reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

hej :)

Fiona, miodzio brzuszek :-D:-D Śliczny :)

Mmona, jakie cudne widoki :tak::tak: Poleniuchowałabym chętnie na balkonie z widokiem na Tatry :-D

Lelek, jak się czujesz??

MamaSowka, &&& za ten cykl :) A trojaczki, hmm?? wesoło byś miała :-D:-D

Trina zdróweczka życzę ;)

Iza , Gosiulek witajcie :)

U nas weekend minąl masakrycznie szybko... w sobotę jak zwykle sama, a w niedziele posiedzieliśmy trochę u siostry M.
A wieczorem takie dunga dunga było:zawstydzona/y:, jakiego już dawno nie mieliśmy :szok::szok:

Obiadek już podszykowałam i chyba się wezmę za mycie okien

reklama
Dziewczyny jak jest u was z owulką? Wszędzie czytam że powinna być w połowie cyklu a ja z córką zaszłam zaraz po @.Czy któraś też ma tak nie książkowo?

Zaraz po @ też można zajść...szczegolnie jak się ma krótkie cykle:)

Gatulacje nowo zafasolkowanym:) I trzymamy kciuki za najbliższe testowanie;) Jak was czytam to już się nie mogę doczekać kiedy ja będę testować:)

witam się :)

trina ale mieli przygodę kurczę. A ja wczoraj sunełam zm łodym równo i mnie obudził huk i młody spadł mi z łożka :-:)szok::wściekła/y: on normalnie maszeruje jak śpi a ja się budze z 15 razy i go przekładam...Zawsze mamy zabezpieczenie ale kurde mi sie przysnelo i nie postaiwlam koca< dupa ze mnie>

wika moze z tego dunga dunga cos się wykluje- Oby oby:)

u nas pieknie dzisiaj. Slonko sie przebija ale ciepełko a wieczorem kolezanki wpadaja wiec znowu poplotkuję...

c do cykli to mialam rozne raz 30, raz 38, a raz 47 i nie wiem kiedy zafasolkowlaismy;)

IZA- ja w maju miałam usuwaną endometriozę,ale ja miałam taką w bliźnie po cesarce mi się zrobiła,wycięli i już jest spoko:)

Ja mam w takim miejscu że jak mi usuną to nie będę miała dzieci.. ;/

Bunny - jak bede miałas jakies fajne zdjątko to wstawię.

Odpoczywam na balkonie, wziełam prysznica i wieczorkiem wyruszamy posiedzieć.

A teraz dla was pocztówka z Zakopanego

.Zobacz załącznik 379118Pozdrawiam;-)

Fajnie, dziękujemy :)

Fiona taki w sam raz :))) ja mam malutki:)) najwiekszy wieczorami, rano mało co widac :)

IzulQa a co lekarz powiedział na tą endometriozę?

ale u nas lało. Znajomi wpadli zjedliśmy grilla a teraz młody szaleje z goscmi :)

mmona ale Ci dobrze:)

Lekarz starał się mnie nie przestraszyć. Powiedział że teraz nie mogę tego leczyć, i żebym zaczęła brać kwas foliowy i w ciągu najbliższych 3 miesięcy zaczęła się starać, że mam zielone światełko. Więcej nie pamiętam, bo byłam troche w szoku, sama nie wiem czemu ;D Pamiętam że nie chciałam go do głosu dopuścić bo caqły czas mówiłam o czymś innym. W końcu to co mi na USG pokazał, narysował mi i wytłumaczył. Ja na dodatek mam jeden jajnik.. To jest już całkiem przekichane.

Lanja, szybko zleci, zobaczysz :) Nim się nie obejrzysz, zaczniesz wypatrywać objawów ciążowych:tak:

Marcia, mnie Igor kiedyś też spadł z łóżka. On zawsze śpi w swoim łóżeczku, ale kiedyś obudził się koło 4, więc go wzięłam do nas. Mariusz koło 6 się obudzil i pojechał na warsztat i zostaliśmy z Igorem sami. Koło 6.30 też obudzil mnie huk:szok: ja wystrachana na maksa, a igor tylko się otrzepał, powiedxział "bachhh" i wlazł spowrotem na łóżko:-D

Iza, macie zielone światło, wiec działajcie :) Nie ma co za dużo myśleć, analizować, bo człowiek oszaleje!!!!!!!!

I nie zabrałam sie jeszcze za te okna. Mariusz przywiózł z warsztatu trochę odpadów z drewna więc musiałam to wrzucić do komórki, teraz Igor śpi a ja zamiast się zabrać za robotę to siedzę na bb:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Lanja, szybko zleci, zobaczysz :) Nim się nie obejrzysz, zaczniesz wypatrywać objawów ciążowych:tak:

Marcia, mnie Igor kiedyś też spadł z łóżka. On zawsze śpi w swoim łóżeczku, ale kiedyś obudził się koło 4, więc go wzięłam do nas. Mariusz koło 6 się obudzil i pojechał na warsztat i zostaliśmy z Igorem sami. Koło 6.30 też obudzil mnie huk:szok: ja wystrachana na maksa, a igor tylko się otrzepał, powiedxział "bachhh" i wlazł spowrotem na łóżko:-D

Iza, macie zielone światło, wiec działajcie :) Nie ma co za dużo myśleć, analizować, bo człowiek oszaleje!!!!!!!!

I nie zabrałam sie jeszcze za te okna. Mariusz przywiózł z warsztatu trochę odpadów z drewna więc musiałam to wrzucić do komórki, teraz Igor śpi a ja zamiast się zabrać za robotę to siedzę na bb:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Wiem wiem :) Działamy :)

Witajcie Dziewczyny.My też się staramy.Mam nadzieję że się uda i ...ciii..... jestem w ciąży.O tym jednak dowiem się za kilka dni bo wtedy będę testować.

Goiulek i tu się spotykamy:tak:trzymam kciuki:tak:
Hej :) Mogę się przyłączyć? Jestem lekko zagubiona, ponieważ pare tygodni temu dowiedziałam się że mam endometriozę, nie mam za bardzo z kim o tym porozmawiać.. Przez rok chodziłam od lekarza do lekarza i dopiero prywatny lekarz mnie zdiagnozował. Mam zielone światełko na staranka :) Starania póki co były 9, 10 i 11 dzien cyklu, kiedy to zaobserwowałam piękny śluz płodny ;] Dziś mam 12 dc. Pozdrawiam!

witaj i również życzę pwoodzenia!!!:-D
Wika nie przemeczaj sie :tak:siedzenie na BB przyjemniejsze od okien:-p

gdzie Lelcia?

Ja dzis jestem nieprzytomna i zaraz ide spac..

nie kuś Martolinka, nie kuś :-D

ale jedno okno jest już pokonane:-D:-D (to najmniejsze:-D:-D:-p:-p)

naprawdę mi się nie chce!!!

A Ty jak sie czujesz, Martolinka??

reklama
Wiecie co? Zadręczam się tą chorobą ;/ Ciągle się upominam w myślach że nie wolno się załamywać, a potem znów zaczynam się zastanawiać czy dam rade zajść w ciąże.. I tak w kółko. @ mam mieć 22 sierpnia a 23 mam poprawkowy egzamin maturalny z matematyki ;D Tak samo miałam w pierwszej ciąży hehe @ miałam mieć 22 czerwca a 23 miałam egzamin praktyczny :) Tego dnia już wiedziałam że jestem w ciąży. Może tym razem będzie podobnie i się uda?

Do góry