reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

anawawka już zaczynam trzymać kciuki

Mama o której ta operacja? donoś tu szybciutko jak coś będziesz wiedzieć.

moje malpiszony nic nie jest w stanie zmęczyc na tyle by padly na ryjki. Jaka ja gehennę przechodziłam z usypianiem na tym wywczasie to tylko ja wiem. Domek jendokomorowy że się tak wyrażę, wielkoś ciszafy jednodrzwiowej, na trasie przelotowej, zaslonek brak a tu towarzystwo przyzwyczajone do spania we własnych, cichych i ciemnych pokojach juz myslalam ze potopie w jeziorze (które było doslownie 3 metry od domku, pietra miałam jak padąło, nie powiem) tak mi ciśnienie skakalo, a calusieńki dzień na nogach spedzieli, powini pasc w 5 sekund

reklama
Pusto jeszcze laski śpią :D

A ja dzisiaj w kolejnym szoku :szok:
Młodemu zrobiłam bułkę i jajecznice a sobie bułkę z szynką, serem i pomidorem.

No i mi młody nie chciał swojego zjeść za chiny :confused2:
Wołał am pomidołka am pomidołka
Co znaczy jesc pomidorka.

Szok o ile nie dawno tak jak i z ogórkiem nie chciał sie tknąć świeżego to teraz zbiera mi wszystko z bułki co ja jem :szok::-D

No i musiałam obrać plasterki pomidora ze skórki i teraz je bułke z masełkiem i z pomidorem a do tego jajecznice z dwóch jaj na masełku.....
Super ale mi się mordka śmieje :D

Od Any jeszcze nie mam wieści

Witajcie,
mówię Wam , ze u nas jesień jak nic . Ppgoda sztormowa!!!
U agrafko ok. Pisałam do niej wczoraj , ale cos wiecej pewnie sama napisze:tak:
Mama ładnie Mrcel wcina. Antonio odmówił zjedzenia śniadania więc cóż . Koniec soczków i przekąsek. Od kilku dni zlizuje tylko masło a dzis nawet tego nie ruszył

A ja jestem uradowana bo młody zaczął mi jeść świeże owoce ;)))) dzisiaj zasmakował w winogronach. sukces po całej linii.

Gratuluję:-)

My opanowałyśmy bunt metodą zmęczenia kożelanki Idy :) jest na "wybiegu" średni 6-7 godzin dziennie. Po powrocie do domu generalnie pada na twarz :D

No to znaleźliście metodę:-) gratuluję!

ULA Tam kuchni nie ma?

Wiecie co, ale wczoraj akcję miałam:rofl2: miesiąc ponad posuchy, więc skrupulatnie przygotowałam się na dzisiejszy przyjazd mojego niemęża...a tu patrzę - OKRES:szok::szok::szok: dużo za szybko...
Dzwonię do Martolinki - ta się ze mnie lała:-D a ja się w końcu popłakałam...:zawstydzona/y:
Na szczęście od północy do teraz sucho............ nie wiem ocb:confused: mam nadzieję że to nie żaden rak................
Znalazłam gina - endokrynologa, dziś się umówię...

DZIŚ KOLEJNA SUCHA NOC:-) Chyba Asię można już zaliczyć do dzieci odpieluchowanych:-) zrobiłam jej kilka super fotek na wc, wstawię jutro;-)

ojjjjjjjj a u nas też zimnoooo brrrrr do tego wietrznie i pochmurno. Na dodatek kropi co chwile ;((((((( co za lato...

Gratulacje dla Asi !!! Szybko jej poszło....... super......

Ciekawe kiedy mi sie zachce zabrac za Marcela w nocy :zawstydzona/y:

Juz Dziunka nie prorocz. Ale lepiej sprawdzić.......do mnie @ właśnie puka, pewnie dzisiaj lub jutro się zadomowi..........

A wiecie nad czym się zastanawiam... czy młoda sobie pipci nie przeziębi? Bo pampers jednak pupę chronił, miała cieplej. A teraz majteczki i getry - a pogoda brrr zimno, mokro i b.wietrznie. Dziś mówiła "ała" przy pierwszym siusianiu... ale zrobiła...i częściej siusia

hej laski
Dziunka o jakim Ty raku piszesz co????????? Ty nie strasz kobieto tak z samego rana!
Ja okres mialam chyba 15 lipca a teraz od 5 codziennie rano trochę ze mnie leci (przepraszam za dosłowność), myslalam ze to okres mi sie zbliża ale to nie to. Rano coś tam a potem prawie nic, i co to jest? Nawet nie myslę o raku ani o lekarzu, moze to taki miesiąc. A ja myslalam ze to ja panikara jestem hehehehhehe a podchodzę do tematu narazie normalnie.

Dziunka bedziemy mieszkac w msc gdzie jest fuul wypad, kuchnia, kącik dla dziecka i na podwórku piękna trawka i plac zabaw, a do zalewu 3 kroki. Ale garnki swoje muszę miec, nie wyobrazam sobie dla malego w cudzych gotowac. Sztucce, szklanki, talerze tez swoje bede wiozła.

Ula ale oni te naczynia na pewno sterylizują:tak: no i kupy w nich nie gotują;-) moim zdaniem zbędny bagaż.

A do lekarza idź, bo potem człowiek się budzi z reką w nocniku. Z cipą nie ma żartów;-)Może masz mięśniaki/torbiele/nadżerkę/nic, ale trzeba sprawdzić. Plamienia nie są normalne.
Ja mam 7-letnią nadżerkę, która na początku roku zaczęła się ślimaczyć...

reklama
pojdę pojde ale juz po wakacjach bo teraz plamię a i okres niedaleko. W ostatnim msc mialam tak ze plamilam 3 dni i dopiero dostalam okresu. Poza tym kiedys czescieja le widzę ze teraz znowu plamię lekko w dni płodne ale to normalnie bo wtedy hormony mi coś tam ;p wiecej progesteronu czy cos :)
Ja wiem ze hormony powoli mi wracają do tych sprzed ciązy, ale tez mi sie pozmieniały, większa potliwośc - kiedyw w ogole prawie sie nie pocilam itd itp. Ale rzeczywiscie do gina powinnam się wybrac :)

"Z cipą nie ma żartów" ahahahhahahahah posikam się zaraz!!!!

Do góry