reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Sweet spoko... nam czasem tak się zdarza... nie uciekaj ;-)

Dziurko mnie wczoraj pogryzły... szlag mnie teraz trafia bo swędzi...

A tak mniej optymistycznie to znowu plamie... k*rwa mać... za dużo się napracowałam dzisiaj w tej kuchni.... teraz leże żeby nic złego się nie stało...

Mijenka
gadaj z Dziurką musicie się jakoś podzielić :-D

he he nie no ja nie uciekam nigdzie, gorzej jak sie rozkrece i jeszcze sama harem zaloze ;PP

wlasnie skonczylam sbie farbowac wloski wiec ide sie plukac i suszyc :) pewnie troche mi to zajmie wiec jak cos to do juterka
trzymajcie sie szalone babki :)

Hehehehe :-D Czyli w niedziele jestem Mijenki... zapamiętam! Tylko dajcie znać jak w inne dni zebym jakieś gafy nie strzeliła ;-)

Dziurka ciasto małżowi robiłam... ale może to nie przez to tylko przez pęcherz? Bo tak teraz zaczął mnie mocno boleć... wzięłam nospe na wszelki wypadek i leże. Dzisiaj pierwszy dzień leków na te zapalenie pęcherza.

Dobry wieczor kobietki ;-)
co tu sie wyprawia ??;-)
ael jak sie czujesz? bo mi apetyt wrocil ale za to glowa caly dzien boli a nie chce brac tabletek ale jak nie przestanie to wezme... ale na szczescie nie wymiotowalam wiecej chodz czuje sie dzisiaj straszniee slabo i duszno mi bylo i nudnosci ahh ale dalam rade w pracy po 21 wyszlam ;-) a jutro ide po pracy na harrego pottera do kina ;-)
a ja chce przepisy na priv ;-) dziurka poprosze a i dagne boze to zdjecie tego ciacha bylo takie apetyczne ze poprosze przepis bo az mi ślinka cieknie a zjadlam pizze wiec najedzona jestem ;-)

Dobry wieczor kobietki ;-)
co tu sie wyprawia ??;-)
ael jak sie czujesz? bo mi apetyt wrocil ale za to glowa caly dzien boli a nie chce brac tabletek ale jak nie przestanie to wezme... ale na szczescie nie wymiotowalam wiecej chodz czuje sie dzisiaj straszniee slabo i duszno mi bylo i nudnosci ahh ale dalam rade w pracy po 21 wyszlam ;-) a jutro ide po pracy na harrego pottera do kina ;-)

Oj jak dobrze, że jesteś! Normalnie dziewczyny tutaj szerzą jakąś nieczystość normalnie czuje się zagrożona!
Czuć się jakoś czuje, ale zobaczymy jak jutro rano będzie, pewnie też będę zdychać. Mały jeszcze nie daje mi spokoju i skopuje. Za to dziś wujek zapowiedział, że będzie małego brał na boisko i będzie uczył go grać w piłkę XD
Ciesz się tym apetytem ciesz, głowa to rybka, pójdziesz spać i przestanie boleć. A pottera nowego widziałam :p

no ale jakie przepisy wy dziołchy chceta?

fifka może ale uwazaj bo nigdy nic nie wiadomo.
Ja dziś oczywiście do Biedronki zaszłam no i zakupiłam zapas ciasta francuskiego no i spody biszkoptowe po 1,50:eek: Sprawdziłam opakowanie było ok, data do połowy września to se myślę a wezmę. Co prawda te spody mają taki smak jak te babeczki włoskie troszkę, nie jak typowy biszkopt ale ja oczami wyobraźni już widzę taki spodzik z mnóstwem bitej śmietanki i malinkami.
A właśnie, wczoraj kupiłam dwie bite śmietany w sprayu z dr.Oetkera po 2,50. Tanio bo ważne do końca sierpnia ale jednego opakowania już nie ma. wzięliśmy i z P. złużyliśmy:-)

Ael tylko powiedz jaką tą świczką chcesz:-D

Atanku oo pizze bym zeżarła.

reklama
ael a wyszlas z tego dolka bo widzialam ze cie chcieli wyciagac maszynami ło boze przeciez ty nie jestes taKa ciezka napewno podobnie wazymy :-)ja nie widzialam potterka wiec ide a wszystkie przeczytalam :-) tez czytalam czysta krew zmierzch i ogólnie lubie wampiry :-)i fantastyke :-) ael a jakies przepisy posiadasz na te dania ??co pisalas??

Do góry