reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moje też właśnie siedziały na nocnikach ale oczywiście ciszaaaa wczoraj ładnie zrobiły siku a dziś powstrzymują pupy całe obsypane z DAD już ich nie kupie więcej jednak jak przyzwyczajone od małego do pampersów to nie ma co zmieniać ;-)
My na 15 na zajęcia a potem ze starszą do dentysty oby to zniosła jakoś ...

reklama
Wiki właśnie zrobiła siku ale to co zrobiła Nikola :baffled:nie wiem czy to zaliczać do kupki czy do siku było żylaste galaretowate....chyba czas najwyższy porobić im badania moczu i kału

U nas dziś nici ze spacerku, ciągle się chmurzy i dalej wieje :-(. Nie wiem co zrobię jak mały nie będzie chciał dziś spać, bo wczoraj nie spał mi w dzień w ogóle... Przez co musiał iść spać wcześniej i dziś wstał skoro świt :eek:.
Beata, tak kupowaliśmy na kredyt :eek: ale to nie ważne, najważniejsze, że to będzie nasze a z kredytem przez 30 lat damy radę. Nie będziemy też tacy starzy jak go spłacimy :-D. Dobrze, że nie bolało jak Ci szwy wychodziły. Co do odkurzacza, to super Wam się ta promocja trafiła :tak:. Bo teraz ciężko jest jaką kolwiek znaleść na sprzęt agd :confused2:. 3mam kciuki tak jak prosiłaś :tak: :-).
Aguska, mój mały ma tak samo z nocnikiem :baffled: no ale kiedyś się naumie :tak:.
Anulaaa, masz rację z tymi pampersami, że jak dzieciaczki są przyzwyczajone do jednych i są dobre, to nie ma sensu zmieniać. W najbliższym czasie w końcu przestaną siusiać w pampersy i wydatek odpadnie :tak:.

Fanta jak mogę zapytać gdzie braliście kredyt, ile rata? Bo my się rozglądamy za jakimś ale jakoś nie ma takiego co nam odpowiada :sorry:
Anulaaa no lepiej zrobić badania :tak:

Kuba miał spać ale sąsiad zaczął stukać w ściany, to już powiedział że nie będzie spać :tak: łóżko złożyłam i facet przestał stukać :baffled: no masakra co za ludzie :sorry: zaraz trzeba iść obiad zrobić, jednak spaghetti bo cycka mi się nie zdążyła rozmrozić no i muszę wstać włosy umyć żeby wyglądać jak człowiek u dentysty :-) chmurzy się co chwilę, pogoda masakryczna i nic się nie chce :sorry: to wstaję, zajrzę wieczorem :-) a tu coś na uśmiech :-D
Polak i Niemka uprawiają sex. W pewnym momencie Niemka krzyczy: ,,Ja, ja...gut...gut...\" Polak wstaje i pyta się: ,,Skąd ja ci teraz wezmę jagody?\"

A co tu nikogo nie było od południa :szok: Ja już po wizycie, dentysta się od razu pytał kiedy wyrywam następnego zęba :-D szwy ściągnięte i jakoś dziwnie mi teraz bez nich :-) Kuba je, za jakieś pół godziny kładę go spać bo wymyśla i zmęczony jest. Ja już po kąpieli, zaraz gary zmyję zjem coś i się kładę :tak: spokojnej nocki życzę :-)

Moje też właśnie siedziały na nocnikach ale oczywiście ciszaaaa wczoraj ładnie zrobiły siku a dziś powstrzymują pupy całe obsypane z DAD już ich nie kupie więcej jednak jak przyzwyczajone od małego do pampersów to nie ma co zmieniać ;-)
.

Anula moja panienka ( ma 2,5 ) bardzo szybko opanowała siusianie do nocnika, na kibelek. Noce też mamy suche.
Szkoda, że twoje szkraby mają uczulenie na Dada , bo mam do oddania prawie całe opakowanie pieluszek 4.
A może któraś z mam chętna?

A Nikolę może brzuszek bolał?

Bea wzajemnie. :tak:
Czy Kubusiowi zdarzają się popołudnia bez drzemki?

aguska2017 pewnie Bartuś miał zły sen.:tak:
Mojej panience przeszły już nocne płacze. Chyba jednak to te wzrostowe bóle były.:confused2:

fanta ;-)

Nasmażyłam chłopu talerz frytek.
A niech tyje. :-p

Beata, w Getin banku, bo tam liczylą 13 pensję i 14 no i wszytkie dodatki, tylko potrzebujecie to zebrać za pół roku. Jak będziesz chciała wiedzieć coś na bierząco, to daj znać znam prawie wszystkie oferty banków :-D;-). Dobry kawał :-D uśmialiśmy się wszyscy :tak:. Po południu wszytkie babki zalatanie ale to różnie bywa. Jak ja rzadziej zaglądam to one częściej piszą :-D;-). Dobrze, że już pozciągali Ci szwy. Zgodziłaś się na wyrwanie kolejnego zęba? :eek:. Odważna jesteś :tak:.
Justa, dam znać co i jak jak się zorientuję <jutro w bierdonce jaka tam waga>. Dzięki, że pytasz :tak: Frytki powiadasz :tak: mmm sama bym przekąsiła :-).

reklama
Witajcie,
Justa dzięki za chęci ;-) a my mamy już 6 :-D
ja poszłam z Nikolą na izbe przyjęć bo zaczęła coraz więcej robić i okropnie to wyglądało...galaretowate i żylaste jakieś :szok:
Jutro do kontroli przepisali leki i zobaczymy grzeczna jest gorączki nie ma nie wymiotuje więc może przejdzie...

Dady wyciepłąm bo ta pupka coraz gorzej w nich wyglądała kupiiłam pampersy sleep&play bo one cienkie to może przepuszczają więcej powietrza

Do góry