B
Beata1988
Gość
Anulaa a nie skierowała na badania jakieś?
Gimpelka może to przez nie karmienie piersią albo może przez pogodę bo różnie dzieci reagują
daj mu viburcol na uspokojenie i zobacz czy się poprawi 
Witam. Pogoda nadal okropna
ja już mam obiadek zrobiony, zupka ugotowana, wczoraj zrobiłam na wieczór chińszczyznę więc tylko ryż ugotuję, pranie powieszone, u Kuby w ciuchach zrobiłam porządek i tylko u mnie zostało
do sklepu muszę iść ale mi się nie chce jak nie wiem co
jeszcze taka pogoda i wieje
dobrze że dzisiaj głowa mnie nie boli :-) uciekam, zaraz Kubę kładę i chirurdzy będą to sobie w ciuchach zrobię porządek jak tyłek ruszę z łóżka ;-)
Gimpelka może to przez nie karmienie piersią albo może przez pogodę bo różnie dzieci reagują
daj mu viburcol na uspokojenie i zobacz czy się poprawi 
Witam. Pogoda nadal okropna
ja już mam obiadek zrobiony, zupka ugotowana, wczoraj zrobiłam na wieczór chińszczyznę więc tylko ryż ugotuję, pranie powieszone, u Kuby w ciuchach zrobiłam porządek i tylko u mnie zostało
do sklepu muszę iść ale mi się nie chce jak nie wiem co
jeszcze taka pogoda i wieje
dobrze że dzisiaj głowa mnie nie boli :-) uciekam, zaraz Kubę kładę i chirurdzy będą to sobie w ciuchach zrobię porządek jak tyłek ruszę z łóżka ;-)
Niestety woli ganiac psa i jemu dokuczac.
Chwilke popatrzy na baje, a pozniej idzie dalej buszowac po pokojach.
. Pogodę mam kiepską, pada, wieje i w ogóle jest jesiennie :-(. Po południu lecimy z Kubą do kolegi na drugie urodzinki i wrócimy wieczorkiem.
nio to będziemy mieć 5 dzieci znowu ;-)
powinna od ręki dać
Kuba z M śpią więc mam cisze i spokój na razie :-) ryż już postawiłam zupkę też grzeję
Mruczenie może oznaczać zapalenie ucha. A nie ma gorączki?