reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pojechała do Szydłowa, ponoć to polskie Carcason, czy jak to się tam pisze :baffled:
Koleżanki jos i Asionek poprawią jakby cuś ;-)

reklama
pysia :-D:-D))))) tam ruiny zamku są, podobne do tych francuskich, pięknie tam. Do rodziny pojechała :tak: Tam zagłębie sadów śliwkowych :))) śliczne tereny...

A co to za "słodki kubeczek" ??? Pierwszy raz widzę takie cudeńko :confused:

Ostatnia edycja:
Pysia ja nosilam i mam lakiery w roznych kolorach :) stopy napewno by sie przypadly do gustu , bo mam pomarancz soczysty z OPI :)
a teraz mialam faze na dalikatne u rak po tych mocnych kolorach :)

pysia - kolorek w sam raz na imprezkę :-) piękne masz te szpony, zazdroszczę chyba tak samo jak tych dołeczków w policzkach :zawstydzona/y:

Asionek - pazurki też piękne, zadbane takie, bardzo mi się podobają :)))

A powiedzcie Kochane, robicie coś ze skórkami ? Bo mnie skórki do szału doprowadzają, i nie wiem już czy je obcinać, czy jednak odciągać i próbować ścierać za pomocą ręcznika...Poradźcie coś.

dzieki Made :)
skorki usowam , bo mam takie okropne i duze , ze porazka :/ uzywam cazek do skorek :)

pysia - podobno można, tylko trzeba pismo wystosować do samej GÓRY :-)))) ale i powód musi być poważny :))))))))

pysia - szkoda, że nie możesz zobaczyć mojej poważnej miny :-D)))))) gdybyś potrzebowała wsparcia lub dowodów, to możesz na mnie liczyć :)))))

Asionek - co Ty gadasz, że skórki masz ? Piękne masz pazurki, ja to bym w życiu się nie odważyła wstawić fotki z takim zbliżeniem ;))) Skórki mam takie, że połowy paznokcia nie widać :-)

pysia :-D:-D dobrze, że lakiery mocno kryjące :-))))))))
Z tymi u stóp też coś robicie ? Bo ja wyglądam już jak krogulec, muszę się chyba odważyć i przyjąć propozycję mojego Pana...niech się wykazuje :baffled: Raz kozie śmierć...

pysia - no ja już sobie nie sięgam :zawstydzona/y: muszę się poddać jednak :-))))

Mam pierniczki korzenne w białej polewie lukrowej :-p zwariuję ze szczęścia :))))

pysia - baw się cudnie i do zgadania :*

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry