Sil, jak lubisz coś baaardzo słodkiego to ten jest wyśmienitypierw z moich zabrudzonych notatek muszę przepisać na worda, bo już mi raz zginął przepis ;p
Kto będzie chciał wyślę potem na privana razie jem śniadanko i leżę jak długa po wczorajszych zakupach (zauważyłam, że męczy mnie coraz bardziej chodzenie)
ja poprosze, bo zdjecie i ciacho wygladaja obiecujaco :-):-)
Milia trzymam kciukasy za następny cykl &&& :*
A ja się muszę Wam wypłakać ;( U rodziców jest bernardynka ma dopiero 3 lata i ma ropomaciczebardzo chciałabym jej pomóc ale najzwyczajniej w świecie mnie na to nie stać ;/ sama operacja kosztuje 500 zł a gdzie do tego jeszcze dojdzie późniejsze leczenie
obdzwoniłam już chyba wszystkie możliwe przychodnie i wszędzie to samo :/ najgorsze jest jeszcze to że na forach wypowiadają się ludzie i weterynarze to takie cwaniaki że najpierw mówią cene że niby wszystko 500-600 zł(operacja + leczenie ) a na sam koniec wychodzi że wszystkie koszty wynoszą ponad 1300 zł;/ . Żeby było mało suczka może się nie wybudzić ze śpiączki i mogą być powikłania
Nie chce jej usypiać ..... ;(
dziekuje kochana, wierze, ze w koncu sie uda! :-)
szkoda twojej suczki, kurde...a moze sprobuj zrobic jakas zbiorke pieniazkow w miejscowosci w ktorej mieszkasz? moze ktos ci pomoze, zawsze bedziesz miala mniej do wyłożenia od siebie.
Milia trzymam kciuki za kolejny cykl starań![]()
3majcie mocno! przydadza sie :-)
Milia ja miałam od zawsze mega bolesne @ i endometriozy nie mam. Do tego stopnia bolesne że mdlałam z bólu, gin mi mówiła, jak je opisywałam, ze już wiem co to bóle przedporodowe. Tak więc to nie reguła, choć może charakterystyczny objaw.
ja mowie, ze to jest najbardziej trafny objaw, oczywiscie do tego jest innych mnostwo, ale warto sie przebadac i to chcialam przekazac, bo sama z siebie wiem, ze to ochydna choroba, co gorsze prowadzaca do nieplodnosci...
a co ci gin dala na takie mocne bole? bo ja sobie radze ketanolem, ale boli od tego zoladek z kolei...:-
co dzis macie na obiad, ja bede sie brala za spaghetti, jak moj wroci z pracy bedzie szczesliwy, ze obiadek na stole cieplutki lezy. bo u nas to rzadko cos JA gotuje:-)
dziura...wytlumacz mi kochana, co ci gin powiedzial/a, bo ja zrozumialam, ze mialas problemy z plamieniem nie @ a w ciazy nie bylas...to co teraz? jak dalej masz postepowac? i czy czujesz troche ulgi, bo pewnie sie stresowalas