Olcia- a o morzu martwym słyszałam :-) nawet szukałam soli z morza martwego w sklepach, bo słyszałam, że też dobrze robi

natomiast o kuracji nad tym morzem się nie zastanawiałam, ponieważ nie wiem jakie to są koszty, a pewnie spore :-( :-)
Milia- a wiesz, bo człowiek zamiast ufnie i z nadzieją patrzeć w przyszłość, to uprawia (podświadomie) czarnowidztwo

Ja właśnie miewam @ dość bolesne (chociaż jak pisałam, teraz już trochę mniej bolesne, ale i tak pierwszego dnia wcinam ketonal :-) Moja @ trwa ok. 5/6 dni, z czego (na szczęście) tylko pierwszy dzień jest najgorszy-dlatego się niepokoiłam :-) uufff… kochana uspokoiłaś mnie- ostatnio i gin byłam pod koniec zeszłego miesiąca, i właśnie robiła mi USG dopochwowe, i powiedziała, że nic złego nie ma i wszystko gra :-) Ja myślałam, że edno to jakaś niedrożność jajowodów, a nie narastanie czegoś tam. Zatem trzymam &&&& żebyś była zdrowa jak koń, i żeby Ci nic nie rosło
Dziurka- a co Ci chłop nawojował?:-( :-)
Sil- a coś Ty robiła, że sobie łokcie obtarłaś? :-)
Fifka- noooo grzeczna dziewczynka he he ;-) Neutrogenę naprawdę polecam, mi już po pierwszym smarowaniu się poprawiło

skóra robi się gładsza, a zmiany skórne się rozjaśniają

Dbaj o siebie kobitko, dbaj (odnośnie pęcherza) :-) a na pęcherz to żurawina podobno dobra jest

tylko nie wiem jak się na żurawina do ciąży :-)
Ael- wracaj, może z Nami nauczysz się gotować
Haaa a ja mam świetny przepis na shaormę
wychodzi prawie jak ze sphinx’a