiać ..... ;(

dziekuje kochana, wierze, ze w koncu sie uda! :-)
szkoda twojej suczki, kurde...a moze sprobuj zrobic jakas zbiorke pieniazkow w miejscowosci w ktorej mieszkasz? moze ktos ci pomoze, zawsze bedziesz miala mniej do wyłożenia od siebie.

Milia trzymam kciuki za kolejny cykl starań :happy:

3majcie mocno! przydadza sie :-)

Milia ja miałam od zawsze mega bolesne @ i endometriozy nie mam. Do tego stopnia bolesne że mdlałam z bólu, gin mi mówiła, jak je opisywałam, ze już wiem co to bóle przedporodowe. Tak więc to nie reguła, choć może charakterystyczny objaw.

ja mowie, ze to jest najbardziej trafny objaw, oczywiscie do tego jest innych mnostwo, ale warto sie przebadac i to chcialam przekazac, bo sama z siebie wiem, ze to ochydna choroba, co gorsze prowadzaca do nieplodnosci...
a co ci gin dala na takie mocne bole? bo ja sobie radze ketanolem, ale boli od tego zoladek z kolei...:-:)-(

co dzis macie na obiad, ja bede sie brala za spaghetti, jak moj wroci z pracy bedzie szczesliwy, ze obiadek na stole cieplutki lezy. bo u nas to rzadko cos JA gotuje:-)

dziura...wytlumacz mi kochana, co ci gin powiedzial/a, bo ja zrozumialam, ze mialas problemy z plamieniem nie @ a w ciazy nie bylas...to co teraz? jak dalej masz postepowac? i czy czujesz troche ulgi, bo pewnie sie stresowalas

reklama
Kurcze nie wiem jeszcze jak to wyjdzie ale napisałam do kilku fundacji zobaczymy... jak nie to jest perspektywa z tym znajomym 450 zł za wszystko widział badania i generalnie jeszcze nie jest tak tragicznie bo wątroba nerki itd wszystko jest zdrowe .w ciągu tygodnia musimy się zdecydować żeby się nie pogorszyło.

Milia a spaghetti robisz z torebki czy słoika?:p

Co do rybki to w sumie robiłam może ze dwa razy ale na grillu :) a co do obkładania ryby cebulką fakt, tylko że to nie ryba przesiąka zapachem tylko cebula wyciąga "nieczystości "i brzydki zapach ;) .

witam za 30 minut wychodze do pracy wiec tylko na chwilke... bo musze sie jeszcze ubrac...
ogolnie ciezki dzien dzis mam jak ael wiecie co czlowiek w ciazy to sie czasem do niczego nie nadaje... a jeszcze musze isc do pracy.. a mi strasznie nie dobrze a rosol mi nie smakujeeee ;-(a tesciowa zrobila mi na objad... ahh zycze milego dnia kochane trzymajcie sie :-*

pok ty zyjesz super milego urlopu i trzymam nadal za ciebie kciuki w koncu ci sie uda zafasolkowac;-*&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)

ael uwazaj na siebie trzymaj sie odpoczywaj :-*

Ostatnia edycja:
milia wcześniej radziłam sobie hormonami. Później ketonalem i ibupromem max... gin mówił że nie m innego lekarstwa... znaczy jest! Urodzić dziecko, podobno później jest już lżej.

U mnie na obiad będzie zupa ogórkowa i może kotlety devolay, ale zobaczymy...

Witam serdecznie :)

miło mi dołączyć do grona staraczków :) my zaczęliśmy starania pod koniec lipca zobaczymy co nam z tego wyjdzie :) mój gin twierdzi że po odstawieniu tabletek mam teraz największe szanse :)

Olcia właśnie wiem dlatego nie chce nic planować tylko kaskę muszę załatwić i jedziemy :-).
Ja w sumie baaardzo mało gotuję i praktycznie co bym nie robiła to zawsze pierwszy raz ale o dziwo zawsze dobre wychodzi choć gotuję na oko :-p

Witam serdecznie :)

miło mi dołączyć do grona staraczków :) my zaczęliśmy starania pod koniec lipca zobaczymy co nam z tego wyjdzie :) mój gin twierdzi że po odstawieniu tabletek mam teraz największe szanse :)
witamy czuj sie jak u siebie pytaj o co chcesz :-) zycze szybkiego zafasolkowania ja po odstawieniu zaszlam w 3 cyklu:-)

witamy czuj sie jak u siebie pytaj o co chcesz :-) zycze szybkiego zafasolkowania ja po odstawieniu zaszlam w 3 cyklu:-)

Bardzo mi miło :) to mój pierwszy cykl wczoraj miałam owulację, zobaczymy kiedy się uda. W miłym towarzystwie zawsze miło :) a ja wokół siebie niestety nie mam nikogo z kim można by na ten temat porozmawiać i wogóle :)

reklama
Bardzo mi miło :) to mój pierwszy cykl wczoraj miałam owulację, zobaczymy kiedy się uda. W miłym towarzystwie zawsze miło :) a ja wokół siebie niestety nie mam nikogo z kim można by na ten temat porozmawiać i wogóle :)
ja niby mam, ale moje laski już zaciążone w 3 i 4 miesiącu i niec hce im truć za bardzo, więc trochę na forum, trochę u lachonów i jakoś tak lepiej. A patrząc na forum wiem, ze nie jestem sama. Zresztą po ostatnim zawodzie moje podejście zmieniło się o jakieś 120 stopni i teraz tak nie przezywam :-)
ooooo ja mam teraz trzeci cykl ;-) ale w pierwszym nie podjęłam próby, dopiero od drugiego zaczęłam.

Ostatnia edycja:
Do góry