reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam

Ja na chwilkę. Jak się nie wykończę to będzie dobrze. Natalia nie spała w nocy, nie mogła zasnąć nie chciała wziąć leku od gorączki, dobrze, że chociaż antybiotyk wzięła. Bo muszę ją budzić o północy na niego. Ale dzisiaj i tak nie spała :-(.

Gorączki już obie nie mają teraz. Ale Natalię bolą ręce i gardło. A Justysia ma buzię dalej spuchniętą. Na pewno przez 2 tygodnie nie wyjdziemy z domu.

Lecę bo obie płaczą :-(

reklama
Maltanka, Mandziula, Atali... super że spotkanie w Bugi się udało :-)
aneta, dobrze że ból przeszedł.
Karlita, super że już pożegnaliście gorączkę, spokojnej podróży do Berlina !!:-)

a ja dzisiaj sama siedzę.... R. już do pracy pojechał, kończy o 20 :/
Widzę że już tylko ja taki dzikus jestem, tylko w hotelu Merkurym się pokazałam :)

ale zaraz nam lunie deszcz :baffled:

Emilka,koniecznie dużo, dużo zdrówka dla Was!!:-)

Emilia duzo sil dla Was ojmusi byc ci ciezko oby dziewczynki szybko wyzdrowialy...
Misia nie zazdroszcze wydatkow za nieobezcnosc sie nie gniewam rozumiem:-)
Madziarka udanych i szybkich zakupow zycze...i daj znac jak po badaniach..
Madzienka baw sie dobrze chociaz nie za dobrze...:-D

Cola zdzialala cuda zawsze na mdlosci pomagala i teraz tez mnie nie zawiodla...musze miec teraz jej zapas w lodowce...
Ale dzisiaj tez paskudnie sie czuje boze dajcie mi maske z tlenem bo strasznie ciezko mi oddychac ale mam dosyc...
Zaraz moi panowie jada na wesole miasteczko a aja musze zrobic jakas zupine a wieczorem nastawie bigos zawsze to na kilka obiadow bedzie....

No nic byle do wieczora...

Milej sobotki zycze

Ostatnia edycja:
witam i ja
jejku co za pogoda:no::no::no: zasypiam na stojąco:no::no:

marzenka dobrze, że cola pomaga, ja piłam tez miete:tak::tak:

emilia całuski dla dziweczynek a tobie dużo cierpliwości, zdrowiejcie szybko:tak::tak:

maltanka ale mieliście fajny dzień, a komary faktycznie okropne:no::no::no:

madzienka udanego wieczoru życzę:tak::tak:

madziara i jak wyniki badań????

a my po małych zakupach, Kola śpi a ja się męczę z ciśnieniem w dodatku strasznie mnie głowa boli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, zrobiłąm ciasto i mi jakieś takie ciapate wyszło, wsadziłąm do lodówki i mam nadieję ze sie zetnie:baffled::baffled::baffled:, naszcęsie obiadu nie musze gotować bo mam z wczoraj:-D:-D:-D

Witajcie....ja już sama w domciu...wyszykowałam Julę i p i pojechali na działeczkę więc chata wolna!!!!:tak::tak::tak:
może ma ktoś ma ochotę na jakiegoś drinka....to zapraszam...musze łyknąć coś na rozluźnienie bo na tej imprezie to pewnie najstarsza będę:-D:-D:-D
ale mąż nakazał dobrze bawić się, bo to w końcu panieńskie mojej jedynej siostrzyczki;-);-);-)

Korzystając z wolnej chwili coś Wam zostawiłam:elvis:

Madzieńka
udanej imprezy dziś - baw się dobrze i przygotuj sobie proszka i colę na noc - obyś jutro jeszcze żyła :-D

Madzia dzięki za troskę...cola w puszkach już się chłodzi...tabletki naszykowane:-D, jeszcze muszę pomyśleć o tym miodzie albo glukozie i może jutro jakoś dojadę busem do Łęcznej...

Maltanka dzień wrażeń za wami....a o komarach nic nie powiem:wściekła/y:

Marzenka super że cola pomogła...tlenu dzisiaj życzę

Emilia wytrwałości i zdróweczka dla dziewczynek:tak:

U Karlity już wszystko ok...więc najprawdopodobniej trzydniówka za nimi:tak::tak::tak:

miłego dzionka!!!

Mandziula właśnie miałam pisać że moja głowa chyba z pogody a nie z dwudniowego kaca - bo boli znowu dziś :-(

ale słychać że grzmi - pewnie burza będzie...

Co do wyników - wszystko wskazuje że to nie od tarczycy... :-) zobaczymy co teraz powie lekarz... ;-)

Marzenko
już niedługo ci zostało... a dziś to taka pogoda- i mi ciężko oddychać a co mówić wam :-D

Madzia baw się dobrze - jak mąż każe :-)

Chwilka wolnego dla mnie bo dziewczyny poszły spać :-)

Zrobiłam im zupkę na dzisiaj, na jutro rosołek ugotowałam, wątróbka dla męża na dzisiaj zrobiona. Chyba jeszcze ciasto zrobię zaraz.

A u nas na osiedlu Warzywniak otwarty w poniedziałek, a mają w nim również i wędlinkę, picia, śmietanę, a na szybie pisało że 15 będzie świeży chlebek więc nawet na poniedziałek nic nie kupowałam bo się przejdę.

karlita udanej i bezpiecznej podróży

Madziara a co to za badania??

marz a ja jak wchodzę na bb to zawszę najpierw patrzę czy oby nie urodziłaś
p.gif

mandziula no pogoda świetna
sorry2.gif

Ale chmura za oknem, mam nadzieje, że przejdzie obok Lublina

Tyle to pisałam, że:

Madzienka baw się dobrze na panieńskim. Oj jak ja bym sobie coś wypiła :tak:

Madziara dobrze że wyniki dobre wyszły :-)

Ostatnia edycja:
Madziarka super że to nie tarczyca...więc szukasz dalej przyczyny....

Emilia z dwójką chorych dzieci to i tak masz powera do gotowania...

a ja powiesiłam pranie teraz poprasuję P koszulki i co dalej.....hmmmm nudzi mi się, tak cicho i pusto w tym domu

Madzienka bo ja jestem tak zmęczona, że spać nie mogę zasnąć i po prostu robię wszystko na raz :tak:. Nie narzekaj tylko odpoczywaj :-p.

A i jak możesz to napisz mi jakiej firmy jest ta hulajnoga co macie, bo szukam na necie a trochę ich jest a ceny bardzo bardzo rozbieżne i nie wiem co wybrać.

reklama
Do góry