reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

beata u nas podobna pogoda lało potem wyszło słonce potem burza i tak w kółko.
Mały śpi m się kąpie a ja mam chwile dla siebie;-)
słyszałyście co się w Londynie dzieje?tragedia

reklama
anulaaa za każdym razem wszyscy obiecuja że ma być lepiej a jest zawsze gorzej...

U nas jak narazie słonecznie zobaczymy jak będzie później bo zapowiadaja pogode w kratke czyli tak jak wczoraj dwie burze przeszły lało ale nie długo my między ulewami poszliśmy poszaleć po kałużach:-D mały był szczęśliwy
Zobacz załącznik 379631

Witajcie,
zasiadłam z kawką więc zapraszam ;-)
Że też nie pomyślałam,że można z nimi iść pobiegać po ulicy u nas kupe kałuży w końcu po to im kupiłam kalosze :-D

Witam we wtorek!
Dziś mam wiecej czasu na wszystko :-) uf w końcu :tak:. Bo później środa zalatana, czwartek też i dopiero piątek mam wolny ale też nie do końca, bo teścią pomagam się pakować, bo wyjeżdżają na 4 dni :-), a nie wiadomo też czy mi nic po południu nie wyskoczy :eek:. Piję kawe bo ciśnienie jest zabójcze, wstałam z bólem głowy ale już jest lepiej bo kawa chyba działa. Odbiór mieszkania mamy na 2 wrześnie :-) i to by było na tyle w tym temacie ;-).
Anulaaa, tak to jest dokładnie ten odkurzacz <ten jaskrawszy> jest cudaśny :-D. Mi pociąży tak zostało, że zielony stał się jednym z moich ulubionych kolorków. Co do alimentów, to nie wiem po jakom czasie wypłacają, ale na przykładzie koleżanki wiem, że robią wyrównanie :tak:. Poczytaj w necie, napewno coś na ten temat znajdziesz.
Beata, odkurzacz świetny :tak: ale cena zabójcza :szok:. Aż tyle bym nie odważyła sie dać za sprzet do odkurzania :-D. Mam za tą cenę całe mieszkanie wyszpachlowane i pomalowane i resztę w portwelu :-D. Teraz coś kosztem czegoś... Jak to szwy syciągłaś? Jej ja bym sie bała :szok:. Nie bolało? :eek::confused2:.
Lena, coś Ty taka zalatana? :confused2:
Aguska, fajne zdjęcie :tak:. Bartuś odważnie po kałużach śmiga, a tatuś coś się boji :-D.
Piszę posta, patrze co Kuba robi, że jest tak cicho, a ten siedzi i wyciągła płyty dvd ze stojaka, otwiera i układa płytki na podłodze :-D. Dobrze, że nikt tego nie widzi, bo by się tylko denerwowali :eek:

Aguska super zdjęcie :-) ja wczoraj też byłam z Kubkiem na kaloszach ;-)
Fanta ja za odkurzacz dałam połowę bo brałam razem z laptopem :tak: taka promocja była, drugi za pół ceny produkt samsunga oczywiście tańszy za pół ceny :sorry: a szwy mi same odpadły, nie bolało teraz tylko jeden został i się nie chce sam rozwiązać więc dzisiaj wizyta murowana :sorry: gratki mieszkania :-) kupowaliście? Pytam żeby się upewnić :tak:

Witam. Pogoda okropna :no: pochmurno, wieje i coś się zanosi na deszcz :sorry: Kuba się bawi ładnie a ja skończyłam pić herbatkę i zaraz do kuchni trzeba wejść :tak: znalazłam dwa ogłoszenia na nianię :tak: dzisiaj będę dzwonić może jeszcze aktualne i wpadnie parę groszy :tak: trzymajcie kciuki :-)

Beata a nie mogliście wybrać drugiego droższego sprzętu ;-) skoro już drugi za pół ceny ;-)

Ciekawa jestem jak to z tą promocją było bo w sumie się opłacało

Ostatnia edycja:
reklama
My już po spacerku ale dziś wieje i chłodno jest.poszliśmy na plac zabaw ale większość była pod kałużami jednak mały troche się pobawił.teraz siedzi na nocniku zrobił kilka kropelek i cisza.wydaje mi sie że on wstrzymuje jak siada ale jak tylko odejdzie od nocnika to leje gdzie popadnie.

Do góry