reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam:-)) Dzieci uspione, wiec mam chwilunie;-)
Spotkanko super:-D:-D Mamuski superowe, jak wszystkie takie to ja zadnego spotkania nie przepuszcze:-D Tymek zachwycony, brykal jak szalony;-)
Maltanka, mandziula dziekuje za milo spedzony w waszym towarzystwie czas!:-*:-*
A powrot oki Tymek zadziwiajaco grzeczny :-)

Karlita trzymam kciuki zeby to byla trzydniowka.

Emilia mam nadzieje ze u was sie poprawilo...

Mariolcia super wozeczek:-D

Przepraszam ze nie wszystkim odp ale pozapominalam... Jak was wszystkie poznam to bedzie latwiej spamietac;-) Ateraz musze obiad zrobic bo maz zaraz z pracy wroci a tu obiadu nie ma:-D:-D:-D

reklama
witam i ja

maltanka dziękuję za towarzystwo w BUGI:tak::tak:

atali bardzo się cieszę ze dołączyliście do nas, miło było poznac Ciebie i Twoich chłopaków:tak::tak:

madzienka i jak atrakcje dla dzieci na jarmarku????

marzenka jeszcze wielu wspaniałych rocznic życzę:tak::tak:

karlita super że Norbertowi spadła temperatura, oby goteraz zsypało to bedziesz pewna że to trzydniówka:tak::tak::tak:

my ledwie do domu dojechalismy, Kola zamykał oczy jak tylko wsiedlismy do samochodu:-D:-D a wstał w takim humorku, że lepiej nie podchodzić, naszczęscie już mu przeszło:confused2::confused2: musimy teraz domek posprzatać bo jak chłopaki zostają sami to jakiś taki straszny baładgan sie robi:-D:-D:-D

mandziula, maltanka, atali widzę że wypad do Bugi udany, cieszę się

Madzienka my planujemy pojechać w niedzielę na jarmark, ale jak piszesz o tych tłumach.....

karlita i jak temp? mam nadzieję, że nadal tak niska a może już spadła do 36?

marz wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu

mi wreszcie całkiem ból minął, wróciłyśmy ze spacerku, wcześniej nawet chwilę się zdrzemnęłam z Olą a teraz piję lekką kawkę bo segregacja ciuchów mnie czeka, tak wiec nie wiem czy jeszcze dzisiaj zajrzę

witajcie

kochane wybaczcie ja na sekundę

super że wypad do bugi udany ale inaczej być nie mogło :-)

jarmark też pewnie fajny ehhh żałuję że nas tak rozłożylo ....

ale UWAGA właśnie mierzyłam Norbowi temperaturkę 36,8 :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):tak::tak::tak::tak::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: oooooooooooooooo yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

czyli równo minęło 3 dni i po gorączce TFU TFU TFU by się nie odezwała ;-)

wysypki na razie nie widać ;-) ale na to mamy jeszcze czas

właśnie wykąpałam Norba a Gabi z tata pojechała odebrać paczkę z pociągu i na myjnię samochodową ;-) wieczór z atrakcjami

jutro wyjeżdzamy do teściów a w niedzielę do Berlina wieczorkiem .... trzymajcie kciuki :-)
a ja jeszcze dzisiaj obejrzałam filmik z wypadkami i teraz będę miała głupie myśli .....

Dla niektórych. Demotywery.pl

anatka jak segregacja ciuchów ????

Madzieńka i jak suknia ?????

mandziula oby Kola jutro miał lepszy humorek :-)

marzenka kochana trzymaj sie dzielnie moze jeszcze wrócę jak bedziesz w dwupaku jeśli nie to szybkiego porodu :-)

DZIEWCZYNY BĘDĘ TĘSKNIĆ BO NIE WIEM JAK BĘDZIE Z INTERNETEM W NIEMCZECH ... i nie mam roamingu ;-)

Aneta dobrze, że już głowa nie boli:tak::tak:

karlita super wieści:tak::tak::tak:, trzymam kciuki za wyjazd:tak::tak::tak:, bedzie dobrze:tak::tak:

u nas w miarę porządek zapanował, bylismy tez na małych zakupach bo się wybieramy Jasia odwiedzić i jutro musze jeszcze do Rampersa pojechać bo nic dla niego nie kupiłam:no::no:

Maltanka Mandziula Atali super ze wypad udany....
Karlita super wiesci tak trzymac:-)nie ogladaj takich rzeczy a napewno przed takim wyjazdem po co?????zycze Wam owocnego wyjazdu i bezpiecznej i szcesliwej podrozy
Emilia co u WAs????
Madzienka Madziarka jak zwykle spotkanko udane....
Madziarka biedny JUlo oby sposoby o kt mowilas pomogly mu przetrwac czas bez taty...
Aneta dobrze ze glowa przestala bolec....

Ale mi dzisiaj niedobrze....normalnie mdlosci mnie dobadly z lozka zwlec sie nie moglam a mialam tyle planow w ciagu dnia....ale po poludniu wyszlismy na spacer m.in.na msze kt zamowilismy pozniej pizza na swiezym powitrzu no a teraz Mateusz zasypia a na nas czeka filmik....ale jakas zmeczona jestem....
Z Mateuszem bedac w ciazy na tym etapie on mial juz 4 dni takze nie mialam z nim tej koncowki a zaczyna mnie ona strasznie meczyc....

Znowu mi niedobrze ale mam cole to moze mi pomoze....bleeee:zawstydzona/y:

Marzenko tulaski na te mdłości....mam nadzieje że po coli przejdą:tak::tak:

Karlita a dlaczego nie masz roamingu...uruchamiaj stronę eboku i uruchamiaj...przynajmniej jakiegoś smska nam napiszesz co u Was...
a połączenia w ramach unii to koszt ok. 2,5zl
a Ernest ma roaming??

trzymamy kciuki za podróz i badania i czekamy na Was...będziemy tęsknić:tak::tak:

Atali fajnie że spodobało Ci się, mam nadzieję że niedługo poznasz naszą większość:-)

Mandziula atrakcje jak atrakcje, najważniejsze że na końcu czekały lody...:tak::tak::tak:i hamburgery:-p

Emilia jak dziewczyneczki dzisiaj??

Aluska jak relaksik w spa??

ja po przymiarce i odwiedzinach znajomych...dziewczyny trochę ze soba pobawiły się my wypilismy piwko...och jakie dobre było;-)

a jutro przede mna panienskie siostry...:-p:-p:-p

Witam :tak:
na wstępie wybaczcie moją wczorajsza nieobecność...walczyliśmy z autkiem i w końcu i tak trzeba było kupić nowy akumulator:crazy:co kosztowało nas 380 zł:no:ale dziś autko śmigało bez problemów....poza tym mąż się fatalnie czuł a miał zostać z Natalką:sorry:i za to przesyła przeprosiny:tak:mam nadzieję, że następnym razem uda mi się dotrzeć, zwłaszcza, że Karlita pewnie już nie może się doczekać ubranek:zawstydzona/y::zawstydzona/y:wybacz:sorry:
NA WSTĘPIE WIELKIE DZIEKI ZA SPOTKANIE(DLA OBECNYCH I TYCH KTÓRE BYC NIE MOGŁY) I ZA WSZYSTKO CO TEMU TOWARZYSZYŁO....DZIEKI PODARUNKOWI ZMOBILIZUJE SIE WKONCU PRZYGOTOWAC ŁÓŻECZKO I NAPEWNO UDOKUMENTUJE TO WE WŁASCIWY SPOSÓB...JESZCZE RAZ WIELKIE DZIEKI:-)
Karlita to sie dzieciaki wymeczyly oby ta noc byla spokojna i abyscie juz najgorsze mieli za soba...
Emilia zdrowka dla dziewczynek szkarlatyna brzmi strasznie ale naszczescie nie jest to nic groznego...
MAndziula slyszalam ze bylas zawiedziona spokojnym powrotem do domu:-Dmilego wypadu do Bugi

Alez mnie ty...i plecy bola co za niewygodne lozko marze o lozeczku....przypomnialam sobie ze jutro musze zrobic rano badania a skierowania brak....wrrrr

Spokojnej nocki zycze...​

wybacz, że nie dotarłam:sorry:
no i z okazji rocznicy ślubu jeszcze wielu wielu lat w szczęściu i w zdrowiu....!!!

madzienka jak jarmark?:sorry:
karlita super, że Norb ma się lepiej:tak::tak:wygląda, że to słynna trzydniówka:tak:a kiedy dokładnie jedziecie????my za Tobą też będziemy tęsknić:tak::tak:3mam kciuki i wierzę, że wszystko będzie dobrze:tak::tak::tak::tak:
witam.widzę że spotkanie w Bugi zaraz będzie, hmmm niby ode mnie to 15 minut drogi autobusem:-)
tak chciałabym podjechać, ale mnie mąż zleje jak z domu wyjdę...
będziecie się śmiać... ale coś mnie łapie... mam taki duszący kaszel, w nocy miałam katar, i mi strasznie zimno było.

a to wszystko przez to że WCZORAJ!! się za lekko ubrałam.:-( czuję się jak jakieś nieodpowiedzialne dziecko.

zresztą trochę do bani u nas. Wyobraźcie sobie że cała familia siedzi sobie na rybach na Mazurach, i sobie myślą że głupi Rafał sam żniwa obrobi, i mąż teraz wychodzi z domu o 6, o 11 wpada aby się umyć, o 11,30 wychodzi a wraca o 21.30:wściekła/y:
jeny przecież to jest przesada już, a ta babcia jego zaraz się zesra jak Rafałek na czas do niej nie przyjedzie.
wkurzona jestem bo to wszystko odbija się na nas później...:-(
do tego jutro pracuję od 8 do 20 czyli znowu cały dzień w robocie... toż to można się wykończyć w takim tempie...

powiedziałam sobie i jemu... niech tylko w niedziele zadzwoni telefon to jak kogoś z****e to popamięta mnie.

ale się rozpisałam, ale musiałam :wściekła/y:

sienio,
obyście szybko zaaklimatyzowały się w nowej przychodni
wink2.gif

aneta, super takie rodzinne gotowanie :-)
zdróweczka dla Oli na oczki :)
maltanka, mały rozrabiaka na spacerze, ale fajnie że mu takie pyszne mielone mięsko wyszło :)
karlita, jaki śpioszek w okularach:-)
jejciu oby ta temperatura spadła Norbowi, a jak dzisiaj ?

i wcieło mi połowę posta jeszcze.
tak więc nie odpisałam paru osobom już.

Marta, obyście się zmieścili w planowanej kwocie z wyprawką:-)
Antuanet, ładne imię wybraliście, dobrze że malutka rośnie no i ty już przybierasz na wadze.
jeny, ja mam już 7 kilo na plusie, a tego po mnie nie widać... gdzie to się mieści ?
misia, wózek złożyliśmy tylko na chwilę, nie mamy go gdzie trzymać więc na razie stoi rozebrany w pudełku, a wygląda tak:
451.jpg

odpisałam, to co pamiętałam.

super wózio, oby dobrze Wam służył:tak:

a my odwiedziliśmy rodzinkę i trochę pogrillowaliśmy, ale komary okropne:sorry: dzieciaki się wyszalały jeszcze na trawce i niedawno wróciliśmy do domu:tak:

wiecie co ogarnąć samemu 4 dzieci w wieku 5, 2,5 lat(prawie bliźniaki) 7 miesięcy to nie lada wyczyn:-D

. Jak was wszystkie poznam to bedzie latwiej spamietac;-) Ateraz musze obiad zrobic bo maz zaraz z pracy wroci a tu obiadu nie ma:-D:-D:-D

atali spokojnie wciągnie cię;-)

my ledwie do domu dojechalismy, Kola zamykał oczy jak tylko wsiedlismy do samochodu:-D:-D

my dojechaliśmy Hubert mi nadawał całą drogę:tak:

bo segregacja ciuchów mnie czeka, tak wiec nie wiem czy jeszcze dzisiaj zajrzę

i jak porządki

ale UWAGA właśnie mierzyłam Norbowi temperaturkę 36,8 :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):tak::tak::tak::tak::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: oooooooooooooooo yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

super:tak: trzymamy kciuki i spokojnej szerokiej drogi:tak:

Ale mi dzisiaj niedobrze....normalnie mdlosci mnie dobadly z lozka zwlec sie nie moglam

marzenka oby cola pomogła

a jutro przede mna panienskie siostry...:-p:-p:-p

udanej imprezki:tak:

reklama
Witam i ja z rana,
wstałam i powoli szykuję się do luxmedu na badania.... później jeszcze trochę zakupków mam w planach - mam nadzieję że w mieście wielkich tłumów nie będzie...

Marzenko i jak mdłości? przeszły??? może to już jakieś oznaki? :szok:

Karlitka my też będziemy tęsknić i przeżywać tutaj razem z Wami - daj więc raz na jakiś czas jakieś info... kciuki już dziś mamy mocno zaciśnięte - za to oby Norbowi gorączka nie urosła więcej, o spokojną podróż, o wyniki i tamtejszych lekarzy - by byli mili i dobrze się z wami dogadali... ogólnie - o wszystko, by było dobrze i po waszej myśli - zaciskamy kciuki już teraz!!!!

Atali fajnie że spodobało ci się spotkanko...

Mandziula Maltanka fajnie że odpoczęłyście i poplotkowałyście...

jak dla mnie pogoda wczoraj była idealna na dworek - cieszę się że skorzystałyśmy ze słonka... bo jak widać dziś za oknem już robi się pochmurno... nabyło się słoneczko... wrr... choć ponoć upały idą idą... tylko coś dojść nie mogą... :-)

Emilia jak dziewczynki??

Madzieńka
udanej imprezy dziś - baw się dobrze i przygotuj sobie proszka i colę na noc - obyś jutro jeszcze żyła :-D

Aneta i jak przebrałaś ciuchy? może i do mnie podjedziesz zabrać się za dzieci szafy? :-D

uciekam się myć bo muszę jechać na te badania.... tylko mi się nie chce z domu ruszać...

Do góry