reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Weszłam dziś na wagę, a tu 60,4kg:zawstydzona/y: wyszło codziennie piwkowanie, winkowanie i jedzenie po 22.00
Wskakuję zaraz na orbitrek i pedałować będę 30minut.
W tle lecą "Spadkobiercy", mamy ich na fali ostatnio z M.
Oglądałyście? POLECAM!

Zrobiłam 15minut intensywnie i mi pot po tyłku leci. Przerwa i dopiero kolejne 15, bo nie dałam rady. Masakra:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Ello!

Gawronkom zycze wielu wspanialych lat przepelnionych miloscia, zrozumieniem i wytrwaloscia :-)

Piszecie, ze wakacje nad polskim morzem rownaja sie szalonemu wydatkowi... Racja. Pamietam kilka lat temu wybralam sie do Miedzyzdrojow. Za 2 tyg. w "zaprzyjaznionym" hotelu czy pensjonacie - nie pomne, znaczy z niepisana znizka, z wyzywieniem takim sobie, z pokojowka robiaca fochy, ze pies nabrudzil zaplacilam tyle ile all inclusive 9 dni w Cancun... Pogode szczesliwie mialam cudna. Siedze teraz i przegladam ogloszenia wynajmu mieszkan w Cancun. Jest kiepsko. Ale to nic nowego... Natknelam sie jednakowoz na dziesiatki ogloszen typu: wynajme dom/mieszkanie na okres wakacji. Ladne mieszkanko, w ktorym bez problemu miesci sie do 6 osob kosztuje 250PLN za dobe. Jasne jedzenie i drinkowanie we wlasnym zakresie, ale za 100 dolarow (mniej, jesli komus sie chce samemu gotowac) tygodniowo rodzina spokojnie powinna sie wyzywic i wydrinkowac hehe. Tym oto sposobem za niewiele ponad 2000PLN mozna spedzic mily tydzien w cudnym Cankun.

Sa tez tansze oferty.
Spojrzcie na to

EN CANCUN 4 RECAMARAS HASTA 8 PERSONAS 500 PESOS

500 pesos dziennie (jak sadze) to okolo 125PLN

Willa z 4 sypialniami dla rodziny do 10 osob, w ktorej wygodnie zmiesci sie 8 doroslych osob i dwoje a nawet czworo dzieci.
3 baseny, w tym jeden dla dzieci i jeden dla doroslych z jacuzzi
100 do plazy
kort tenisowy
parking i stroz
3 lazenki
mieszkanie w pelni wyposazone

tego nawet nie trzeba komentowac

Zielona- to Ty bedziesz nam szukać tych cudnych noclegów, a my zajmiemy się tym, jak sie tam dostać i nie zbankrutować ;-) Cancun na fotach jest cudne, mogę jechać :p

Ja uwielbiam polskie morze, zazwyczaj jeździmy po, albo przed sezonem, nie bankrutujemy, w tym roku byliśmy w sezonie i też super wypoczęłam, to chyba zależy od człowieka, okolicy w którą jedzie, założeń i oczekiwań :-) mamy swój pensjonat, z przyzwoitymi cenami, połozony lekko z boczku głównej ulicy, w dzielnicy pensjonatowej właśnie, psy doopskami szczekają, w nocy słychać jedynie świergolenie świerszczy i można patrzeć w niebo gwiaździste ;-) CUDO!

Właśnie się zbieram, żeby obudzić Kubulka, bo o 8:00 pediatra (zaświadczenie do szpitala do znieczulenia) a potem jedziemy, on to wczoraj bidulek tak przeżywał, że szok :-(

Aniez wyściskaj Kubę od nas wszytkich. Trzymamy za niego kciuki! :tak:

Witam się z rana... matko co ja ostatnio taka niedospana :no:???
Mąż dzisiaj wyjeżdża na uruchomienie i bedzie dopiero w piątek...a ja z pakowaniem wszystkiego sama i bez auta! :no::no: :no: porażka.
Lista rzeczy do spakowania już jest :-) Nie ma to jak raz dobrze listę zrobić to potem tylko modyfikacje u dzieci robie z racji tego że rosną i pewnych rzeczy im już nie potrzeba a inne trzeba dołożyć.
Mam plan coby poprać i poprasować potrzebne rzeczy i do czwartku musze być spakowana. W piątek tylko potrzebne zakupy i w nocy z piątku na sobotę jedziemy.

hej hej witam po weekendzie urodziny udane dzisiaj trochę głowa boli ale jakoś przeżyję :)
dziękuję wszystkim za życzenia :-D
no i niestety muszę wrócić do pracy
może uda mi się później zajrzeć

Witam się w końcu i ja...
od sobotniego poranku zaginęłam...

zaległe życzenia rocznicowe dla wronków

no i zaległe STO LAT dla Ciebie mamusiu.

miłego poniedziałku

Zielona, i naprawde sadzisz, ze willa z fot to ta sama o ktorej pisza w ogloszeniu? To sie wprost wierzyc nie chce. A te 500 pesos dziennie, to duzo jak na Wasze warunki? ( wybacz, juz kilka razy pisalas o srednych zarobkach, i stale nie mam tego w glowie)...
Wiec ja podepne sie pod Aniez, i napisze to samo: Ty szukaj nam noclegow, a my tu jakies big promo na loty wynajdziemy, i zrobimy zlot Kwiateniowek u Ciebie :-)

Aniez, powodzenia z Kubusiem!!!

Witam się w poniedziałkowy urlopowy dzionek..
Na początek ochy i achy nt Cancun- boskie foty- ja moge spać na plaży pod palemka:)
Aniez- trzymam kciuki za Kubulka....
Mamusia, Iza- zaległe 100 lat
Wronkowemu małżeństwu 100 miodowych lat

U nas leniwie. Pogoda dopisuje ale co z tego jak z tego mojego zadupia bez auta na plaże nie wybęde. Po południu może pojedziemy na wioske do teściowej to rozłoże młodemu basen. A jutro zaplanowaliśmy wypad na jarmark dominikański.
Byłam dzis z młodym u fryzjera-bosch jaką on afere wykręcił. Skończyło się na tym że ma fajne schody na główce, ale jakoś ujdzie.Tak się wyginał wiercił że musiałam go trzymać na kolanach a Pani biegała dookoła z nożyczkami .Nie wiem co mu odbiło -ostatnio był meeega grzeczny.

Ide poczytac chwilkę a potem zabieram się za mycie okien- ew nadziei że przy tak ciężkiej pracy chociaż troszkę się opale

Witam

Mamusia, najlepszego kochana... fajnie, ze imprezka udana:tak:
Wszystkim obchodzącym rocznice ślubu, życzę wytrwałości i wielu lat szczęścia i miłości:tak:
Aniez, powodzenia z Kubą... będzie dobrze:tak:

To tak na szybko, bo czasu za bardzo nie mam... masę załatwiania mam... miłego dnia wszystkim:tak:

reklama
hej
Jestem dzisiaj niewyspana, Alicja się przed 6 obudziła i już po spaniu było:baffled:, za to jak matka tyra, to sobie drzemkę już o 10 ucieła.
Mamuisa spóźnione 100lat
Aniez dobrze będzie, wyściskaj Kubusia o ile Ci pozwoli;-)
spadam pracować

Do góry